Wody perfumowane damskie

E-Glamour.pl
GUESS Guess by Marciano woda perfumowana 100 ml dla kobiet
Guess Marciano woda perfumowana 100ml
Guess Guess by Marciano for Women

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 grudnia 2021 o 13:31
    Bardzo słodkie i ciepłe
    Jest to chyba mój ulubiony zapach Guessa, który spodziewałam się, że będzie pachniał zupełnie inaczej. Przed kupnem byłam bardzo ciekawa tej karamboli, grejpfruta, likieru pomarańczowego, piwonii - wszystkie te nuty bardzo lubię i nastawiałam się raczej na letni zapach, coś w stylu Summer White Sunset. A tu niespodzianka. Zacznę od flakonu, który niezbyt mi się podoba ;) Trójkątna, smukła butelka, pokryta kratkowatym wzorem i dziwnymi szlaczkami - lepiej prezentowałoby się po prostu czyste szkło. Także nie jest on z tych reprezentatywnych na półce :) Z kolei zapach jest po prostu piękny! Zgadzam się z recenzjami poprzedniczek, że jest to bardzo słodki, "słodyczowy" zapach. Palony karmel, czekolada, kokos, wanilia - to wszystko składa się na otulającą, zimowo-jesienną kompozycję. Nie czuję tej karamboli, grejpfruta, piwonii, jak dla mnie zupełnie inny zapach, zgodziłabym się co najwyżej z tym likierem pomarańczowym. Zapach, który otula, jest blisko skóry i jest po prostu taki przytulaśny. Lubię go chłodną porą, wtedy najlepiej pokazuje swoją moc. Dość trwały i do zdobycia w internecie w świetnej cenie - pojawi się u mnie zimą nie raz.
  • 28 września 2019 o 12:11
    Słodko, czekoladowo, przytulnie
    Zamówiłam ten zapach w ciemno, skuszona promocją w jednej z drogerii internetowych. Miał powędrować do mamy, bo mnie jakoś odstraszył ten flakon z dziwacznymi tribalami. Gdy przyszła paczka nie mogłam wyjść z podziwu jak piękny jest to zapach i jak bardzo przypomina mi wycofane już dawno Zara "Chocolate" ;) Guess jest zapachem niezwykle słodkim, spożywczym. Czując je mam przed oczami tony pralinek, czekoladek, na które leje się złocisty karmel. Wspomniana przeze mnie Zara pachniała równie słodko i pralinkowo. Czuję kokosa, wanilię i ciepłe, pudrowe nuty. Jest to idealny zapach na aktualną porę roku, kiedy za oknami panuje szarówka. Guess otula ciepłem, jest miękki, pudrowy, ciągnie się ogonem za właścicielką. Jest przy tym niezwykle trwały, zwłaszcza na włosach i ubraniu. Flakon - hmm, kolor powiedzmy, że odzwierciedla to, co dzieje się w środku, ale gdyby tylko tak zeskrobać te dziwne, niepasujące nadruki to byłoby miodzio :)
  • 29 listopada 2018 o 9:26
    Karmelowa cukierki i bukiet jasminu
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Nie lubię przesłodzonych ulepow. Trochę się obawiałam, że recenzowany może właśnie takim być. Nic z tych rzeczy. Po psiknieciu na nadgarstek Guess by Marciano czuje bukiet białego kwiecia. Na mojej skórze pachnie niemalże identycznie jak Alien. Czuję jedynie jaśmin, odrobinę mniej intensywny niż w kultowym dzielę Muglera. Ciepły, przyjemny, otulajacy.Po jakimś czasie dochodzi nuta karmelowa. Mix jaśminu z cukierkami toffi. Owszem, jest słodko, ale bez przesady. Lubię się nim psikac w chłodniejsze dni. Otula mnie swym ciepłem. Kojarzy się z wieczorem przy kominku i grubym, bawełnianym swetrem... Całkiem przyjemne pachnidło. Polecam testy fanom "jadalnych" zapachów.
  • 11 sierpnia 2018 o 17:09
    Rozczarowanie
    Kupiłam pełnowymiarowy produkt w ciemno zachęcona opiniami w internecie i zaintrygowana curacao w składzie. Przystąpiłam do testów pełna nadziei. No i się gorzko rozczarowałam. Jedyna rzecz jaka przychodziła mi do głowy gdy wąchałam ten zapach to sweter starszej pani. Na nic moje dobre chęci i otwarty umysł. Po prostu klapa po całości. Nie wyczuwam żadnej z opisanych nut w składzie tylko nudny, blady zapaszek.
  • 12 lutego 2018 o 12:33
    Dla mnie stworzony
    Uwielbiam otulać się tym zapachem jest ciepły, egzotyczny, nieco ciężki, ale wyjątkowo mi to tu odpowiada. Polecam go na sezon jesienno/zimowy. Dostałam na urodziny kilka lat temu i wnet w nim się zakochałam.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie