Wody perfumowane damskie

Chopard Happy Spirit Magical Nights EDP

mona30
    12 lutego 2014 o 11:56
    Wspaniały!
    Bardzo ładnie i spójnie skomponowany zapach. Słodki za sprawą karmelu i pralinek ale jednocześnie w pewien sposób orzeźwiający za sprawą kwaśnych owoców. Na pewno nie każdemu przypadnie do gustu tak jak Wish, bo firma Chopard tworzy słodkie zapachy, ale dla wielbicieli niebanalnych słodziaków będzie akurat. Używam tego produktu od: od dawna Ilość zużytych opakowań: 2 buteleczka
    Katefit
    12 lutego 2014 o 11:13
    s jak słodziak
    Mam próbkę Happy Spirit Intense eau de parfum. Ale pod tą nazwą nie znajdziecie. Nazwa: Happy Spirit Magical Nights Chopard for women... Ta jest prawidłowa. Jest to słodziak do jedzenia, kategoria orientalna. Praliny, maliny, orchidea, karmel, czerw. Pomarańcza, osmantus, magnolia, ambra i juzu. Taki skład. Wg. Kategoria jedzeniowa. Słodko tu karmel i czekoladki, plus magnolia i orchidea robią swoje. Słodkie smakołyki nocne, chyba ha ha... Gdy się robi wycieczkę do lodówki nocą... Tak wtedy to magical smakuje. He he lepiej niż w dzień....magiczne noce mają nowe znaczenie he he Dobra trwałość przeciętna 5godzin.
  • 18 listopada 2013 o 15:41
    Zdecydowanie jest to mój faworyt
    JEstem zdumiona tym zapachem! po prostu rewelacja . Mocny , kobiecy lecz nie duszący. idealny na wiosnę,jesień oraz zimę. Latem może być zbyt ciężki. Na pewno kupię kolejny flakon. Ten zapach mnie zachwyca:) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 duży
    Dinulka
    7 maja 2013 o 11:24
    Polecam ;-)
    Zapach wzięłam w ciemno i nie żałuję. Po prostu mi się podoba. Jest intensywny, lekko słodki, trwały i wyczuwalny przez otoczenie. Był też chwalony przez znajome. Flakonik ładnie wygląda. Jednak dla mnie nie do używania codziennie (zresztą jak prawie wszystkie zapachy - nudzą mi się). Po pewnym czasie lekko mi się znudził, musiałam robić dłuższe przerwy w używaniu, by znów poczuć dlaczego go lubię ;-) Nie wykluczam, że jeszcze kiedyś się na niego skuszę, ale listę perfum do kupienia mam długą ;) Używam tego produktu od: kilku miesięcy na zmianę z innymi Ilość zużytych opakowań: 30 ml
  • 28 marca 2012 o 12:15
    przyprawiał mnie o ból głowy
    To jeden z tych zapachów przez które cierpiałam na ból głowy. Strasznie irytujący, po 2 minutach chciałam go zmyć z siebie...(tak jak Davidoff cool water) Ma coś w sobie co mnie odstraszało, oddalam mamie i całe szczęście , ona zużyła bez bólu i bez zachwytów...ufff Używam tego produktu od: miałam go jakiś rok Ilość zużytych opakowań: 1 całe i o więcej nie ma mowy

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie