Kremy uniwersalne

Mokosh Cosmetics Regenerujący krem do twarzy anti-pollution `Malina`

Mokosh Regenerujący Krem do Twarzy Anti-Pollution Malina 15ml
Bodyland.pl
Mokosh FACIAL CREAM RASPBERRY - Regenerujący krem do twarzy - Malina - 15 ml MOKCRDMML
hairstore.pl
Mokosh

• 9 stycznia 2025 o 23:24
    Cudowny produkt
    Już od pierwszego użycia poczułam, jak ten krem otula moją skórę niczym aksamitny szal. Jego lekka konsystencja sprawia, że wchłania się błyskawicznie, a ja mogę cieszyć się natychmiastowym uczuciem nawilżenia. Malina, znana ze swoich właściwości antyoksydacyjnych, działa jak tarcza ochronna przed zanieczyszczeniami środowiska, co jest dla mnie kluczowe w miejskim zgiełku. ???????? Krem ma delikatny, owocowy zapach, który umila codzienną rutynę pielęgnacyjną. Po nałożeniu czuję, jak moja skóra staje się promienna i pełna życia, a matujący efekt sprawia, że nie muszę się martwić o świecenie się w ciągu dnia! ???????? Co więcej, zauważyłam, że moja cera stała się bardziej jędrna i wygładzona, a wszelkie drobne niedoskonałości zaczynają znikać. To jak magiczna różdżka w słoiczku! ✨???? Jeśli szukacie produktu, który nie tylko zadba o Waszą skórę, ale także dostarczy jej potrzebnej energii i ochrony, to Mokosh Regenerujący krem do twarzy anti-pollution Malina jest idealnym wyborem! ???????? Zdecydowanie polecam!
  • 9 stycznia 2025 o 6:31
    Obłędny zapach i treściwa formuła
    Krem zamknięty w estetycznym szklanym opakowaniu. Ma obłędny malinowy zapach, który przyjemnie nakłada się na twarz. Konsystencja kremu jest gęsta i treściwa, dla mnie idealna i w sam raz na te porę roku. Kremu używam na dzień. Doskonale nawilża przez cały dzień i bardzo dobrze współgra z podkladem, nie roluje się. Nie zapycha i nie powoduje niedoskonałości, a mam do tego sklonnosci. Przy regularnym stosowaniu poziom nawilżenia mojej skóry poprawił się, stała się ona bardziej napięta i wygładzona. Moja skóra jest sucha, ale się przetłuszcza i ma skłonność do niedoskonałości, krem bardzo mi przypasował. Lubię treściwe kremu, które otulają moją skórę. U mnie wchłania się do końca, ewentualnie pozostawia delikatna warstwę.
  • 8 stycznia 2025 o 22:36
    Ekologia i skuteczność w jednym
    Jako miłośniczka kosmetyków naturalnych, zawsze z przyjemnością testuję produkty, które łączą skuteczność z naturalnymi składnikami. Tym razem w mojej pielęgnacyjnej rutynie pojawił się regenerujący krem do twarzy anti-pollution Malina od Mokosh. Już samo opakowanie zapowiadało coś wyjątkowego – elegancki, szklany słoiczek wpisuje się w filozofię marki, promującą ekologiczne rozwiązania. Krem zachwycił mnie swoją lekką, ale jednocześnie bogatą konsystencją. Łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, pozostawiając na skórze delikatną, satynową warstwę ochronną. Zapach? Subtelny, owocowy, jak dojrzała malina w letni poranek. Idealny dla tych, którzy lubią naturalne aromaty bez nadmiernej intensywności. To, co wyróżnia ten krem, to jego formuła bogata w składniki aktywne. Znajdziemy tu m.in.: - Oleje roślinne - Ekstrakt z korzenia żeń-szenia – wspomaga regenerację skóry i poprawia jej elastyczność. - Kwas hialuronowy – nawilża i chroni skórę. - Witaminę E – zwaną "witaminą młodości", która działa przeciwstarzeniowo i wzmacnia barierę ochronną skóry. Dzięki tym składnikom krem nie tylko nawilża, ale także chroni skórę przed szkodliwym wpływem zanieczyszczeń środowiskowych – co jest szczególnie ważne, gdy mieszkamy w mieście. Już po pierwszych dniach stosowania zauważyłam, że moja skóra jest bardziej miękka i elastyczna. Regularne stosowanie przyniosło jeszcze więcej korzyści: cera stała się rozświetlona, a drobne zaczerwienienia znacznie się zmniejszyły. Co więcej, krem nie zapchał porów, co często może być problemem przy bogatszych formułach. Dzięki swojej uniwersalnej formule krem świetnie sprawdzi się zarówno na dzień, jak i na noc, kiedy to po prostu możemy nałożyć grubszą warstwę. Minusem może być jedynie cena, ponieważ słoiczek kosztuje aż 159zł!
  • 8 stycznia 2025 o 21:11
    Obłędny - dogłębna regeneracja dla wymagającej skóry
    Chyba nigdy tak szybko nie klikałam przycisku "tak" pod pytaniem, czy kupię ten produkt ponownie. Bez wahania! Jeśli macie ten wątpliwy zaszczyt, że z jakiegoś powodu obdarowano was suchą, wymagającą ciągłego nawilżania skórą, krem Mokosh to najlepsza inwestycja w długotrwałe ukojenie cery. Krem o bogatej, gęstej konsystencji. Bardzo wydajny, do swobodnego zaaplikowania na powierzchni całej twarzy potrzeba niewielkiej ilości kosmetyku. Dobrze się z nim pracuje na solidnie oczyszczonej twarzy, rozprowadzając go rozgrzanymi opuszkami palców. Szybko się wchłania, efekt jest odczuwalny wkrótce po aplikacji i utrzymuje się bardzo długo; wrażenie elastycznej i jędrnej cery jest odczuwalne nadal po 12-18 godzinach. Nie pozostawia tłustego filmu, wydobywa za to delikatny glow zdrowej cery. Dobrze sprawdzi się zarówno jako nawilżający kosmetyk pod makijaż, jak i regenerujący krem na noc. Mam wielką słabość do klasycznej, minimalistycznej szaty graficznej kosmetyków Mokosh. Zarówno zewnętrzne kartoniki, jak i same opakowania produktów są spójne wizualnie, a do tego przyjazne środowisku (szklane słoiczki) i chronią właściwości kosmetyków (ciemne szkło). Ten malinowy krem sprawdza mi się świetnie w całodobowej pielęgnacji, więc przy takiej pojemności zabieram go w podróż jako jej podstawę. Jeszcze słowo o zapachu: pachnie dokładnie tak, jak zrywane z krzaka maliny w samym środku upalnego lata. Rozgrzane słońcem, dojrzałe, soczyste - nasze pierwsze spotkanie przypadło na środek zimy, więc każde użycie to było wspomnienie ciepłych dni. Taki ekstra bonus do codziennego rytuału pielęgnacyjnego :-). Zapach się utrzymuje, ale w postaci lekkiej, nienachalnej nuty.
  • 8 stycznia 2025 o 21:04
    Krem warty uwagi
    Już po wyjęciu z kartonika produkt robi wrażenie. Szklany ciemny pojemniczek jest zapowiedzią dobrego wnętrza i świetnie się prezentuje. Zapach malinowy - bardzo przyjemny, nie duszący - delikatny. Krem łatwo rozprowadza się na twarzy, dość szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Skóra twarzy jest długotrwale nawilżona i bardziej elastyczna. Kosmetyk jest wydajny, więc mimo niewielkiej pojemności - wystarczy na jakiś czas. Warto podkreślić, że krem ma dobry, naturalny skład, co jest ogromnym plusem a dla wielu Pań wyznacznikiem zakupu. Krem jest wg mnie stosunkowo drogi, ale jak najbardziej warto go nabyć.