Kremy i maski do rąk

Isana Med , Akut Handcreme 5,5% Urea & Cica Krem do rąk `Intensywna Regeneracja`

• 2 marca 2025 o 17:36
    Nie polubiłam go
    Moje dłonie nie są jakoś strasznie przesuszone, a mimo to ten krem nie spełnił moich oczekiwań. Kupiłam go na zimę, ponieważ producent obiecuje intensywną regenerację, zachęcił mnie też dodatek cica. Krem jest w wygodnej, plastikowej tubce, nie miałam problemu z otwieraniem/zamykaniem go. Używałam go codziennie przed snem, oraz czasami w dzień. Konsystencja kremu jest bogata, komfortowo się go rozprowadzało na dłoniach, szybko się wchłaniał, jednak wyczuwalna była lekka warstwa, ale mi to nie przeszkadzało. Niestety ale on moich dłoni nie nawilżał, a na pewno nie intensywnie, jak to obiecywał na opakowaniu. Nie łagodził podrażnionej skóry. Ja się zawiodłam, bo oczekiwałam naprawdę porządnego nawilżenia, a on nie zrobił praktycznie nic.
  • 28 listopada 2024 o 20:34
    Ulubieniec
    Ten krem to must-have na zimowe dni! Dzięki zawartości 5% mocznika intensywnie nawilża i regeneruje suchą, popękaną skórę dłoni. Ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, więc nie pozostawia tłustego filmu – idealny do stosowania w ciągu dnia. Regularne używanie sprawia, że skóra jest miękka, gładka i mniej podatna na przesuszenie. Za tak niską cenę działa jak droższe produkty. Zawsze mam go w torebce!
  • 11 czerwca 2024 o 10:42
    Ratunek dla dłoni!
    Krem zamknięty jest w plastikowej tubce. Jest bezzapachowy, więc super dla osób, które nie lubią intensywnych zapachów. Produkt ten skupia się na intensywnej regeneracji i pielęgnacji dłoni. Wchłania się powoli, dlatego stosuję go na noc, trochę jak maskę na dłonie. Rano skóra rąk jest mięciutka, zregenerowana i mocno nawilżona. Efekt ten utrzymuje się stale, a nie tylko do pierwszego mycia, a to dzięki temu, że w składzie są realnie pielęgnujące składniki, a nie tylko natłuszczająca okluzja. Miałam zawsze bardzo suchą skórę rąk, ale dzięki temu kremowi jest już zdecydowanie mniej sucha. Jak na kosmetyk w tak niskiej cenie, nie spodziewałam się aż takich efektów WOW! Wracam do niego i będę wracać.
    Zalety:
    • działanie (regeneracja, nawilżenie, zmiękczenie)
    • skład
  • 21 maja 2024 o 23:11
    Ratunek dla suchych rąk!
    Krem kupiłam po pozytywnych opiniach w internecie. Potrzebowałam czegoś mocno nawilżającego do moich suchych i popękanych dłoni po zimie. Krem dogłębnie nawilża skórę i ją regeneruje. Na początku użytkowania produktu strasznie piekła mnie skóra ale już za którymś razem nie było tego uczucia. Przynajmniej było wiadomo, że produkt działa. Krem posiada gęstą konsystencję przez co jest wydajny. Produktu używam głównie na noc bo nie lubię uczucia lepkich rąk. Krem nie ma zapachu więc dla osób nie lubiących mocno perfumowanych zapachów będzie w sam raz. Plus za niską cenę i łatwą dostępność.
    Zalety:
    • Szybko i mocno nawilża
    • Szybko się wchłania
    • Niska cena
    • Regeneruje skórę dłoni
    • Brak zapachu
    • Gęsta konsystencja
    • Wydajny
    • Łatwo dostępny
  • 7 stycznia 2024 o 23:41
    Idealny na zimę
    Bardzo dobry krem jeśli ktoś zmaga się z przesuszoną i popękana skórą na dłoniach. Wchłania się dosyć długo, ale świetnie regeneruje i chroni dłonie. Używam go głównie na noc i moje ręce są w znacznie lepszym stanie. To chyba najlepszy krem jaki do tej pory stosowałam, a miałam ich naprawdę wiele. Zaletą jest również cena, spora pojemność i wydajność
    • bezzapachowy
    • regeneruje i goi skórę dłoni
    • chroni
    • nawilża
    Wady:
    • długo się wchłania, ale warto poczekać :)