Balsamy do ust

Treffina Casuelle Cosmetics, Lipbalm Ciasteczkowy balsam do ust (różne rodzaje)

• 24 listopada 2012 o 20:26
    ratunek dla suchych dłoni, ust, łokci i świetny pomysł na elegancki prezent
    Myślę o nich jako o lepszej i skuteczniejszej wersji wazeliny - niektórzy używają jej na spierzchnięte usta. Wydajne (bardzo!), skuteczne, ale myślę sobie, że... może ten sernik bananowy czy tort wiśniowy to po prostu smaki "banan" i "wiśnia", ale sugestywna nazwa działa w połączeniu z naszą wyobraźnią. Świetny pomysł na mały prezencik lub do niego dodatek. Taka mała-duża przyjemność. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1,5
  • 15 marca 2011 o 23:00
    super
    miałam wszystkie rodzaje i uważam, że są bardzo fajne, dobrze nawilżają i nabłyszczają usta. najlepszy jest sernik bananowy...... niestety ostatnio są słabo dostępne. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 5 opakowań
  • 8 lutego 2011 o 15:31
    Fajny :)
    Ja mam o zapachu babki kawowej. Estetyczne i wygodne opakowanie. Fajnie nawilża usta, ma super smak i zapach. Jest bardzo wydajny, nie ma problemu z aplikacją. Jak dla mnie jest dobry. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 17 stycznia 2011 o 13:01
    IDEALNY!
    Używam balsamu o smaku apfelstrudel - jest cudny! Zarówno zapach jak i smak. Balsam nawilża i leczy niemal natychmiastowo spierzchnięte i popękane usta. W moim wypadku dodatkowo rewelacyjnie sprawdza się w walce z liszajami, na które czasem cierpię zimą (z powodu oblizywania ust na wietrze;p)- na drugi dzień po posmarowaniu nie ma już po nich żadnego śladu:) Jak dla mnie IDEAŁ w szczególności za tą cenę. Co więcej używa go także mój chłopak: "Kochanie czy mamy coś na usta do posmarowania?" ;]]]] Aha dodatkowe plusy za mega wydajność. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 26 lutego 2010 o 19:17
    Taki sobie
    Kupiłam zachęcona smakowitym zapachem. Na tym zalety tego produktu się kończą. Jak dla mnie bardziej wysusza niż natłuszcza i nic konkretnego się z ustami nie dzieje po nałożeniu..nooo może się trochu błyszczą usta ale max 10 min. Takie średniak, jest wiele lepszych produktów za taką cenę. Nie polecam. Używam tego produktu od: lipca 2009 a od sierpnia leży w szufladzie. Ilość zużytych opakowań:rozpoczęte pierwsze

Zobacz także inne Balsamy do ust