Odżywki do włosów

Neboa Repair & Shine, Conditioner Naturalna odżywka do włosów 'Regeneracja i odbudowa'

Nasi użytkownicy zostawili 63 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 kwietnia 2025 o 19:06
    Warto wypróbować!
    Odżywka ma przyjemny zapach, który jeszcze długo utrzymuje się na włosach. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że włosy z matowych stały się lekko połyskujące, ale bez efektu tafli (jak zapewnia producent). Włosy łatwiej się rozczesują, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo moje włosy są ciężkie i gęste:)
    Zalety:
    • Piękny zapach, lekka konsystencja, włosy łatwo się rozczesują.
    Wady:
    • Słabo wyciska się produkt z opakowania.
    Dariax_
    23 lutego 2025 o 22:29
    Świetna odżywka, ale opakowanie psuje całą przyjemność użytkowania
    Miałam duże nadzieje wobec tej odżywki, bo sama jej formuła naprawdę dobrze działa na włosy. Po użyciu były wygładzone, miękkie i dobrze nawilżone, a do tego łatwiej się rozczesywały. Produkt spełniał swoje zadanie, jednak niestety całą moją pozytywną opinię zniszczyło opakowanie. Plastik, z którego zostało wykonane, jest tak twardy i sztywny, że wydobycie odżywki pod koniec opakowania graniczy z cudem. Musiałam w końcu wyrzucić je, mimo że w środku wciąż było trochę produktu, co jest dla mnie ogromnym minusem. To sprawiło, że zniechęciłam się do kosmetyków tej marki – nawet najlepsza formuła nie pomoże, jeśli nie da się jej wygodnie używać.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża i wygładza włosy
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Przyjemna konsystencja
    Wady:
    • Bardzo twarde opakowanie utrudniające wydobycie produktu
    • Marnowanie odżywki przez niemożność jej zużycia do końca
  • 18 września 2024 o 13:48
    Przyjemna wygładzająca odżywka
    Odżywkę kupiłam w Rossmanie za 24 zl w promocji. Odżywka Neboa ma delikatny i przyjemny zapach. Jest wydajna i z łatwością wczesuje się we włosy. Po zmyciu włosy są gładkie i nawilżone, ale nie obciążone. Przy regularnym stosowaniu widać że włosy są bardziej błyszczące i gładkie. Polecam.
  • 2 lipca 2024 o 10:17
    Intensywna regeneracja i odbudowa włosów
    Naturalna odżywka Neboa, Repair & Shine to idealny produkt do regeneracji i odbudowy moich zniszczonych włosów. Regularne stosowanie sprawiło, że włosy stały się mocniejsze, bardziej elastyczne i lśniące. Polecam każdemu, kto potrzebuje intensywnej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Wzmacnia i odbudowuje zniszczone włosy.
    • Nadaje włosom blask i zdrowy wygląd.
    • Doskonała do codziennego użytku, nie obciąża włosów.
  • 1 lipca 2024 o 18:16
    Bardzo mnie zaskoczyła!
    Choć odżywka dedykowana jest włosom farbowanym to drugie zalecenie odnosi się do zniszczonych. Nie da się uniknąć zniszczeń na długich włosach, bo tu pasek torebki, tu się zahaczy o zamek itd. Jak sprawdziła się ta odżywka na moich średnioporach+? Opakowanie Odżywka NEBOA Repair & Shine znajduje się w różowej butelce o pojemności 300 ml, wykonanej z nieelastycznego plastiku z zamknięciem typu disc-top. Opakowanie jest solidne i estetyczne, ale może sprawiać trudności przy wydobywaniu resztek produktu. Warto jednak docenić ekologiczny aspekt - 50% plastiku pochodzi z recyklingu, a całość nadaje się do ponownego przetworzenia. Wydajność Odżywka jest bardzo wydajna Konsystencja Produkt ma gęstą, kremową konsystencję, która nie spływa z dłoni, co ułatwia aplikację i równomierne rozprowadzenie na włosach. Dobrze się spłukuje, nie pozostawiając uczucia ciężkości. Zapach Odżywka ma delikatny, kwiatowy zapach Dostępność Produkt można znaleźć w drogeriach Rossmann. Cena Regularna cena to około 30 zł, ale zakupiłam ją na promocji za 19,49 zł Skład Odżywka jest Ep i zawiera wiele ciekawych składników, a w tym z: ‣ emolientów np. olej rycynowy, ze słodkich migdałów, z gorczycy, z lnu zwyczajnego, z nasion brokułu i oliwa z oliwek ‣ ekstraktów: z owoców cytryńca chińskiego ‣ protein: ceramidy, hydrolizat protein grochu i protein roślinnych Efekty Odżywka NEBOA Repair & Shine zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Po spłukaniu produktu, moje włosy były miękkie, błyszczące i sypkie. Nie puszyły się, nie plątały i były wygładzone. Dodatkowo, włosy wydawały się grubsze i bardziej odporne na uszkodzenia. Odżywka doskonale sprawdziła się na moich średnioporowatych włosach, które często narażone są na uszkodzenia mechaniczne. Podsumowanie Odżywka NEBOA Repair & Shine to doskonały wybór dla osób z zniszczonymi i farbowanymi włosami, które potrzebują intensywnej regeneracji i nawilżenia. Solidne opakowanie, skuteczny skład oraz widoczne efekty sprawiają, że jest to produkt godny polecenia.
    Zalety:
    • Bogaty skład z emolientami i proteinami
    • Delikatny, kwiatowy zapach
    • Gęsta, kremowa konsystencja
    • Ekologiczne opakowanie
    Wady:
    • bardzo nieelastyczne opakowanie, stąd pewne trudności z dozowaniem produktu