Toniki i hydrolaty

Polny Warkocz Esencja kojąca do cery normalnej i wrażliwej `Złoty korzeń`

• 5 listopada 2021 o 18:35
    Super do każdej cery
    Płyn znajduję się w szklanej, ciemnej butelce . Posiada ładna ekologiczna, papierowa etykietę. Kolor płynu jest bezbarwny ,z lekką nutą zapachową . Produkt świetnie się sprawdził u mnie rano ,gdyż dobrze oczyszcza twarz i przygotowuje ja do dalszych zabiegów. Już po kilku dniach stosowania widać lekka różnice . Skóra twarzy nabiera nam koloru następnie widać że jest rozjaśniona ,nawodniona i dobrze oczyszczona . Tonik / płyn jest bardzo dobrze wydajny, więc fajnie bo starczy na dłużej. Zrobiłam go też z glinka zielona i powiem Wam że super połączenie . Cena takiego toniku to koszt oko 15 - 20 zł w zależności od sklepu .
    Zalety:
    • zapach'
    • lekkość czyszczenia
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 31 grudnia 2020 o 11:23
    Bardzo Dobry produkt!
    Produkt zdecydowanie spełnia swoje założenia- łagodzi, tonizuje. Skóra jest po nim gładka, delikatnie nawilżona, odprężona. Używanie esencji jest bardzo przyjemne, świetne dla skóry suchej i wrażliwej. Duży plus za butelkę - nie produkujemy nadmiernie plastkiu. Minusem jest cena za stosunkowo niewiele produktu ale i tak polecam.
    Zalety:
    • działanie
    • efekt łagodzący
    • butelka
    Wady:
    • ilość produktu
    Ewix01
    31 grudnia 2020 o 9:29
    Spoko!
    Tonik zamknięty w standardowej butli zamykany na klik bardzo trwała. Zawsze używam po oczyszczaniu skóry rano i wieczorem ponieważ bardzo ładnie odświeża i łagodzi podrażnione miejsca. Skóra po jego użyciu jest delikatnie rozświetlona i nabiera ładnego kolorytu mogę po jego użyciu od razu nakładać makijaż bo nie wpływa w żadnym negatywnym stopniu na podkłady. Bardzo wydajny jeden nasączony wacik spokojnie wystarcza na całą buzię. Cena atrakcyjna więc polecam każdemu wypróbować bo produkt wart uwagi!
    Zalety:
    • łagodzi
    • bezzapachowy
    • odświeża
    • delikatny dla oczu
    • nie podrażnia
    • bardzo wydajny
    • porządne opakowanie
    saajko
    8 grudnia 2020 o 13:02
    takie nic
    Używając tego produktu miałam wrażenie jakbym po prostu nakładała na twarz zwykłą wodę. Żadnego uczucia oczyszczenia, odświeżenia czy nawilżenia. Aplikacji nie towarzyszył też żaden zapach, gdyż w mojej opinii kosmetyk jest totalnie bezzapachowy. Oczywiście należy podkreślić, że nic złego mojej cerze nie zrobił - nie przesuszył, nie spowodował podrażnienia czy wysypu niedoskonałości. Ale dobrego też nie, po prostu zero jakichkolwiek efektów. Gdybym jednak miała wskazać jakieś zalety tego produktu to wymieniłabym świetną wydajność, dobry skład, całkiem przystępną cenę i opakowanie (szklane, ciemne i wygodne). Ja niestety więcej po ten kosmetyk nie sięgnę, gdyż oczekuję czegoś więcej od toniku, ale może komuś przypadnie do gustu :)
  • 24 października 2020 o 10:16
    Tonik
    Radzi sobie, chociaż czy ja wiem czy to jest efekt wow.. Używam go trochę od ponad tygodnia 2-3x dziennie więc uznaję, że coś tam już o nim wiem. Chyba jest bez zapachu, albo ja go kompletnie nie wyczuwam, ale to dobrze bo perfumy tylko podrażniają. Całkiem wydajny, ma porządne opakowanie i naprawdę uroczą szatę graficzną. Przyjemnie się z niego korzysta chociaż zatrzask jest mocny i czasem ciężko go otworzyć, ale to raczej na plus - produkt nam nie zwietrzeje ani nic. Działanie.. Nie zauważyłam super kojącego działania, ale też nie zauważyłam by robił krzywdę. Tonik jak tonik. Tonizuje skórę, nie daje wrażenia ściągnięcia, nie podrażnia ani skóry buzi ani oczu jak się ciut chlapnie (używam go dłońmi, bez wacika). Osobiście wolę konsystencję hibiskusa od Sylveco ale to już są marginalne szczegóły. Ogólnie to mnie ani nie zirytował ani nie zachwycił. Zużyję z łatwością, ale nie wiem czy do niego wrócę. Raczej będę dalej szukała.
    Zalety:
    • brak zapachu
    • mocne zamknięcie