Odżywki do włosów

Biosilk Silver Lights, Conditioner Odżywka do włosów rozjaśnianych i farbowanych

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

AnnLady
    10 kwietnia 2015 o 9:59
    dość dobra odżywka
    Odżywkę kupiłam zachęcona ceną promocyjną (10 zł) i dodatkowo zachwytami mojej mamy. Pięknie pachnie to fakt, jest jasnofioletowa, myślałam, żę będzie ciemniejsza. Czy niweluje żółte refleksy? Hmm nie wiem bo ja ich nie mam - mam dobrego fryzjera :) Nie rozumiem stwierdzenia, że jest lejąca bo jest dość gęsta i na pewno nie przecieka przez palce. Jest problemem nakładanie jejbo opakowanie jest sztywne i dość ciężko jest ją wyciskać. Włosy po niej są przyjemne w dotyku, dość dobrze wygładzone, choć nie czuję jakiegoś szałowego nawilżenia moich włosów. Za cene regularną bym jej nie kupiła bo raczej nie zasługuje aż na taką kwotę, ale w promocji owszem. Znam nieco lepsze odżywki do włosów rozjaśnianych i za mniejsze pięniądze więc po Biosilku spodziewałabym się czegoś lepszego, choć faktem jest że zła też nie jest. Używam jej od czasu do czasu, a nie przy każdym myciu włosów. Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 listopada 2014 o 19:28
    świetna
    Kupiłam ponieważ była w promocji, w regularnej cenie nie zdecydowałabym się ze strachu że się sparzę:) jednak okazał się to strzał w 10. Jest to mój pierwszy produkt z biosilka. Plusy: -rozjaśnia włosy -ułatwia rozczesywanie (mam br plączące się włosy) -włosy ładnie się układają, są lekkie, błyszczące i miękkie -ładnie pachnie -dobrze się spłukuje -konsytencja - wystarcza niewielka ilośc na średniej długości włosy Minusy: -mogłaby byc jednak trochę tańsza, ale zawsze można wyczekac promocję Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
  • 26 listopada 2013 o 22:06
    Rewelacyjny produkt
    Te kosmetyki Biosilk, pachną po prostu cudownie, zniewalająco i nie wiem jeszcze jak to określić, zapach to jest na 10 punktów! Używanie ich niezwykle fajne, odżywka do włosów blond zmiękcza włosy ( a ma u mnie co zmiękczać bo mam sztywne, grube włosy, które falują lub kręcą się jak chcą). Oczywiście nie stają się takie jak w reklamie ale ja nie mam takich włosów, jak w reklamie, które układają się na ramionach niczym jedwab. Jednak mogę stwierdzić, że są bardziej miękkie niż po innych specyfikach. Odżywka ma kolor lekko fioletowy, leciutko. Odżywka wspaniale niweluje żółty kolor, radzi sobie z tym wyśmienicie. Ja kupiłam odżywkę w promocji, razem z szamponem. Odżywkę na pewno kupię jak tylko ta mi się skończy bo warta jest wydania na nią troszkę większych pieniędzy. Używam tego produktu od: 3 lata temu Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 22 listopada 2010 o 17:48
    niestety zgadzam się z poprzedniczką-badziewie
    Kupiłaz zachęcona szamponem Silver Lights, ponieważ jest to jedyny znany mi fioletowy szampon, który nie wysusza włosów. Byłam przekonana, że i odżywka zadziała podobnie. Niestety: Po pierwsze jest rzadka, lejąca i wypływa pomiedzy pacami, mało wydajna Po drugie wysusza włosy, po użyciu są one takie \"wyjałowione\" jakbym je umyła płynem do mycia naczyń Niwelowanie żółtych refeksów-niestety nie Dziwne, bo szampon oceniam wysoko :\\ Używam tego produktu od: m-c Ilość zużytych opakowań: nie skończę pierwszego:(
    Cam
    24 sierpnia 2010 o 13:39
    Beznadzieja
    Wcześnie używałam Joanny fioletowej ale pomyślałam sobie że Biosilk musi być lepszy więc kupiłam razem z odżywką i niestety miałam dramat na głowie... włosy nie chciały się rozczesać a nigdy wcześniej nie miałam tego problemu!! Poza tym włosy napuszone i zestaw wcale nie zlikwidował żółtych refleksów. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1