Wody toaletowe damskie

Replay for Her EDT

Replay For Her Replay Woman Woda toaletowa 40ml spray

• 8 maja 2021 o 21:31
    Przyjemny...
    Jakbym miała określić ten zapach jednym słowem, to napisałabym po prostu: przyjemny. Lekko romantyczny, minimalnie mydełkowy, nienachalny... Pierwsze mocniejsze akordy szybko rozmywają się w delikatne otulenie. Jabłka nie są dominujące, stanowią bazę dla cytrusów i drzewnych nut. Te ostatnie wyczuwa się w minimalnym stopniu. Wszystko się ładnie, bo harmonijnie, zgrywa. Generalnie bardzo udana, stonowana i wielowymiarowa kompozycja. Przez długi czas Repaly For Her był moim ulubionym dzienniakiem. Zakochałam się w tym zapachu od pierwszego psiknięcia, potem zużyłam jakieś cztery flakony. Jedynie trwałość nie jest imponująca. U mnie to powiedzmy jakieś 5h. No ale to woda toaletowa, wersji perfumowanej nie spotkałam.
    • Flakon
    W perfumerii
  • 7 sierpnia 2012 o 23:16
    Kocham go !
    Zapach świetny, lekki ale wyczuwalny . Idealny na wszystkie pory roku. Ja nie lubię ciężkich pzapachów, więc w tym się zakochałam. Polecam go miłośniczkom delkiatnych zapachów. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
    louv
    1 marca 2012 o 8:26
    Jabłka, pieprz, wanilia, cedr?
    Na wstępie muszę zaznaczyć, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Nie spodziewałam się zbyt wiele po tym zapachu, kupiłam go pod wpływem impulsu [czytaj: nudy, kaprysu i okazyjnej ceny] z zamiarem sprawdzenia i oddania koleżance, która lubi owocowo-cytrusowe lekkie zapachy... Koleżanka musi obejść się smakiem... ;-) W nieładnym - choć doceniam wybór stylu retro - flakonie, kryje się niespodziewanie intrygujący i ciekawy zapach. Do tego, początkowo, jest bardzo intensywny, nawet krzykliwy, dość musujący i skrzący. Z czasem łagodnieje, subtelnieje, "wyszlachetnia" się i jest naprawdę trwały! Dominującą nutą głowy są oczywiście jabłka! Samo to jest urzekające! Jabłkom towarzyszą pieprzne cytrusy, które w tej kompozycji nadają wodzie toaletowej charakter, już od pierwszej chwili po aplikacji - w tej fazie zapach jest naprawdę inwazyjny i intensywny. Po około 1-1,5 h, zapach uspokaja się, później do głosu dochodzą wyraziste nuty drzewne [cedr?] o nieco męskawym zabarwieniu, wraz ze szczyptą słodyczy [wanilia? migdałowiec?], wszystko to przycupnięte blisko skóry, zostaje na mnie bardzo bardzo długo ;-). Replay for Her, moim zdaniem, jest zapachem ciekawym, zdecydowanie wartym poznania i wypróbowania - szczególnie ze względu na niską cenę, ja swoje 20 ml kupiłam za niecałe 23 zł! +jest oryginalny i ma pazura +jest intensywny, a jednocześnie po jakimś czasie zyskuje klasę i styl droższych zapachów +jest trwały, wyczuwalny nawet po kilkunastu! godzinach [choć nie zawsze] -flakon nie podoba mi się, choć doceniam zamysł... Używam tego produktu od: ok 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 20 ml
  • 24 stycznia 2012 o 16:16
    Mmm...
    Zdecydownie jest to produkt który uwielbiam. Perfumy są słodziutkie i kobiece, dla Dziewcząt bądz Pań romantycznych, delikatnych. Sądze, że w tym zapachu można się zakochać;) Używam tego produktu od: Trzech lat Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 21 czerwca 2011 o 0:20
    Jest w nich jakaś męska nuta
    Otrzymałam próbkę tego zapachu jako gratis. Po kilku testach jestem juz pewna że to nie jest zapach w jakim mogę czuć sie dobrze. Na poczatku nawet do zniesienia, słodki i kobiecy.... ale po pewnym czasie wyczuwam jakąs męską nutę. Niewiem jaki składnik sprawia że perfumy kojarzą mi się z męskimi ale to je dyskwalifikuje jako zapach dla mnie. Używam tego produktu od: próbka Ilość zużytych opakowań: próbka