Serum do włosów

La Roche-Posay Kerium Anti-Chute, Traitement Intensif Intensywna kuracja przeciw wypadaniu włosów

La Roche Posay Kerium Anti-Chute Intensywna Kuracja Hamująca Wypadanie Włosów 125ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 listopada 2017 o 6:10
    Myślę, że warto wypróbować
    Ciężko mi oceniać działanie tylko tego kosmetyku, bo podczas używania stosowałam też parę innych metod radzenia sobie z wypadaniem włosów. Jednak moje odczucia co do tego produktu są pozytywne. Pomimo mojego uciążliwego problemu jakim jest łysienie androgenne wydaje mi się, że widziałam poprawę. Mniej włosów leciało z głowy, pojawiały się w szybkim tempie małe włoski odstające od czubka głowy. Generalnie włosy szybciej rosły. Myślę że jeszcze powrócę do tej wcierki, ale póki co testuję wszystko (tonący brzytwy się chwyta :P )
    Zalety:
    • poprawa kondycji włosów
    • zahamowanie wypadania
    • szybszy wzrost włosów
    • łatwa aplikacja
    • poprawa nawet przy łysieniu androgennym
    Wady:
    • cena :(
    Drogeria Super-Pharm
    NAgatta
    4 grudnia 2016 o 1:35
    Porażka
    Jak dla mnie - strzał w kolano. Nie dość ze cholernie drogi, to pod koniec użytkowania (1.5msc) znacznie podrażnił skórę głowy. Pojawiło się straszne swędzenie i zaczerwienienie powierzchni skóry. Musiałam się przerzucić na najdelikatniejsze szampony dla dzieci. Dodatkowo podczas stosowania produktu miałam wrażenie ze wypada mi jeszcze więcej włosów.. Stosowałam produkt w komplecie z szponem z tej samej serii... Zero rezultatów, jedynie pogorszenie sytuacji: z wypadaniem włosów, stanem skóry głowy i w portfelu. Miałam ogromne nadzieje co do tego produktu, a wyszło jak wyszło. Nie polecam
  • 7 października 2012 o 13:00
    Rewelacja
    Jedyny produkt,ktory naprawde mi pomogl. Nie bede pisac jak to jest gdy wlosy leca garsciami bo ta z nas ktora to przezyla to sama wie... Mnie ten problem dopadl w tym roku,niestety. Probowalam wszystkiego, efekty raczej marne... To byla moja ostatnia deska ratunku i jak sie okazalo Rewelacja ! Ale trzeba zuzyc 2 opakowania i najlepiej w polaczeniu z szamponem Kerium przeciw wypadaniu wlosow (po pierwszym myciu wypadlo mi k.5 wlosow,az nie moglam uwierzyc). Sprayu uzywalam 3 razy w tygodniu po myciu wlosow. Juz po pierwszym opakowaniu widac efekty,wlosy przestaja wypadac i co wazniejsze odrastaja nowe ! Po zuzyciu drugiego opakowania problem zniknal zupelnie,a wlosy zdecydowanie grubsze,mocniejsze... Jestem naprawde pelna zachwytu,oczywiscie jedyny mankament to wysoka cena ale jak sie okazalo w moim przypadku,czasami lepiej wychodzi sie kupujac cos drozszego,a skutecznego (na wczesniejsze produkty wydalam m/w tyle samo tyle,ze w mniejszych kwotach). Naprawde szczerze polecam . Używam tego produktu od: 2mc Ilość zużytych opakowań: 2 po 125ml
  • 2 października 2011 o 7:52
    nic nie pomógł :(((
    Kupiłam w desperacji w zeszłym sezonie letnim, kiedy zaczęły wypadać mi włosy. Niestety, mnie nie pomógł nic a nic. Wypadanie się nie zmniejszyło, a wręcz nasiliło, nowe włosy mi nie wyrosły:( Tak więc w tym sezonie na pewno do niego nie wrócę. Jeśli chodzi o używanie, nie przetłuszcza dodatkowo włosów, lekko usztywnia, co zupełnie nie przeszkadza. Ze względu na brak efektów, nie polecam. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 czerwca 2011 o 0:07
    Bardzo dobry
    Produkt przepisała mi dermatolog ponieważ nie mogłam sobie poradzić z wypadaniem włosów. Już po miesiącu stosowani zauważyłam poprawę. Wcześniej wypadało mi ok 150 włosów przy samym myciu włosów i nie wiadomo było dlaczego. Po kuracji tym sprayem włosy przestały wypadać a nawet zaczęły rosnąć nowe. Kurację skończyłam jakieś 3 miesiące temu a włosy nadal nie wypadają. Zdecydowanie produkt warty polecenia jednak sugerowałabym skonsultować się z lekarzem zanim zacznie się kurację. Odejmuję pół gwiazdki za cenę. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie