Odżywki do włosów

Goldwell Dualsenses, Curly Twist, Hydrating Conditioner Odżywka nawilżająca

• 16 kwietnia 2014 o 10:33
    szajs
    gorszej szmiry nie miałam, mam gęste kręcone włosy, po umyciu szamponem i nałożeniu odżywki z tej serii. . . mam na głowie kołtuny których w żaden sposób nie mogę rozczesać!! Moje włosy przypominają zlepione strące, do tego są maksymalnie przesuszone. Nigdy, w życiu nie miałam tak pokołtUIONych włosów, szczotki wsadzić nie mogę!! To ma być do kręconych włosów??! pytam u kogo. . . chyba dla szcztucznych włosów lalki!! NIE KUPUJCIE SZAJS!!!!! Używam tego produktu od: 1 Ilość zużytych opakowań: 0
    bkt
    20 sierpnia 2013 o 21:22
    Znakomita dla naturalnie kręconych włosów
    Serię Curly poleciła mi znajoma fryzjerka i jestem z niej naprawdę zadowolona. Stosuję już od kilku lat - z małymi przerwami:) Widzę praktycznie same plusy: dobra wydajność (przy częstym, jak moje, myciu), bdb nawilżenie i nabłyszczenie włosów, które zyskują świetny naturalny skręt. Włosy są też jakby powiększone, ale wciąż naturalne i miłe w dotyku. Jak dla mnie - super. Używam tego produktu od: 7 lat Ilość zużytych opakowań: nie zliczę ile;)
  • 24 listopada 2011 o 22:47
    zbyt lekka
    Używam odżywki razem z szamponem curly twist + ładny, delikatny zapach + nie obciąża włosów + naturalne składniki - mało wydajna - opakowanie otwiera się poprzez wciśnięcie podstawki - podczas transportu trochę jej się wylało, a poza tym ciężko otworzyć butelkę \'na ślepo\' - z początku włosy są całkiem przyjemne, gładkie, elastyczne - niestety dość szybko się puszą :/ - włosy nie formują się same w loki - zauważyłam, że końcówki mam bardziej suche(chociaż to może być innymi czynnikami) - bardzo lekka - ciężko rozczesać włosy, a ja rozczesuję je tylko przy nałożonej odżywce Podsumowując - jak dla mnie produkt się nie sprawdził. Potrzebuję konkretnej odżywki żeby rozczesać włosy, w dodatku mówi się, że włosy kręcone powinny być nawilżane bardziej od innych. Ta odżywka wcale nie nawilża rewelacyjnie, jest po prostu średnia. Włosy wcale się nie układają lepiej, jakby to sugerowały kosmetyki przeznaczone specjalnie do kręconych włosów. W zasadzie główny plus to naturalne składniki, ale poza tym - rozczarowanie, odżywka ta nie jest wiele lepsza od szmponów drogeryjnych.
  • 19 czerwca 2011 o 7:08
    ta odżywka nic nie robi :(
    Zachęcona opiniami na Wizażu kupilam na Allegro 1,5 l. tej odżywki. Nie oczekiwałam spektakuarnych efektów ale liczyłam na którykolwiek z obiecanych przez producenta. Ani nie mam miększego skrętu włosów, ani nawilżenia, ani większej sprężystości, ani nabłyszczenia...dodam, że włosy mam naturalne faliste. \'Piórka\' wokół głowy sterczą po niej we wszystkich kierunkach niczym nimb i nie widzę różnicy pomiędzy umyciem włosów bez odżywki a z zastosowaniem tej. Goldwell to mój nr 1 w kosmetykach do włosów, ale ta odżywka rozczarowała mnie bardzo. Bez porównania lepsza dla sprężystości odżywienia nawilżenia i połysku moich włosów jest Solar Subime z L\'Oreala Zapach taki sobie, mi nie przypadł do gustu. 1,5 gwiazdki za to, że mnie nie uczuliła. Zrobię jeszcze kilka prób, gdyby coś się zmieniło to dopiszę. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: trochę z 1,5l.
  • 9 kwietnia 2011 o 23:12
    super
    Odżywka jest rewelacyjna. Dzięki niej zaczęłam bezgranicznie ufać Goldwellowi - niepotrzebnie;) Nabłyszcza i uelastycznia kręcone włosy i jako jedna z nielicznych bazuje na naturalnych składnikach - zamiast sylikonu znajdujemy tu wyciąg z bambusa. Odzywka jest rewelacyjna. Próbowałam już Matrixa, Loreala, Tigi, Revlonu do kręconych włosów, ale ta jest zdecydowanie najlepsza. Używam tego produktu od: 2,5 roku Ilość zużytych opakowań: 5-6 opakowań