Tusze do rzęs

Catrice Allround Mascara Extra Volume Length & Curl Ultra Black Tusz do rzęs zwiększający objętość, wydłużający i podkręcający

Catrice Allround Tusz do rzęs, Ultra Black 11 ml
Catrice Allround Ultra Tusz do Rzęs Black
Catrice Allround Ultra Black
notino.pl
Catrice Allround tusz do rzęs zwiększający objętość wydłużający i podkręcający odcień 010 Ultra Black 11 ml

Ata77
    20 marca 2025 o 8:56
    Mistrzowski- Chanel, niech się chowa!
    Zakupiony stacjonarnie w drogerii, za kwotę 10,99zł. Totalnie nie czytałam recenzji, nie sugerowałam się nikim. Pilnie potrzebowałam mascary. O włoskiej marce Catrice już słyszałam, ale nigdy nie pochyliłam się nad jej tuszami. Mam rzęsy rzadkie, krótkie- masakryczne. To co robi mi ten tusz to efekt CUDU. Widocznie wydłuża i pogrubia, nadaje im objętości. Jest bardzo wydajny, nie osypuje sie, nie kruszy, nie rozmazuje. Trzyma sie powyżej 10h (dłużej nie testowałam). Ma ulubiony (przez mnie) kształt szczoteczki. Dla mnie to odkrycie w tej kategorii makijażowej, tak jak piszę w tytule recenzji- 1000x lepszy od Chanel, którego recenzję mam też na wizażu. Po raz kolejny przekonuję się, że w przypadku tuszy do rzęs- nie muszą być te najdroższe.
    pockett
    23 kwietnia 2023 o 10:25
    dodany do ulubionych
    Powiem szczerze, iż zaskoczona jestem niezbyt przychylnymi opiniami na temat tego tego. Dla mnie bowiem jest jednym z lepszych, wśród dziesiątek innych, które do tej pory wypróbowałam. Pomimo dość gęstej, z pozoru nieporęcznej szczoteczki ( sama nie za bardzo preferuję taki kształt ), przy starannym tuszowaniu, rozprowadza się dość dobrze, nie sklejając rzęs. Nakładałam jego zwykle trzy warstwy, jedna po drugiej, czekając, aż poprzednia wyschnie. Rzęsy stawały zyskiwały sporo na objętości i były wyraźnie wydłużone. Obiecanego podkręcenia faktycznie nie zauważyłam, ale na tym zwykle najmniej mi zależy, bo wystarczą wyżej wspomniane efekty, aby rzęsy wyglądały naprawdę dobrze. Tusz utrzymuje się na rzęsach przez wiele godzin bez kruszenia. Warto też wspomnieć, iż produkt jest wydajny i nie gęstnieje za szybko, jak większość innych. Jestem zadowolona z zakupu tego tuszu i pomimo, iż ciągle zamierzam próbować innych, zapewne nie raz jeszcze do niego wrócę, tym bardziej, iż jego cena w zestawieniu z jakością jest wyjątkowo niska.
    Zalety:
    • dobrze się rozprowadza
    • nie skleja rzęs
    • niska cena
    • spełnia obietnice pogrubienia i wydłużenia
  • 23 listopada 2022 o 15:56
    Tani to on jest ale szkoda na niego nawet tych kilku groszy
    Tak naprawdę to każdy tusz jest taki sam. To od rodzaju szczoteczki zależy efekt jaki się ma uzyskać czy podkręcenie, czy pogrubienie, itd. Ten tusz posiada typ szczoteczki której właśnie nie znoszę. Włoski są obsadzone gęsto, jest ona cała oblepiona, wyciąga za dużo kosmetyku, trzeba nadmiar zbierać non stop. Skleja rzęsy i to niesamowicie. Nie da się nałożyć tuszu tuż przy nasadzie rzęs bo brudzi powiekę. Jeśli tak wyglądać efekt pogrubienia, to nie -dziękuję. Jeśli trafiam na coś takiego używam swojej silikonowej dodatkowej tzw. pomocniczej do podkręcania i wydłużania rzęs czyli prostej silikonowej koniecznie z drobnymi włoskami. Bo jak pisałam już to wszystko zależy od szczoteczki. Ta nie wydłuża i nie podkręca. Moja szczoteczka z tym tuszem robi to idealnie, niestety jest za długa do tego opakowania, a na codzienne jej mycie po użyciu szkoda mi czasu. Dodatkowo tusz kruszy się i osypuje i to dość szybko więc to że posiada ładną głęboką czerń i jest w niskiej cenie raczej mu nie pomoże w mojej całkowitej ocenie. ZALETY: dobra cena ładna głęboka czerń WADY: dołączona szczoteczka nie wydłuża i nie podkręca rzęs okropnie skleja rzęsy kruszy się i osypuje
    Drogeria Natura
  • 6 listopada 2022 o 18:06
    W miarę dobry
    Tusz do rzęs jest tani więc I jakość słaba, pogrubia rzęsy i wydłuża lecz bez efektu wow, podkręcone są tylko lekko. Jakość produktu słaba tusz kruszy się po godzinie czasu. Ogólnie ocena pół na pół
  • 25 czerwca 2021 o 7:41
    Tusz poprawny ale bez szaleństwa
    Tusz dobry dla mało wymagających. Tusz na rzęsach wyglada nawet ok, nie skleja mocno rzęs, przez kulka godzin wyglada ok później niestety mi sie rozmazuje, i kruszy, kolor jest mocno czarny, szczoteczka jest fajna i dobrze się nią maluje rzęsy. Ogólnie tusz dla dziewczyn które zaczynaja przygodę z makijażem
    Zalety:
    • Kolor
    • Szczoteczka
    Wady:
    • Kruszy się
    • Rozmazuje