Balsamy do ciała

Soraya Fantazja Zmysłów, Balsam do ciała `Otulająca wanilia i cynamon`

• 10 grudnia 2022 o 1:19
    Uwielbiam go
    Balsam ma konsystencje gęstą, która bardzo dobrze się rozprowadza na ciele. A do tego również momentalnie wchłania i nie pozostawia warstwy lepkiej. Po użyciu moje ciało jest bardzo gładkie a do tego milusie w dotyku oraz nawilżone i nie zauważyłam żadnych podrażnień. Balsam został stworzony z myślą o codziennej pielęgnacji. Intensywnie nawilża, chroniąc przed wysuszeniem i zapewniając poprawę kondycji skóry. Dodatkowo zawiera perełki z witaminą E, która wzmacnia barierę lipidową naskórka. Lekka konsystencja szybko się wchłania, pozostawiając skórę gładką oraz przyjemna w dotyku. Balsam można stosować dwa razy dziennie. Produkt bez żadnego problemu można wycisnąć z tubki a później pod koniec bez żadnego problemu co nie można wydobyć to idealnie tubkę się rozcina.
  • 18 sierpnia 2021 o 12:42
    Zapach - cudo!
    Balsamy to kosmetyki, których zawsze używam po goleniu, żeby trochę złagodzić skórę. Ten sprawdzał się u mnie na prawdę świetnie. Już po wyciśnięciu na dłoń balsam tak pięknie pachniał, że zamiast smarować nim nogi ma się ochotę go zjeść :D Bardzo intensywnie waniliowy, ale nie jak te zapachy z auta... To taka wanilia deserowa, słodka. Balsam jest żółtawo-kremowego koloru, więc nawet wyglądem przypomina deser! Balsam jest gęsty, ale dobrze się rozprowadza na skórze. Nie rolował się. Szybko wchłaniał i nie lepił. Wiadomo, zawsze pozostaje wyczuwalna warstwa, ale mi to jakoś bardzo nie przeszkadza. Nogi po użyciu miałam zazwyczaj gładkie, nawilżone i bez większych podrażnień. Zapach utrzymywał się na skórze baaardzo długo, a w pokoju również mocno pachniało. Jedyne do czego mogę się przyczepić to opakowanie, które sprawia problemy gdy chcemy wycisnąć resztki produktu. Jest ciężko.
    Zalety:
    • CUDOWNY zapach
    • niska cena
    • przyjemna konsystencja
    • dobrze się rozprowadza
    • nie lepi się, wchłania się
    Wady:
    • niewygodnie wyciska się resztki balsamu
  • 8 lutego 2019 o 19:39
    Bardzo fajny
    Od jakiegoś czasu używam balsamu do ciała Soraya Fantazja Zmysłów. Stwierdzam, że jest to bardzo fajny produkt, szczególnie za tak niską cenę, za jaką udało mi się go kupić czyli 5 zł???? Obecnie mam otulającą wanilię z cynamonem. Faktycznie pachnie waniliowo z lekką nutą cynamonu. Balsam ma kremową konsystencję z perełkami zawierającymi vit. E, która według producenta ma dodatkowo wzmacniać barierę lipidową naszej skóry. Produkt szybko się wchłania, nie klei się. Po użyciu skóra jest delikatna w dotyku, nawilżona i pięknie pachnie. Wypróbowany, efekty zadowalające. Jest jeszcze w wersji czekolada z pomarańczą- także wypróbowany???? Polecam z czystym sumieniem.
    Zalety:
    • Konsystencja, zapach, cena
    Wady: