Balsamy do ust

Neutrogena Formuła Norweska, Odżywczy sztyft do ust z maliną nordycką

• 18 lutego 2025 o 16:11
    Ok
    Pomadka do ust całkiem dobra jeśli chodzi o działanie. Opakowanie tradycyjne dla większości pomadek to sztyft. Łatwo się spłukuje, łatwo sunie po ustach . Pomadka nawilża, regeneruje i odżywia usta. Chroni przed przesuszeniem ust. Pomadka jest wydajna, nie zjada się w kilka sekund. Smak nie drażniący.
  • 24 stycznia 2025 o 15:28
    Super sztyft na zime
    Już pora jesienna gdy dni stają się chłodniejsze to moje usta są spierzchnięte i przesuszone. Tego sztyftu używam od jakis 10 lat i niezmiennie co rok jesienią znajduje sie w każdej kurtce aby miec go pod ręką. Pomadka ta super nawilża usta ale co najważniejsze regeneruje je i poprawia komfort na ustach. Dzieki temu, że jest w sztyfcie to mozna trzymac ja w kieszeni i aplikowac w sposob higieniczny.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • ochrona ust
    • regeneracja
    • poręczne opakowanie
    paLiaaa
    4 stycznia 2025 o 0:30
    Zdecydowanie warto!
    Pomadka Neutrogena to moje wieloletnie odkrycie, które nigdy mnie nie zawodzi. Doskonale nawilża usta, zapewniając im długotrwałą ochronę. Dodatkowo ma neutralny zapach, co jest dla mnie dużym plusem. Zdecydowanie polecam ten produkt wszystkim, którzy szukają skutecznej pielęgnacji ust.
    Zalety:
    • Wymienione w opinii.
    Wady:
    • Nie ma.
  • 21 listopada 2024 o 11:56
    Ideał wycofany?
    Jak dla mnie pomadka idealna! Niezwykle przyjemna w użytkowaniu. Usta po niej zawsze były zdrowe i nawilżone. Nie zdarzały mi się przesuszenia. Przepiękny delikatny, niechemiczny zapach. Nie pozostawiała nieprzyjemnego posmaku. Konsystencja idealna, łatwo się rozprowadzała nawet przy ujemnych temperaturach na zewnątrz. Opakowanie nigdy mi się nie połamało, nie otwierało się samo w torebce.  Piszę w czasie przeszłym, bo pomadka chyba została wycofana z rynku. Nigdzie nie mogę jej znaleźć :( i to jest jej jedyny, ale ogromny minus. Bardzo nad tym ubolewam, bo przetestowałam już dużą liczbę pomadek i żadna nie jest aż tak dobra...
    Zalety:
    • dobre nawilżenie i ochrona ust
    • piękny zapach
    • brak nieprzyjemnego posmaku
    • łatwe rozprowadzanie
    • rozsądna cena
    • dość solidne opakowanie
    Wady:
    • wycofana z rynku?! :(
  • 22 października 2024 o 21:47
    Nawilża moje spierzchnięte usta
    Jesienią moje usta wymagają specjalnej troski. Są bardzo spierzchnięte i przesuszone, dlatego muszę je intensywnie nawilżać. Ten balsam do ust mi w tym pomaga. Poprawia wygląd moich ust o 100%! Jestem bardzo zadowolona z tego kosmetyku i szczerze polecam wszystkim.
    Zalety:
    • nawilża i odżywia usta
    • regeneruje