Celia Tonik do oczyszczania i odświeżania skóry `Kolagen + nagietek` (stara wersja)

• 23 listopada 2014 o 19:11
    Sympatyczny
    +dobrze oczyszcza + nie wysusza +nie piecze +nie podrażnia - nie daje właściwie żadnego super efektu poza oczyszczeniem Używam go i będę używać nadal, dla mnie dobry tonik to taki który nie wysusza a oczyszcza skórę i ten dokładnie taki jest. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: cztery
  • 16 sierpnia 2014 o 16:40
    PRZYJEMNIAK ;)
    ZALETY: - niska cena (5-6zł) - dobra dostępność - osiedlowe drogerie, apteki - przyjemny, nieduszący zapach - brak alkoholu w składzie - koi, łagodzi, nawilża i neutralizuje skórę - nie pozostawia lepkiej warstewki na skórze - dobrze się sprawdza w codziennym przemywaniu twarzy, cudnie odświeża i orzeźwia - ładne, proste opakowanie - polska firma ;) WADY: - nie zaobserwowałam Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
    sanberg
    10 marca 2014 o 14:45
    niekoniecznie
    Lubię tą markę stosuje wiele kosmetyków ale do tego już nie wrócę. posiadam wersję w nowym opakowaniu. zapach produktu jest mocno zniechęcający, długo czuje go na swojej twarzy. co do samego działania - ani nie pogorszyło ani nie poprawiło stanu mojej skóry. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 0 małe
    adzia_p
    31 stycznia 2014 o 15:43
    fajny
    Fajny tonik, który odświeża cerę i likwiduje uczucie ściągniętej skóry. Trochę nawilża, jest bardzo wydajny, opakowanie jest wygodne. Gwiazdkę odejmuję za zapach, bo musiałam się do niego przyzwyczaić, i wydaję mi się, że jako kosmetyk do twarzy powinien być bardziej subtelny, delikatniejszy. Kolejnym minusem jest jego dostępność, ja swój kupiłam w drogerii wispol, widziałam go też w większych tesco:) Używam tego produktu od: 4 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 opakowane
  • 30 grudnia 2013 o 11:54
    bez zachwytu ;)
    Jestem posiadaczką jeszcze tej(starszej) wersji toniku.Po przeczytaniu wielu pochlebnych recenzji tego produktu i po tym jak zobaczyłam,że jest w czołówce KWC stwierdziłam,że muszę wypróbować to &quot;cudo&quot; . Nie mówię,że jakoś specjalnie mnie rozczarował ale też nie zauroczył. Zwykły tonik do oczyszczania twarzy bez jakiegoś szczególnie dobroczynnego działania dla mojej skóry. Używam go jako dokończenie demakijażu i tu sprawdza się ok, usuwa reszki podkładu i odświeża skórę ale niestety zostawia klejącą warstwę.Dla mnie największym plusem toniku jest zapach<3 cudowny,świeży i owocowy :)Cena toniku również na plus. Jest jednak rzecz która okropnie mnie w nim denerwuje. Wielki otwór przez,który naprawdę ciężko jest nałożyć na wacik odpowiednią ilość produktu.Tonik podczas aplikacji po prostu wylewa się z opakowania. Z dostępnością różnie;) jak ktoś nie ma Tesco w swoim mieście to może mieć problem, chociaż ja go znalazłam w niewielkiej drogerii. Używam tego produktu od: kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego