Wody perfumowane damskie

Guess Guess for Woman EDP

Guess Woman Woda perfumowana 75ml
Guess Woman

Nasi użytkownicy zostawili 52 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2020 o 14:00
    Cudowny zapach
    Jeden z lepszych jakie miałam jeśli chodzi o kompozycje kwiatową, uroczy,dziewczęcy,delikatny.zapach jest cudowny.Szkoda że nie występuje w większym opakowaniu :)
    Zalety:
    Wady:
    • BRAK
    W perfumerii
    KAJAL K
    11 listopada 2019 o 20:26
    Intensywnie kwiatowe
    Lubię te perfumy, bo lubię mocno kwiatowe nuty. Ta kompozycja jest dość mocna - ale nie duszaca. Nie są jakoś szczegolnie charakterystyczne , trochę brakuje mi w nich wiodącej nuty, która by je wyróżniała. Są jednak w swojej kompozycji dosyć uniwersalne - moim zdaniem i na dzień i na noc.
    Zalety:
    • uniwersalny kwiatowy zapach
    • ładny , nowoczesny flakon
  • 2 października 2019 o 20:56
    Fajny
    Dostałam w prezencie i bardzo przypadł mi do gustu. Zapach dość intensywny a zarazem lekki, dla mnie na dzień, utrzymuje się całkiem przyzwoicie. Ładna butelka, choć w moim przypadku nigdy nie wiem gdzie góra a gdzie dół i ciężko się otwiera na opak :)
  • 29 września 2019 o 12:00
    Prezent
    Dostałam te perfumy w prezencie od cioci. Nie spodziewałam się takiej trwałości tych perfum . Zapach jest świeży i lekki . Ciekawa i elegancka butelka . Nie jest to jedyna perfumka która przypadła mi do gustu jeśli chodzi o markę Guessa.
    Zalety:
    • Trwały i ładny zapach ,opakowanie.
    Ola_31
    19 września 2019 o 1:25
    Guess for Woman EDP
    Te perfumy to mój hit. Cudownie pachną i są bardzo trwałe. Mają piękny kwiatowy zapach, który sprawia że czuję się jak w ogrodzie z ogromną ilością kwiatów. Jest bardzo świeży i nie mulący co zazwyczaj przy perfumach tego typu się zdarza.
    • Świeżość
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie