Żele do włosów

Joanna Styling Effect
Joanna Styling Effect Styling Gel żel do włosów Bardzo Mocny 150g

• 28 marca 2025 o 20:03
    ulizany koczek? pomoże
    Joanna Professional, Styling Effect, Żel do Modelowania Włosów Bardzo Mocny to świetny produkt, który zdecydowanie spełnia swoje zadanie! Jego mocna formuła utrzymuje fryzurę przez cały dzień, nawet w trudnych warunkach. Żel doskonale nadaje się do stylizacji wymagających silnego utrwalenia, jak np. ulizany koczek, który jest moim ulubionym uczesaniem. Produkt bardzo dobrze trzyma włosy w jednym miejscu, nie zostawiając przy tym efektu "sklejenia", co często zdarza się w przypadku innych żeli. Włosy nie stają się sztywne, a fryzura utrzymuje się w nienaruszonym stanie przez długie godziny. Żel jest łatwy w aplikacji, wystarczy niewielka ilość, by uzyskać pożądany efekt. Jeśli szukasz żelu, który pomoże Ci wykonać perfekcyjny ulizany koczek lub inną fryzurę i utrzymać ją w idealnym stanie przez długi czas, to ten produkt będzie idealnym rozwiązaniem!
    Mvjaaaa
    10 czerwca 2024 o 20:55
    Świetny żel
    Bardzo często używam go do ,,ulizanego" kucyka, ułatwia modelowanie włosów, ma bardzo delikatny zapach, który nie jest drażniący. Bardzo fajnie podkreśla fale, zapewnia długotrwały efekt, nie powoduje uczucia ściągnięcia ani maski na głowie oraz łatwo się rozczesuje po całym dniu noszenia.
    • jakość
    • delikatny zapach
    • łatwość pracy z produktem
    • ilość produktu
  • 10 czerwca 2024 o 20:40
    Bardzo fajny żel do włosów
    Kupiłam go przy okazji do doczepianych włosów, które często używam. Sam żel aplikuje się bardzo przyjemnie, nie ma wyrazistego zapachu, jest gęsty, dobrze skleja włosy nie pozostawiając przy tym skorupy. Po wyschnięciu nic się z nim nie dzieje i wygląda ciągle dobrze. Do układania włosków na brwiach na pewno się nie sprawdzi. Jest bardzo wydajny.
    • Jakość
    • Brak zapachu
    • opis zgodny z działaniem
  • 18 grudnia 2022 o 18:12
    Fajnie podkreśl fryzurę
    Żel kupiłam podczas zakupów w drogerii Rossmann. Potrzebowałam kosmetyku który podkreśli moje kosmyki i utrwali na gładko moje włosy. Żelu używam tylko przy wielkich okazjach jak chce wyglądać zjawiskowo i orginalnie. Żel mieści się w plastikowym opakowaniu typu tuba które stoi na nakrętce typu klik. Opakowanie wykonane z dobrej jakości miękkiego plastiku dzięki czemu łatwo się wyciska z niego Żel. Opakowanie w kolorze brzoskwiniowo srebrnym z czarna nakrętką. Napisy na opakowaniu czytelne szczegółowe w języku polskim. Napisy w kolorze czarnym. Pojemność opakowania wynosi 250ml. Żel bardzo mocny z oznaczniem nr 4. Żel koloru przezroczystego. Żel w ładnym delikatnym zapachu. Żel o lekkiej nie za gęstej konsystencji. Żel dobrze się nakłada nie spływa podczas zaplikacji. Żel utrwala fryzurę. Żel sprawia że wystające włosy trzymają się mocno całości. Lubię mieć fryzurę uczesana na gładko. Jeśli robię kok to wypuszczam parę pasemek i nawijam je na palca na którym mam Żel wtedy tworzę niesamowitego loka. Fyryzra utrwalaona w ten sposób trzyma się aż do jej rozczesania. Żel po wyschnięciu nie oscyluje się . Żel nie wywołuje łupieżu. Polecam
    Zalety:
    • Opakowanie bardzo poręczne
    • Opakowanie wykonane z miękkiego plastiku
    • Nakretka typu klik
    • Konsystencja
    • Dobrze się rozprowadza
    • Utrwala fryzurę
    • Nie osypuje się
    pysiam
    16 listopada 2022 o 22:13
    nie jest bardzo mocny
    To mój pierwszy żel do włosów, nigdy wcześniej nie używałam tego typu kosmetyków, zawsze utrwalałam fryzurę przy pomocy lakieru czy pianki. Żel kupiłam w Rossmannie, akurat była promocja, ale regularna cena też nie jest wysoka. Moje pierwsze wrażenie to przyjemny, świeży zapach, bardzo unisex, pasuje do kobiety i do mężczyzny. Konsystencję ma lekką i raczej rzadką. Łatwo jest ułożyć fryzurę, chociaż w moim przypadku nie jest to nic skomplikowanego, używam głównie do ułożenia grzywki. Utrwalenie też niestety jest raczej lekkie, po kilku godzinach grzywka żyje własnym życiem. Wygląda to tak, jakby żel rozpuszczał się i znikał, bo nie widzę żadnych pozostałości kosmetyku na moich ciemnych włosach. Zużyję to opakowanie do końca, ale będę szukać czegoś trwalszego i mocniej utrwalającego.