Wody toaletowe damskie

Nike Up or Down for Women EDT

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 marca 2021 o 14:38
    Świeży, lekki jak po kąpieli
    Bardzo ładny cytrusowy zapach, Na pewno na wiosnę i lato, siłownię. Dodaje energii i pozytywnie nastawia. Trwałość ok, pojemność 75ml a więc w ciągu dnia można się jeszcze psiknąć, cena na promce 30 zł ok za regularną cenę nie kupiłabym go.
    • Minimalistyczne opakowanie
    • Dostępność
    Wady:
    • Cena w drogerii stacjonarnej
  • 23 października 2020 o 13:34
    Chętnie do niego wrócę
    Każdy zapach, który kupuję musi mieć w sobie to coś. Bardzo często zakupu dokonuję pod wpływem chwili, bo akurat byłam w sklepie i przypadł mi do gustu. Tak było z nim. Nie znam się na tych wszystkich nutach głowy czy serca, zapach musi mi się podobać. Ten jest świeży, dla kobiety sportowej do stosowania na dzień. I tak właśnie mi towarzyszy. Mam go w pracy w szufladzie by w ciągu dnia móc odświeżyć się jego zapachem. Trwałość nie jest powalająca ale za taką cenę chyba wystarczaiaca. Fajny prosty flakon, a ja lubię proste rzeczy.
    Zalety:
    • świeżość
    • trwałość
    • flakon
    Azani
    7 stycznia 2020 o 0:05
    Wyjątkowy świeży i orzeźwiający zapach.
    W okresie letnim szukałam lekkiego i orzeźwiającego zapachu. Woda toaletowa Up or Down for Women, zwróciła moją uwagę minimalistyczną szatą graficzną i delikatnym kolorem. Opakowanie przypomina mi morze, a pierwsza aplikacja, gdy zwietrzał alkohol, wywołała uczucie podobne do tego jakie towarzyszyło mi na plaży. Zapach stanowi połączenie owoców, białego pieprzu i kwiatów. Pierwsze skrzypce gra lekko kwaskowata nuta cytrusów, następnie aromaty róży i frezji. Kwiaty delikatnie dociążają i dodają słodyczy. Początkowa fascynacja podobnie jak sama woda, szybko wyparowała. Zapach jest przyjemny lecz krótkotrwały. Po godzinie wyczuwam jedynie kwiatowe nuty. Mandarynka i bergamotka dość szybko zanikają. Na ciele ekspresowo się ulatnia, na ubraniach pozostaje odrobinę dłużej. Może się spodobać kobietom w różnym wieku. Jest lekki i elegancki. Raczej do stosowania jako mgiełka do ciała. Idealny na wiosnę i lato.
    Zalety:
    • Lekki i orzeźwiający zapach.
    • Bardziej sprawdza się jako mgiełka do ciała.
    • Owocowo - kwiatowe nuty.
    Wady:
    • Zapach bardzo szybko się ulatnia.
  • 29 kwietnia 2019 o 1:33
    Piękny zapach, ale nietrwały
    Jak w tytule - jeżeli chodzi o mnie, to ten zapach jest przepiękny, natomiast co z tego, skoro nie czuc go zbyt dlugo :( zuzylam 3 butelki. Gdyby byly trwalsze, to prawdopodobnie nigdy bym sie z nimi nie rozstala. Caly czas bylo mi zal, ze zapach tak mi sie podoba, a wcale nim nie pachne i ludzie wkoło go nie czują, dlatego przestalam widziec sens w dalszym kupowaniu, przynajmniej na jakis czas. Jezeli chodzi o sam zapach, to jest bardzo świeży, swietny jako perfumy na co dzien. Co do opakowania nie mam opinii, juz wole proste i klasyczne od tych udziwnionych w ksztalcie buta czy czaszki. Najwazniejsze jest to czy perfumy w srodku sa dobrej jakosci :)
  • 13 września 2017 o 11:26
    Średniawka
    Perfum dostałam w prezencie w paczce firmowej. Flakon raczej przeciętny, zwykły, prosty, przezroczysty, z małym napisem. Raczej nie zachęca do zakupu i nie przyciąga wzroku. Zapach początkowo jest mocno alkoholowy, wręcz odrzucający. Trzeba dać mu czasu by się rozszedł. Po około godzinie pozostaje słodkawo-świeża woń. Moim zdaniem bez wyrazu. Po dwóch-trzech godzinach na skórze nie czuć nic, ale może to i lepiej. Zdecydowanie nie jest to zapach dla mnie, jest mdlący i zdecydowanie nie kupię ponownie.
    Wady:
    • zapach szybko się ulatnia
    • mdlący
    • nijaki flakon