Wody perfumowane damskie

Moschino Glamour EDP

Moschino Glamour Woman Woda perfumowana 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 sierpnia 2018 o 15:54
    Lubię i polecam
    Muszę się przyznać, że lubię wszystkie zapachy od Moschino, jedne bardziej inne mniej. Ten jest w pierwszej trójce. Kupiłam flakonik zaintrygowana jego wyglądem, składem i nie żałuję. Co prawda nie czuję w otwarciu soli ale za to dużo kwiatowej tangeryny i dzięgla. Kusząca to mieszanka. Za to wielki plus. Zapach rozwija się bardzo kwiatowo, co mi się podoba. Na czele wybijają się aromaty hibiskusa i orchidei ale innej niż w Euphorii. Może to dodatek lilii wodnej nadaje nutom serca przestrzeni by się mogły rozwinąć. Baza też jest bardzo przyjemna bo to moje ulubione składniki. Piżmo na bursztynowo-cedrowej tacy. Nie mogę nie wspomnieć o flakonie, którego bogactwo mnie osobiście urzeka. Wygląda jak magiczne jabłko złej królowej. Taka bajkowa stylistyka idealnie pasuje do tego zapach. Polecam spróbować.
    Zalety:
    • Flakon
    • Kompozycja zapachowa
    • Projekcja
  • 6 sierpnia 2017 o 14:15
    Kobiecy
    Jest to bardzo fajny zapach, kobiecy, subtelny ale kopiący w nos.. gdy psiknełam się nim pierwszy raz pomyslałam o rety co za zapach, jak dla dojrzałej kobiety na wysokim stanowisku lub na późnowieczorne wyjście na randkę do drogiej restauracji.. jednak mój nosem się odrobinę pomylił. Każda chwilka razem podopwiadała mi zabierz ten zapach ze soba do domu. I tak się stało. Od tamtem pory uważam dalej, że jest to wyjątkowy zapach na późny wieczór ale uwiebialm go i musi być w mojej łazience :)
    Zalety:
    • zmysłowy, sexi i kobiecy zapach
    • długotrwały
    • piękna nuta
  • 15 maja 2017 o 12:30
    zapach lata
    Może nie jest to najbardziej wyszukany damski zapach, ale za to jaki piękny. Nie jest nachalny, lekko słodki, nie duszący. Idealny na ciepłą porę. Do tego rozkoszny falkon w kształcie serduszka. Pierwsza nuta bardzo szybko ulatuje, niestety nie czuje w niej tej soli morskiej. Potem zostaje słodki zapach, który jest bardzo trwały i będzie nam towarzyszył do końca dnia. Głównie daje się odczuć słodkie kwiaty oraz piżmo. Niestety końcowa ocena nie będzie zbyt pozytywna - produkt bardzo nietrwały - max 2godziny...
  • 22 czerwca 2016 o 19:38
    Okropny! Czuć taniochą!
    Nie wiem do dzisiaj co to jest za składnik, ale występuje on we wszystkich tanich perfumach. Może to jakiś nośnik zapachu? Nie mam pojęcia. Aczkolwiek po 5 minutach na skórze pozostaje tylko ten smrodek, który powoduje u mnie bół głowy, i który ciężko zmyć. Zapach absolutnie nie wart swojej ceny, pachnie "tanio".
    Stoses
    20 kwietnia 2016 o 12:16
    Porażka
    Kupiłam skuszona tutaj dobrymi recenzjami tego zapachu. Na mnie tego zapachu absolutnie nie czuć. Po pierwszych dwóch minutach, kiedy opary alkoholu się ulotnią, nie zostaje nic, kompletnie nic. Jestem rozczarowana, a kupiłam 100 ml w szale zakupów :) Żeby było coś czuć , musiała bym chyba zużyć na jedno perfumowanie 1/3 butelki. Nie kupię więcej i nikomu nie polecam. Mam - niestety- wodę perfumowaną. Z ładności to tylko buteleczka, nic więcej.
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie