Mleczka do ciała

E-Glamour.pl
notino.pl

• 13 lipca 2022 o 17:54
    Piękny zapach, dobre nawilżenie
    Otrzymałam w prezencie z perfumem. Wersja 75ml. Jest to dlamnie osobiśćie przedłużenie trwałości perfum Paco Rabanne Olympea - dla mnie genialna opcja. Mleczko jest odwzorowaną 1 do 1 kopią zapachu. Kto zna i lubi Olympię ten wie jak piękny jest ten zapach, a przy tym intensywny i bardzo dlugo utrzymuje się na skórze. Niewielka ilość pozwala cieszyć się przeięką kompozycją zapachów. Ja głónie rezerwuję to mleczo do wielkich zadań, tj. imprezy, wyjścia, kolacje. Wtedy zależy mi żeby dodatkowo podbić zapach. Na co dzień troszkę mi szkoda, ale przyznam, że nie odmawiam sobie tego luksusu i pokuszę się o namaszczenie swoiego ciałka :) Mleczko szczególnie warto nałożyć w miejsca takiej jak dekolt, szyja czy nadgarstki :) Rzeczywiście mleczko bardzo szybko się wchłania, nie pozostawia uczucia lepkośc, nie klei się do skóry - chybaże przesadzimy z ilością - wtedy to każdy balsam, krem czy mleczko będzie się kleić i dawać uczucie dyskomfortu. Myślę, że dość dobrze nawilża skórę. Konsystencja nie jest wcale gęsta - co mi bardzo odpowiada. A dzięki temu produkt jest wydajny. Zresztą naprawdę niewielka ilość wystarczy żeby nawilżyć skórę i nadać jej daliekatny zapach, który utrzymuje się naprawdę długo. Jedynym mankamentem na pewno jest cena... ZALETY: - zapach - wydajność - nawilżenie - opakowanie WADY: - cena
  • 26 marca 2020 o 19:31
    Zdecydowanie mój ulubiony!
    Mleczko do ciała kupiłam, ponieważ uwielbiam zapach Paco Rabanne Olympea. Produkt pachnie dokładnie tak samo jak woda perfumowana z tej serii. Jest to zdecydowanie mój numer jeden wśród zapachów. Mleczko pachnie niesamowicie pięknie i intensywnie. Po nałożeniu na skórę bardzo szybko się wchłania i dobrze nawilża skórę. Zapach utrzymuje się naprawdę długo.. Kiedy użyję mleczka po kąpieli wieczorem kładąc się spać, to zapach czuję jeszcze rano na swoim ciele, a czasami pachnie nawet podczas dnia... Produkt ten otrzymuje ode mnie 5 z plusem! :) Polecam.. :)
    Zalety:
    • nawilżenie