Wody toaletowe męskie

Moschino Friends Men EDT

• 31 stycznia 2012 o 12:07
    Dosyć optymistyczny.
    Oceniam na podstawie próbek używanych przez mojego mężczyznę. :) Flakon jest zupełnie zwyczajny, nic szczególnego. Trwałość - średnia. Zapach jest świeży, ale dosyć przeciętny i banalny. Nie wyróżnia się. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: kilka próbek
  • 7 lutego 2011 o 11:42
    Cytrusowe Warzywa
    Kupiłam zauroczona testami mojemu TŻ - nie pokochał go, za to ja tak. Moschino Friends to warzywniak budzący się do życia wiosną, osnuty soczystą, zieloną, niedojrzałą cytryną. Przywołuje mi skojarzenia z Ogródkiem Śródziemnomorskim Hermesa, chociaż jest dużo mniej pieprzny, a bardziej selerowy - tchnie wonią selera w główce, jak i w łodyce zanurzonego w grejpfrucie i zielonej, pochmurnej cytrynie, którą barman zużyje dla goryczki drinka. Doskonały unisex - chętnie podbieram z półki jak widzę go smętnie stojącego w części męskiej mojej łazienkowej półki:-) aż żal że jest tak niedoceniany, bo trzyma się doskonale na skórze przynosząc bryzę chrupkości i cytrusowości. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    Finka2L
    28 maja 2010 o 13:11
    Zalezy od gustu
    Zapach ten moja mama kupila tacie jakies 2 lata temu. Lubi on nuty lesne, korzenne i pieprzne w perfumach. Niestety zdaje sie, ze Friends Men nie przypadl mu do gustu, bo nie zuzyl nawet polowy od tego czasu. moim zdaniem zapach jest dosc przecietny, nie wyroznia sie. Swiezy, raczej dla mlodego mezczyzny. Mojemu mezowi sie podoba.Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:testy
  • 28 stycznia 2010 o 14:48
    Soczyste cytrusy
    Fantastyczny, soczyste, świeże, cytrusowe skórki, lekko gorzkawe. Tak jakbym wsadziła nos w miskę pełną skórek z cytryny, pomarańczy i mandarynki, które ktoś zdzierał z taką furią, że zostały na nich strzępki miąższu, a wszystko wokół pochlapane jest sokiem :D Bardzo naturalny i słoneczny, moim zdaniem spokojnie może być używany jako uniseks. Trwałość niezła, intensywność w sam raz. Buteleczka w porządku Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:próbka