Toniki i hydrolaty

Your Natural Side Woda miętowa

Your Natural Side

• 15 sierpnia 2024 o 16:08
    Woda miętowa
    Woda miętowa do twarzy, ciała i włosów. Używałam tą wodę zarówno do twarzy jak i włosów. Nie zauważyłam żadnej różnicy po jej użytkowaniu. Woda ma ładny miętowy zapach. Zdecydowaną zaletą tego kosmetyku jest to, że jest on z naturalnych składników. Z pewnością sprawdzi się jako odświeżająca mgiełka, jeśli ktoś lubi zapach mięty.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Naturalne składniki
  • 29 maja 2024 o 16:42
    Naturalny
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Bardzo lubię ten produkt, szczególnie w upalne dni. Woda kwiatowa ma bardzo intensywny i naturalny zapach, przez co niekażdemu przypada do gustu. Natomiast jeśli chodzi o działanie, to jest to produkt wielofunkcyjny. Zazwyczaj używam go jako tonik do twarzy oraz jako składnik domowych maseczek. Produkt aplikuje się wygodnie dzięki atomizerowi, który dobrze rozpyla wodę. Świetnie koi podrażnioną skórę po goleniu, orzeźwia w upalne dni, a podczas ciągłego stosowania wyraźnie zmniejsza wydzielanie sebum. Duży plus za szklane opakowanie :)
    Zalety:
    • działanie
    Wady:
  • 27 maja 2024 o 19:27
    Poczuj miętę
    Orzeźwiający produkt z wygodnym aplikatorem, przyjemnie rozpylającym hydrolat. Produkt ma intensywny zapach naturalnej mięty, różniący się jednak od sztucznego aromatu mięty znanego z większości produktów. Działa odświeżająco, daje miłe uczucie ochłodzenia.
    Zalety:
    • Przyjemne uczucie ochłodzenia, wyważony aplikator.
    Wady:
    • Myślę, że zapach nie każdemu może przypaść do gustu przez przyzwyczajenie do innego aromatu sztucznej mięty.
  • 18 września 2022 o 13:14
    Your Natural Side, Woda miętowa
    Bardzo przyjemny produkt. Ma ładny miętowy zapach, odświeża twarz. Stosowałam po każdym myciu twarzy przed użyciem serum i kremu. Nie mogę na niego narzekać - nie miałam problemów z atomizerem (dobrze się rozprowadza), krzywdy mi nie zrobił, spełnił swoją funkcję. Jest trochę trudno dostępny. Cena jest akceptowalna (szczególnie na promocji). Jest też w miarę wydajny.
    alemale
    2 września 2022 o 7:10
    Your Natural Side, Woda miętowa
    Woda miętowa od Your Natural Side to kosmetyk idealny latem, kiedy nasza skóra potrzebuje ochłodzenia i odprężenia. Naturalna zawartość mentolu o - jak mniemam - niskim stężeniu sprawia, że uczucie zimna nie jest chamskie i niekomfortowe, ale po prostu przyjemne, wręcz oczekiwane. :) Należy, oczywiście, pamiętać, że po użyciu hydrolatu konieczna jest reaplikacja SPF ;)