Pomadki i szminki

Douglas Collection Ultimate Longlasting Liquid Satin Lipstick  Matowa pomadka w płynie

• 26 września 2022 o 19:06
    Mocny Mat Nude
    Pomadkę zakupiłam w celu upragnionego nude makijażu , wcześniej używałam tych z Golden Rose. Zakupiona w promocji faktycznie daje mocny mat ale też mocno wysusza usta, nie lubię pod maty dawać żadnej bazy a tutaj bez ultra pomadki nawilżającej Noe obędzie się, nie wiem czy tylko na mnie tak wygląda ta pomadka. Recenzuje odcień 1 Nude Revenge. Raczej nie kupię ponownie
    Zalety:
    Wady:
    • Wysusza usta
  • 16 kwietnia 2022 o 9:17
    Mam mieszane odczucia...
    Oceniam kolor nr 7-Glam Challenge Mam bardzo mieszane odczucia odnośnie tej płynnej pomadki... O ile kolor jest faktycznie ładny-mocno napigmentowany,intensywny a przy tym matowy tak cała reszta już mnie nie zachwyciła... -Pomadka nie jest jakaś mega trwała.Zostawia wyrażny ślad np na kieliszku czy szklance oraz po daniu sobie buziaka w policzek..Bardzo słabo pod tym aspektem. -Brzydko się wyciera na ustach.Kontur ust jest mocny i podkreślony-natomiast środek blednie i wyciera się... -Przesusza usta. Daje 3+. Ładny kolor i nic więcej.
  • 25 grudnia 2018 o 14:26
    Idealna pomadka na ślub!
    Kupiłam ją bo urzekł mnie kolor czerwieni Glam Challenge i Red Amazon. Przy uzyciu tych dwóch kolorów stworzyłam sobie piękne ombre na swój ślub bez użycia konturówki! Usta trzymały się praktycznie przez cały ślub i dałam niezliczoną ilość buziaków i całusów swojemu mężowi przez całe wesele :D Przypudrowałam tylko usta po nałożeniu błyszczyków fixerem sypkim z marki Artdeco. Efekt? Świetny i długotrwały! Usta pięknie prezentują się na zdjęciach! Kolory? - trafione w 10-tkę! Pomadka w błyszczyku nie daje efektu klejących się ust jak inne tego typu produkty. Nie tworzy "skorupy" na ustach jak Nyxa Liquidy. Jedyny minus to chyba lekkie przesuszenia na drugi dzień ale ja stosuje rzadko takie matowe pomadki więc mi to zupełnie nie przeszkadza. Peeling ust i po sprawie. Warty swojej ceny!
    Zalety:
    • matowe wykończenie
    • piękne nasycone czerwienie
    • wygodny aplikator - gabeczka
    • lekka konsystencja niewyczuwalna na ustach
    • brak efektu klejących ust
    • ładny, prosty design
    • niezła cena
    Wady:
    • Jedynym minusem jest to, że błyszczyk trzeba otwierać powoli, żeby nie kapnęła Wam żadna kropelka błyszczyku na ubranie. Jest bardzo wodnisty i czasami za szybko otwierany powoduje rozpryśnięcie kropelek produktu. Tylko taki mały minusik ;) Ostrożnie przy nowych ubraniach :)