Serum do włosów

G-synergie Brazilian Keratin, Intensive Moisture Serum Wzmacniające serum

• 15 kwietnia 2023 o 10:47
    Wspaniały efekt ale teraz niedostępne
    Użyłam trzy buteleczki jestem bardzo zadowolona. Natychmiastowo odpręża włosy ułatwia rozczesywanie są przyjemne w dotyku zapach jest wspaniały ( to subiektywne uczucie ????) Niestety ostatnio ciężko kupić to serum. Bardzo poprawiało mi kondycję włosów. Nigdzie nie ma informacji czy będzie dostępny czy jest czymś zastąpione. Jeśli się pojawi z pewnością zakupię.
    Zalety:
    • Natychmiastowa łatwość rozczesywania przy 2-3 kroplach.
    • Skuteczność
    • Piękny zapach
    Wady:
    • Niedostępność
  • 9 lipca 2019 o 13:19
    Warto go mieć
    To jedyny produkt z tej serii, który się u mnie sprawdził i daje widoczne efekty na włosach. Serum znajduje się w plastikowej, przezroczystej butelce z wygodną pompką, która dozuje potrzebną ilość produktu. Widać też dokładnie stopień zużycia. Konsystencja jest dość wodnista, lekko oleista, ale nie bardzo tłusta, przy czym serum to jest bardzo , bardzo wydajne. Zapach śliczny, jakby perfumowany, lekko kwiatowy, bardzo przypadł mi do gustu. No i dość długo utrzymuje się na włosach. Serum stosowałam na cała długość włosów, serum przyjemnie rozprowadza się na włosach i szybciutko się w nie wchłania ( a przyjemniej moje kosmyki "wpijały" go w kilka sekund). Włosy nie plątały się, były nawilżone i dociążone, tak, że zmniejszył mi się znacząco problem puszenia włosów. Dawno nie miałam tak miękkich i gładkich włosów, mogłabym dotykać je w nieskończoność. Nawet szorstkie przesuszone końcówki stały się bardziej miękkie i zdecydowanie lepiej wyglądały. Fajnej serum do przesuszonych, szorstkich i puszących się włosów. Jedynym minusem jest dostępność w sklepach stacjonarnych.
    Zalety:
    • wygodne, praktyczne opakowanie
    • nawilża, zapobiega puszeniu
    • nawilża też szorstkie końcówki
    Wady:
  • 17 sierpnia 2018 o 0:10
    Perfekcyjny kosmetyk, który zachwyca
    Kocham moje włosy i uwielbiam je rozpieszczać. Keratyna jest bardzo ważna dla ich zdrowia, ale nie należy z nią przesadzać, bo wtedy może powodować suchość włosa i łamliwość. Używałam całej serii, ale na stałe pozostałam wierna temu serum. Pachnie profesjonalnie, ma wygodną aplikację z dozownikiem, jest bardzo wydajny i perfekcyjnie odżywia i nawilża włosy. Po jego użyciu włosy są zdyscyplinowane, sypkie, pełne blasku, ale nie przetłuszczone, formuła lekko olejowa, ale nie lepka- idealnie została opracowana. Wzmacnia włosy i efekt zauważany jest od pierwszego użycia. Polecam , dla mnie to MUST HAVA, z tym serum pielęgnacja moich włosów jest skuteczna, szybka i bardzo efektowna. Produkt bardzo wydajny.