Serum do włosów

Yope Grow My Hair, Rozgrzewające serum-kuracja na noc przeciw wypadaniu włosów

Yope Grow My Hair Serum-Kuracja do skóry głowy na noc
Yope Grow My Hair kuracja na noc rozgrzewające serum przeciw wypadaniu włosów 110ml
Pachnidelko
Yope Grow My Hair

cora
    12 maja 2025 o 3:53
    rozgrzewa i poprawia sytuację
    Serum- kuracja Grow my hair posiada przyjemny zapach i zauważyłam, że naprawdę rozgrzewa. Opakowanie jest bardzo praktyczne i wygodne, tak samo aplikacja ułatwiona poprzez opakowanie spray. W zapuszczaniu włosów masaż jets bardzo ważny i ta wcierka w tym pomaga. Ma ciekawy zapach, las i zieleń, ale pachnie mniej intensywnie od szamponu z tej samej serii. Rzeczywiście rozgrzewa i jest na tyle silna,że na skórę od razu po umyciu głowy była ona zbyt mocna. U mnie sprawdziła się nakładana w dniu mycia na kilka godzin. Zauważyłam po niej przyspieszony wzrost włosów.
  • 9 maja 2025 o 11:29
    Ogień dla cebulek!
    Używa od:próbka
    Wcierka sprawdziła mi się wspaniale! Lekkie uczucie rozgrzania świetnie działało na moje cebulki i mam wrażenie, że faktycznie pobudziło ich wzrost, mimo użycia 1 opakowania! Nie mogę się doczekać, aż zobaczę efekty po dłuższym użytkowaniu!
  • 7 maja 2025 o 10:16
    Skuteczna nocna kuracja na baby hair
    Mam cienkie, rzadkie włosy ze skłonnością do wypadania i przetłuszczania się u nasady. Serum Yope Grow My Hair okazało się świetnym uzupełnieniem pielęgnacji. Stosuję je wieczorem, wcierając w skórę głowy przed snem – ma lekką, wodnistą konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Czuć delikatne, przyjemne rozgrzanie, które poprawia mikrokrążenie i sprawia, że aplikacja jest naprawdę relaksująca. Zapach jest ziołowo-korzenny, ale dość subtelny i szybko się ulatnia. Opakowanie z pipetą jest bardzo wygodne i ułatwia precyzyjne nakładanie produktu. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam wyraźny wysyp baby hair i mniejsze wypadanie – szczególnie przy czesaniu. Skóra głowy jest ukojona, bez podrażnień czy przetłuszczania. W połączeniu z szamponem i odżywką z tej serii daje naprawdę widoczne efekty. Polecam każdej osobie, która chce wzmocnić włosy i pobudzić ich wzrost
  • 6 maja 2025 o 13:44
    Moje ulubione serum
    Używa od:próbka
    Serum strzał w 10! Jest cudowne! Naprawdę działa i bez zbędnego marketingu - rewelacyjna jakość za niską cenę! Polecam bez żadnego ale! Jest super! używam i będę używała tylko tego kosmetyku
  • 6 maja 2025 o 9:34
    Skuteczna nocna kuracja dla osłabionych włosów!
    Używa od:próbka
    Mam włosy cienkie i wypadające, szczególnie w okresach stresu i zmiany pór roku. Serum Yope Grow My Hair stosuję kilka razy w tygodniu na noc – już po około 2–3 tygodniach zauważyłam mniejsze wypadanie i pierwsze baby hair przy linii czoła. wcierka rozgrzewa więc trzeba uważać na wrażliwą skóre głowy . Serum ma lekką, żelową konsystencję, która nie przetłuszcza skóry głowy i nie obciąża włosów, co dla mnie było ogromnym plusem. Rozgrzewający efekt jest delikatny, nie drażniący – czuć lekkie ciepło, które sprawia, że aplikacja jest bardzo relaksująca. Produkt łatwo się wmasowuje, nie skleja włosów i nie zostawia tłustej warstwy. Rano wystarczy umyć włosy jak zwykle. Zapach jest naturalny, lekko ziołowy, ale nienachalny i szybko się ulatnia. Opakowanie jest poręczne, z precyzyjnym aplikatorem, co ułatwia dozowanie produktu bez marnowania. To doskonała propozycja dla osób, które chcą wzmocnić włosy u nasady i pobudzić cebulki do działania. Stosowany regularnie naprawdę poprawia kondycję skóry głowy i wspiera zdrowy wzrost włosów. Na pewno będę do niego wracać!