Żele do włosów

L'biotica Biovax Med, Wypadanie Włosów, Aktywny żel stymulujący odrastanie włosów

• 19 lipca 2023 o 14:06
    U mnie się niestety nie sprawdził
    Żel zakupiłam podczas najsilniejszej fazy wypadania u mnie włosów. Jest zamknięty w przyjwmnym dla oka opakowaniu z aplikatorem dzięki czemu bardzo łatwo jest go rozprowadzić i dozować ilość wykorzystywanego produktu. Ma postać geśtego żelu, jest bezzapachowy, ma bogaty skład ale uwaga na alkohol w składzie. Włosy po użyciu całego opakowania faktycznie szybciej rosły i pojawiło się więcej baby hair ale przede wszystkim zalezalo mi na zahamowaniu wypadania włosów czego niestety nie udało się uzyskać. Mimo wszystko jeśli zależy wam jedynie na pobudzeniu włosów do szybszego wzrostu a nie macie problemów z wypadaniem włosów to jest to poprawny produkt.
  • 6 listopada 2020 o 14:00
    DZIAŁA
    Zel przyspiesza porost wlosow , jesli chodzi o wypadnie wlosow po uzyciu tego zelu nie zauwazylam wielkich zmian. Produkt jest bez zapachowy , lekko chlodzacy, szybko sie wchlania, nie przetluszcza wlosow, jedyna wada to jego wydajnosc nie starsza na dlugo. Poreczne zgrabne opakowanie, UWAGA: zel zadziala tylko jesli bedziemy go stosowaly systematycznie
    Zalety:
    • przyszpiesza porost wlosow
    Wady:
    • bezapachowy
    • zelowa konsystencja
    • nie jest wydajny
  • 25 kwietnia 2018 o 19:52
    Ratunek na wypadanie włosów
    Żel stosuję od dawna, zwykle wiosną i jesienią, gdy dopada mnie sezonowe wypadanie włosów. Po umyciu włosów wcieram go w skórę głowy, robiąc przy okazji masaż i zostawiam, ponieważ nie trzeba go spłukiwać. Żel nie wysusza skóry głowy i to co zauważyłam, to zapobiega szybkiemu przetłuszczaniu się włosów. Po miesiącu stosowania widziałam efekty. Włosy się wzmocniły i przestały tak wypadać.
    Zalety:
    • skuteczność, faktycznie pomaga w walce z wypadaniem
    • nowe, wygodniejsze opakowanie i łatwa aplikacja żelu
    • przedłuża świeżość włosów
    • bardzo wydajny
    Wady:
    • Twarde opakowanie, ciężko było wydobyć resztę żelu, ale na szczęście zostało zmienione.
    Drogeria Super-Pharm
  • 22 lutego 2017 o 4:41
    Sprawdza się!
    Zakupiłam produkt z niepewnością... ale okazał się skuteczny! Po miesiącu włosy urosły mi z 2cm i przestały tak wypadać, stosuje razem z BiovaxMed, szampon dermostymulujący na odrastanie włosów, 200 ml Chodziło o to aby zapuścić włosy jak najszybciej, przy regularnym stosowaniu można zaobserwować efekty już po miesiącu. Jest trudno dostępny ale bardzo polecam.
  • 7 czerwca 2016 o 13:14
    Jak dla mnie ok.
    Regularne stosowanie produktu znacznie wpłynęło na zahamowanie wypadania włosów przy jednoczesnym wmasowaniu żelu w skórę głowy (dzięki czemu mam też mniej oklapłe włosy). W tym spełnia całkowicie moje oczekiwania. Bardzo wydajny, więc jak na jego cenę to duży plus.
    Otrzymałam do testów od marki/producenta