Kremy i maski do rąk

Eubos Sensitive, Hand Repair & Care Cream Regenerujący krem do rąk

Lauriii
    21 października 2017 o 13:47
    Pozytywnie
    Lubie ten krem, mimo ze nie mam jakoś zniszczonych dłoni. Dobrze nawilża dłonie i skorki wokół paznokci. Krem stosowałam tylko na noc. Krem jest wydajny niestety trochę drogi.
    Ellarta
    12 kwietnia 2017 o 13:27
    cena z księżyca
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    20 zł za 75 ml??? SERIO? Nie wyczułam, że ten krem ma w składzie złoto!!!!Krem niezły, gęsty, dobrze nawilża, ale identyczny efekt otrzymamy od kremów np Kamill, albo Mixa, które są tańsze, i mają większe opakowania. Jeśliby po stosowaniu kremu na moje dłonie zlatywały się rajskie ptaki, dałabym 5 gwiazdek, a tak czysty snobizm, skąd ta cena no :)!!!!
  • 6 lutego 2013 o 21:04
    mój ulubiony krem do rąk
    Bardzo lubie ten krem. Ma delikatny zapach, szybko się wchłania. Jest bardzo odżywczy ale nie tłusty. Mogę go używać w ciągu dnia. Często myję ręce, ale po wchłonięciu się kremu, nie odczuwam nieprzyjemnego lepienia się skóry po zmoczeniu dłoni. Taki efekt jest bardzo częsty przy stosowaniu innych kosmetyków. Wygładza szorstki naskórek. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: dużo
    ankkka
    27 marca 2011 o 10:12
    za tą cenę?!
    Jest niezły, fakt. Dobrze odżywia dłonie i powoduje że są miękkie. Jest treściwy, a nie jak, niektóre pseudokremy, płynny i lepki. Jednak za tą cenę można kupić 5 kremów z Avonu (wersja glicerynowa lub z silikonem) i efekt jest IDENTYCZNY. Sądzę, że cena wygórowana, a można dostać podobny w działaniu specyfik za mniejsze pieniądze. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    MdM
    29 grudnia 2010 o 10:53
    ladnie pachnie i dobrze nawilza
    Krem kupilam w momencie, gdy skora na moich dloniach zaczela pekac z blizej nieokreslonych powodow, byla chropowata, a krew osadzona w poziomych peknieciach pozasychala na wierzchu. Widok, jak mozna sobie wyobrazic z opisu, byl paskudny. W aptece pani polecila mi ten krem. Mial byc rewelacyjny na moje problemy. Po wycisnieciu z tubki poczujemy jak pieknie pachnie. Cos jak mieszanka mandarynek i bananow. Konsystencje ma gestsza niz niektore kremy do rak. Bardzo szybko sie wchlania i nie zostawia na rekach zadnego filmu, jesli malo uzyjemy. Ja go nakladam w ilosciach hurtowych, a wtedy zostawia bardzo przyjemny lekki film na dloni, ktory w ogole sie nie klei. Uzywam go z reguly tylko na noc i to tez nie codziennie, a jedynie w te dni, gdy moje dlonie wymagaja juz naprawde gruntownej renowacji. Gdy sie rano budze, dlonie sa gladziutkie i miekkie przez wieksza czesc dnia. Wade ma jedna: zawiera alkohol i szczypie, gdy mam popekane dlonie, a mam takie bardzo czesto. Niestety nie znalazlam jeszcze kremu do rak bez alkoholu, wiec niewiele obnizam za to ocene. Faktycznie pomaga dloniom. Najlepiej kremowac je kilka razy dziennie, ale ja i tak tego nie robie z braku czasu, a mimo tego juz po 48h pekniecia znikaja, a skora po okolo 5 dniach z powrotem jest calkowicie gladka i wyglada jak u "ludzia". Krem nie zawiera parabenow, barwnikow, oleju parafinowego i ma pH neutralne dla skory. Za to ogromny plus, poniwaz zaczelam sie ostatnio interesowac kosmetykami naturalnymi i chociaz ten nie jest az tak bardzo naturalny, nie zawiera chociaz kilku skladnikow, ktorych staram sie unikac. Mimo, ze ciagle szukam czegos bez alkoholu, poki co bede do niego wracac. Używam tego produktu od: okolo 5 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1, akurat sie konczy opakowanie