Pędzle do twarzy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 17 maja 2020 o 18:42
    Ulubieniec
    Myślałam,że to bronzera to raczej jakiś skośnie ścięty się używa,albo flat top. Tego polecila mi makijażystka mówiąc,że to tak naprawdę wielozadaniowiec. I polubiłam go od 1-wszego użycia. Miękki,milutki,kładzie brazer mgiełka koloru -tak ze nie zrobiłam sobie kosmetykiem krzywdy. Solidny,dobrze leży w ręce,był niedrogi. Chętnie po niego sięgam
    Zalety:
    • miękki
    • solidny
    • niedrogi
    • wszechstronny
  • 10 lipca 2019 o 10:57
    Lubię.
    Ten pędzel stosuje do różu gdyż do nakładania bronzera wydaje mi się poprostu za duży i mało precyzyjny. Do nakładania różu idealny. Jest miękki ma kształt jajeczka, solidnie wykonany. Włosie pędzla nie wypada nic się nie odkształca po umyciu. Dla mnie bardzo dobry pędzel.
  • 10 października 2018 o 10:02
    Zagadka
    Edytuje- zmieniam recenzję Wiem dlaczego mimo że pędzel wyglądał na rzetelnie wykonany, miałam wątpliwości - pędzel "zjada" róż. Dziś nie wytrzymałam i na jeden policzek nakładała róż tym pędzlem, a na drugi pędzlem Hakuro. Od razu widać było różnice. Znacznie lepiej nakłada Hakuro. ______ Pierwszy mój pędzel z Hulu. Dotychczas miałam hakuro. Chciałam do różu też hakuro, ale że nie było, a było Hulu- spróbowałam. Uczucia mam ambiwalentne. Niby nie mam siędo czego przyczepić,ale jakoś dziwnie mi się nim maluje. Niby nie zostawia smug, ale ta mgiełka nie wychodzi tak automatycznie jak przy Hakuro. Nie jest to jakaś wada, ale dziwnie mi z tym. Pedzel jest bardzo dobry, przypuszczam, że muszę się z nim "zgrać". Mam nadzieję że jeszcze się pokochamy.
    Zalety:
    • Wygląd
    • Nie robi plam
    Wady:
    • Zjada róż
    • Design produktu

Zobacz także inne Pędzle do twarzy