Cienie do powiek

Everyday Minerals Eye Colors Mineralne cienie do powiek

Nasi użytkownicy zostawili 37 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Bela03
    11 grudnia 2014 o 19:00
    Świetne
    Posiadam 4 cienie w pojemniczkach z rolką, wybrałam tą formę bo nie lubię nakładać sypkich cieni. Poza tym mam jeden brązowy w klasycznym opakowaniu i jego używam jako bronzera - genialnie się trzyma i blenduje, dużo lepszy od jakiegokolwiek bronzera jakiego używałam. Codziennie używam cienia Rare silk jako bazowego pod makijaż, jestem blada więc wyrównuje on koloryt mojej powieki idealnie. Poza tym mam 3 ciemniejsze cienie Live Austin, Wine tasting i Wish you were here i wszystkie pięknie się sprawdzają w kąciku, świetnie się blendują i utrzymują na bazie cały dzień. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 4 otwarte
  • 28 października 2013 o 16:53
    bardzo lubie
    Bardzo polubilam te cienie. Mam kilka odcieni w wiekszosci matowe, ale i tez z lekkim polyskiem ktory na powiece daje raczej sytynowy efekt i z wymianki jasny perlowy cien, ktory ladnie sie blyszczy i uzywam go jako rozswietlacza. Uzywam oczywiscie bazy pod cienie, bo normalnie to mi sie cienie w wiekszosci trzymac nie chce. Nie sciagaja sie jakos mocno( w mlodzienczych latach bylo gorzej), ale jednak lekka kreska w zamalaniu moze sie robic, wiec jak i przy innych tak i przy tych nakladam baze i na nia matowy bezowy cein ktory ladnie wyrownuje kolor powieki i dopiero docelowe kolory. taki moj urok i akceptuje to ;o) Moje kolory to: 1)maty - nutmeg - rare silk 2)pearl - illuminator x cien byl a kategorii matow ale jest satynowy 3)shimmer - queen anne´s lace i znow na powiece satyna niz rozswietlenie 4) eyeliner/brow - mrs. coffee robi nim kreske 5) cien ze starszej edycji z wymianki - good china ten wlasnie jest taki perlowy jak chcialam, ladnie rozswietla kacik wewnetrzny. Mimo ze niektore jasne odcienie mnie z lekka rozczarowaly, bo chcialam cos blyszczacego, a na powiece mam mat/satyne , to i tak jestem z nich zadowolona. Jak nie chce blyszczacego rozswietlacza , to idealnie sie sprawdzaja i nadaja sie jako cienie bazowe do wyrownania odcienia powieki. Nalozone delikatnie nie wygladaja kredowo, bardzo ladne matowe odcienie i dokladnie takie jak chcialam. najczesciej uzywam nutmeg , piekny taupe kolor, idealnie pasuje mi do podkreslenia oka w zalamaniu i koryguje nim brwi. Cien idealny na codzeinny , delikatny makijaz, moj faworyt. Wczesniej nie lubilam sypkich cieni i albo je oddawalam w dobre rece, albo prasowalam. Po przestawieniu sie na podklad mineralny, wyporbowalam prawdziwe cienie mineralne i nagle uwielbiam sypka konsystencje zwalszcza ta matowa i satynowa ;o) To sa moje cienie ;o) Używam tego produktu od: paru miesiecy, zaczelam je kompletowac jakos pozna jesienia wczesna zima 2012 r. Ilość zużytych opakowań: w trakcie kilku kolorow, jeszcze zadnego nie wykonczylam ;o)
  • 28 stycznia 2013 o 22:44
    wspaniałe
    w zasadzie same plusy: bardzo wydajne niezbyt wysoka cena jak na taką ilość produktu pięknie się prezentują - polecam In the garden na kącik zenętrzny oczu - wygląda przepięknie nie osypują się wytrzymują cały dzień łatwo można je usunąc naturalnym mydłem nie podrząniają oczu wady opakowanie - nie można ich nosić w torebce, bo po ściagnieciu folii (pierwsze użycie) wysypuje się mnóstwo za siteczko, i wypadałoby go tylko trzymać na półce Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 3 (niecałe - różne odcienie)
  • 29 lipca 2012 o 13:09
    Sama nie wiem?
    Pierwszym zakupionym przeze mnie odcieniem był Hot Chocolate. Piękny beżowy kolorek z drobinkami, idealny do dziennego makijażu. Mam go po dzień dzisiejszy, ma się dobrze, jeszcze pewnie będzie służył moim dzieciom :O Trzyma się w miarę dobrze, chociaż u mnie wszystko szybko schodzi z powieki, mimo użycia bazy :( Mam też odcień Flourish, wg opisu ze strony: " Przepiękny brąz z połyskującymi drobinkami." Na zdjęciu owszem brąz, przyszedł do mnie i.....? Jaki brąz? Gdzie? Albo ja ślepa albo nie wiem co, ale ja widzę SZARY?! Brąz to może w tych połyskujących drobinkach, ale gdzieś na dalszym planie. Trwałość pozostawia wiele do życzenia, pigmentacja dość słaba, taka jakby poświata koloru. Te pierwsze 2 cienie mam w słoiczkach,pierwszy w 1g a drugi ma 1,7 g (nie wiem co ja z tym zrobię :/) Posiadam też 2 odcienie w wariancie Travel Size:bubble tea i me & you Pierwszy ładny niebieski z drobinkami, lekko perłowy, 2gi beż, zupełnie matowy, nadaje się na cień bazowy. Tu z trwałością trochę lepiej, co do pigmentacji bubble tea to jestem lekko zawiedziona. Wykorzystam albo oddam komuś, nie wiem co z tym zrobię, na pewno nie kupię więcej cienie od EM, znam lepsze mineralne cienie i do tego tańsze Używam tego produktu od: prawie że 2 lat Ilość zużytych opakowań: mam 4, żadne nie zużyte w całości :/
    theriel
    8 lipca 2012 o 19:28
    Trwałe i piękne
    Kiedy dostałam maleńkie pudełeczko z cieniem EDM bałam się, że za tydzień go już nie będzie. Błąd! Już od 2 lat mam to pudełeczko i cień jeszcze się nie skończył! Muszę przyznać, że w ogóle się nie zawiodłam, cień jest cudownej jakości i nie wygląda "jak z cyrku", mimo intensywnego koloru. Rzeczywiście lepiej trzyma się na bazie, ale i bez niej potrafi przetrwać ładnych parę godzin. Z bazą nawet calutki dzień. Cień jest doskonale napigmentowany i dobrze rozprowadza się po powiece (z bazą trochę gorzej, ale łatwiej wtedy zapanować nad intensywnością koloru i jego rozłożeniem na powiece). Cień nie podrażnia oczu, w ogóle nie czuć, że jest. Słoiczek jest dośc wygodny w użyciu, można łatwo wydobyć z niego tyle cienia, ile potrzeba . Polecam!