Odżywki do włosów

Shiseido Tsubaki, Conditioner Odżywka do włosów

• 2 maja 2019 o 23:14
    Ta odżywka czyni cuda
    Mąż zakupił w Naricie cały zestaw (szampon, odżywkę, maskę); dopiero zaczęłam testować, ale już po pierwszym myciu widzę niesamowitą poprawę! Włosy są lekkie i sprężyste, odżywka nie obciąża włosów. Oprócz wyjątkowego zapachu, najbardziej odpowiada mi to, ze odżywka jest bardzo wydajna
    Zalety:
    • pięknie pachnie
    • nie obciąża włosów
    • włosy są miękkie i delikatne
    • juz po pierwszym myciu zauważyłam poprawę
    Wady:
  • 24 sierpnia 2016 o 21:07
    Bardzo dobra seria
    Świetne odżywki, widocznie poprawiają stan włosów już po 1 użyciu. Do tego pięknie pachną i są naprawdę wydajne (używam tego samego opakowania od czerwca, 3-4 razy w tygodniu i nadal mam pół butelki). Moje włosy są teraz mocniejsze, grubsze, łatwo je rozczesać i nie wypadają już tak często. Szkoda, że są trudno dostępne w Polsce, w Japonii można kupić je praktycznie wszędzie za rozsądną cenę
  • 20 marca 2016 o 15:04
    Przekonuje mnie w 100%
    Zacznę od tego, że wiele szamponów i odżywek już używałam i żadna z dotychczasowych kosmetyków nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Odżywkę wraz z szamponem zamówiłam w takich torebeczka uzupełniających, od razu po przyjściu paczki wypróbowałam i byłam zachwycona. Włosy są wygładzone lśniące z końcówek nie mam szczotki do zamiatania, bardzo dobrze się rozczesują włosy po prostu działa tak jak tego oczekiwałam. Bardzo ładny zapach utrzymujący się na włosach, jak dla mnie bardzo przyjemny. Chciałam jeszcze wspomnieć że moje włosy są dość grube i gęste wiec dla niektórych może być zbyt mocno obciążający, natomiast ja nawet po kosmetykach z salonów fryzjerskich nie byłam do końca zadowolona jeśli w ogóle byłam :)
    Mozaik
    17 stycznia 2014 o 12:26
    Moja ukochana!!
    Mam rozjaśniane włosy,o dużej porowatości do tego trudne w układaniu:wiecznie wykręcające się w różne strony,takie ni to proste ni to fale.Na końcach przesuszone i przetłuszczające u nasady.Odzywkę kupiłam w Japonii za namową koleżanki która poprosiła o przywiezienie.Spróbowałam i zakochałam się.Włosy po użyciu stają się miękkie i podatne na stylizację.Odżywka absolutnie nie obciąża ,spokojnie dwa dni bez mycia (dla mnie to dużo).Moje nieposkromione włosy zyskują zdecydowany kształt-podejrzewam że ładnie domyka łuski przez co włosy się nie plączą,wyglądają jak po keratynowaniu,takie zdecydowane gładkie pasma.Mój absolutny faworyt,zaznaczam że używam razem z szamponem z serii.Tylko co zrobić jak zapas się skończy? Używam tego produktu od: pól roku Ilość zużytych opakowań: 2 małe opakowania
    Jibril
    14 marca 2013 o 2:20
    Naprawdę polecam
    Mam naprawdę duży problem jeśli chodzi o odżywki. Po większości moje włosy wyglądają jakbym natarła włosy balonem, elektryzują się, odstają albo w przeciwną stronę wyglądają na przetłuszczone i oklapłe. Szczerze mówiąc nie wierzyłam w to, że jakikolwiek szampon i odżywkę, będąc w Chinach oczywiście nie ciągnęłam za sobą mojej Altery (jedyne kosmetyki do włosów które działają jako tako) tylko użyłam Tsubaki mojej koleżanki. Zachwyt już przy myciu włosów - boże jak to ślicznie pachnie, jak ładnie rozprowadza się na włosach. Odrobina odżywki i całe włosy momentalnie są nią wypełnione a na dodatek łatwo się zmywa. Kolejny zachwyt. Przy suszeniu włosów - lekkie ale nie odstające, ujarzmione włosy i nawet po licznym farbowaniu już po pierwszym użyciu odżywki włosy były jakby bardziej lśniące. Nie chciałam jednak zapeszać, przez miesiąc pobytu w chinach używałam tylko tych kosmetyków. Nie zapeszyłam bo włosy cały czas z chęcią przyjmowały tą serię i "0dżywały" z każdym kolejnym myciem. Przygotowując się do powrotu do Polski zaopatrzyłam się w kilka butelek szamponu i odżywki i teraz, po 7 opakowaniu (niestety zapas się skończył i muszę prosić przyjaciółkę o wysyłkę) nadal jestem zakochana. Odżywka nie obciąża mi włosów ani nie sprawia że są jak pióra, włosy przestały się tak intensywnie przetłuszczać i zamiast myć ich codziennie, mogę to robić co 3 dzień. Jedynym minusem jest tak naprawdę możliwość dostania tej odżywki, bo chociaż ja nie mam problemu i zdobywam to w cenach chińskich (15-30zł) to na allegro widziałam naprawdę straszne ceny. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 7 - małe i duże