Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Bioderma Pigmentbio, Foaming Cream Kremowy żel oczyszczający wspomagający redukcję przebarwień i zapobiegający powstawaniu nowych

Bioderma Pigmentbio Foaming Cream kremowy żel oczyszczający 200ml
notino.pl
Bioderma Pigmentbio Foaming Cream kremowy żel oczyszczający 200ml
Bioderma Pigmentbio
Bioderma Pigmentbio Kremowy żel oczyszczająco-złuszczający 500 ml

okrysia
    17 października 2024 o 5:44
    STOP przebarwieniom
    Żel doskonale oczyszcza skórę. Delikatnie się pieni tworząc na skórze przyjemną otulinę. Po dłuższym używaniu około 3 tygodni daje się zauważyć stopniową redukcję przebarwień, a także zanikanie powstawania nowych. Jest wydajny i wygodny w stosowaniu (pompka). Idealny do stosowania dla kobiet i mężczyzn.
    Zalety:
    • niwelowanie i zanikanie przebarwień
    • przyjemne stosowanie
    Wady:
    • nie stwierdziłam
  • 17 stycznia 2024 o 21:33
    Przyjemny produkt
    Zużyłam duże opakowanie tego produktu i jestem w miarę zadowolona, mam problem z truskawkowym nogami oraz po lecie zmagałam się ze śladami na udach po otarciach, skóra jest wygładzona i rozjaśniona w tych problematycznych miejscach, zapach nie jest najprzyjemniejszy jak dla mnie za mocny i za nim nie przepadam, jednak podsumowując produkt działa. Chętnie używałabym regularnie jednak cena sprawia, że kupię ponownie ale w okolicach lata. Plus za wygodne opakowanie z pompką.
    Drogeria Super-Pharm
  • 26 czerwca 2023 o 12:36
    Bardzo fajny zel
    Zel jest godny polecenia jest bardzo fajny, dobrze zmywa makijaż, oczy nie szczypia. Zel jest moim zdaniem bezzzapachowy w ogóle nie wyczułam zapachu, bardzo wygodny aplikator w formie pompki. Jeżeli chodzi o redukcje przebarwień to ciężko jest mi stwierdzić czy pomaga czy nie bo nie mam ich za wiele na twarzy te które mam zostały i niestety maja się dobrze poza tym uwazam ze po jednym opakowaniu nie można spodziewać się cudów kupiłam go ze względu na jego delikatność oraz dobre oczyszczenie skory twarzy z którego jestem zadowolona.
    Zalety:
    • Delikatny
    • Aplikator
    Wady:
  • 2 czerwca 2023 o 10:23
    Pomaga przy przebarwieniach
    Bioderma pigmentbio Foaming cream jest bardzo pomocny jeśli chodzi o przebarwienia i nierówny kolor skóry twarzy. Co ważne służy nie tylko jako kremowy żel do mycia ale również możemy go dłużej trzymać na twarzy jako maseczkę co potęguje jego efekty. Zawiera delikatnie peelingujące drobinki co sprawia też że skóra jest bardziej gładka, dobrze oczyszczona, pachnie delikatnie i przyjemnie no i oczywiście jest bardzo wydajny. Pompka w nim odpowiednio dozuje preparat
    • Działanie
    • Efekty
  • 10 marca 2023 o 17:25
    Mój hit na przebrawienia!
    Zawsze miałam skłonności do przebarwień. Przetestowałam setki produktów. Jedne mniej, drugiej bardziej skuteczne. Ale często sięgam po cos nowego, żeby znaleźć swój ideał. Na ten moment śmiało mogę powiedzieć, że to właśnie ten żel jest moim ideałem! Występuje w ogromnej butelce, co jest super bo kupując raz starcza na bardzo długo. Ma świetny aplikator w formie dozownika, który nigdy się nie zacina. Redukuje z dużą mocą moje przebrawienia! Dużo z nich zniknęło, a wiele stało się mniej widoczne. Naprawdę jestem pod wrażeniem!
    • Konsystencja
    • Redukcja przebarwień