Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

The Body Shop Vitamin E, Gentle Facial Wash Oczyszczający żel do mycia twarzy z witaminą E

• 2 maja 2022 o 23:25
    Niczym się nie wyróżnia
    Trudno mi się zabrać za recenzję tego produktu, ponieważ to całkiem niezły żel, ale jednak sporo mu brakuje bym sięgnęła po niego ponownie... Na początek kilka słów o opakowaniu. Tutaj produkt wypada bardzo pozytywnie, tuba jest estetyczna i łatwo z niej wycisnąć odpowiednią ilość kosmetyku. Żel ma właściwą konsystencję i łatwo się pieni, przrz co jest dość wydajny. Dobrze radzi sobie ze zmywaniem resztek makijażu i delikatnie oczyszcza skórę. Pozostawia cerę ściągniętą i gotową do dalszej pielęgnacji. Produkt dobrze się sprawdza przy delikatnym oczyszczeniu, ale słabo pielęgnuje cerę. Podobne działanie można zaobserwować przy użyciu niektórych drogeryjnych żeli, które są znacznie tańsze i łatwiej dostępne. Od produktu ze średniej półki cenowej oczekuję więcej, dlatego raczej do niego nie wrócę.
    Zalety:
    • Delikatność
    • Brak działania pielęgnującego
  • 15 grudnia 2020 o 14:05
    delikatny i przyjemny
    Seria z witaminą E z The Body Shop coraz bardziej zaczyna mi się podobać, póki co nie znalazłam żadnego kosmetyku z tej linii, który by mi nie odpowiadał. Można ponarzekać trochę na cenę, ale sklep często ma promocje 2+2 lub 3za2. -kobiece, różowe opakowanie -wydajny -dobrze się pieni -delikatnie oczyszcza -nie wysusza -nie podrażnia -ładny zapach
  • 27 września 2020 o 20:31
    Fajny kremowy żel, ale nie za tą cenę
    Nie sądzę, żeby ten żel zasugiwał na jakieś szczególne pochwały. Używałam innych - tańszych produktów, które dają podobne, jak nie lepsze efekty. Na plus: -buteleczka z której łatwo wydobyć produkt i przez to że stoi na zakrętce jesteśmy w stanie zużyć go do końca, chociaż z drugiej strony mi to przeszkadza ponieważ po otwarciu produktu trochę się go wylewa -ładny zapach -dobrze sobie radzi ze zmyciem makijażu -fajna kremowa konsystencja -pozostawia skórę miękką w dotyku.
    Zalety:
    • Opakowanie z którego łatwo wydobyć produkt do ostatniej kropli
    • Oczyszczanie
    • Kremowa konsystencją
    Wady:
    • Butelka, z której czasem po otwarciu produktu wylatuje go zbyt dużo
  • 1 czerwca 2020 o 20:44
    Jest ok
    Żel do zmywania twarzy. Bardzo dobrze zmywa, ale niestety się nie pieni, a ja lubię produkty, które się pienią. Produkt wydajny, nie wysusza i nie ściąga skóry. Delikatnie pachnie, opakowanie to miękka tuba, którą można rozciąć aby wydobyć cały produkt. Przeznaczony jest do każdego typu cery. Warto spróbować
    Zalety:
    • cena, wydajność, opakowanie, bardzo dobrze zmywa makijaż
    Wady:
    • nie pieni się
  • 19 marca 2020 o 23:09
    Poprawny
    Dobry produkt do mycia, oczyszczania skóry twarzy. Jednakże nie powala jakoś wyjątkowo. Za tę cenę oczekiwałam czegoś więcej, ale oczywiście nie jest to zły produkt.