Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Lirene Dermoprogram Migdałowy kremowy żel myjący z D-panthenolem

Krem Lirene Pielęgnacja Oczyszczająca migdałowy kremowy myjący z D-Panthenolem na noc 150ml
notino.pl
Lirene KREMOWY ŻEL DO MYCIA TWARZY Z OLEJKIEM MIGDAŁOWYM 150ml

• 22 lutego 2025 o 12:14
    Świetny!
    Produkt znajduje się w bardzo ładnej, wygodnej, różowej tubce, która dobrze się zatrzaskuje. Żel ma ładny, delikatny różowy kolor. Jego konsystencja jest żelowo- kremowa, aksamitna i przyjemnie się rozprowadza. Zapach nie przypomina migdałów- jest bardziej kwiatowy, dość intensywny (mi to absolutnie nie przeszkadza). Aplikacja produktu jest bardzo przyjemna. Niewielka ilość starcza na umycie całej twarzy, co świadczy o jego wydajności. Żel bez problemu się spłukuje, a po jego zastosowaniu nie doświadczyłam uczucia ściągnięcia. Nie podrażnia i wydaje się być bardzo delikatny dla skóry. Cera po zastosowaniu tego produktu jest delikatnie zmatowiona, a zarazem pełna zdrowego blasku. Po kilku dniach stosowania rano i wieczorem zauważyłam zmiękczenie i wygładzenie skóry. Żel jest łatwo dostępny ale mógłby być ciut tańszy.
    Iwona_C
    18 kwietnia 2024 o 13:09
    Odpowiednio dba o oczyszczenie cery, jest delikatny dla skóry i oczu.
    Żel przykuł mój wzrok wyglądam opakowania, a że obok niego był peeling z tej samej linii to kosmetyki szybko trafiły na listę moich zakupów. Opakowanie nie dość że ładne to utrzymane w kobiecej jasnoróżowej pastelowej kolorystyce. Tuba zawiera 150 ml żelu, jest mięciutka nie ma problemu z wyciśnięciem z niej zawartości, dodatkowo posiada wygodne zamykanie klik na której można ją postawić. Szata graficzna przyjemna dla oka z różowymi kwiatami, bąbelkami wody, nazwą produktu, dużym logo producenta oraz wyszczególnieniem zawartości 94% składników naturalnych. Z tyłu tuby znajdziemy wszystkie szczegółowe i niezbędne informacje dotyczące produktu. Konsystencja jest gęsta, kremowo - żelowa w jasnoróżowym kolorze. Zapach dość intensywny, ale dla mnie nie jest męczący, Nie wyczuwam tu zapachu słodkiego migdału ale intensywne kwiatowe nuty. Skład jest 94% naturalny z zawartością oleju migdałowego, prowitaminy B5, nawilżającego kompleksu Duo Moist Complex, gliceryny, betainy, barwników, substancji zapachowych, substancje wpływających na konsystencję kosmetyku i konserwantów w połowie listy pojawiają się edta. Żel bardzo dobrze się pieni, łatwo spłukuje i nie podstawia po sobie uczucia ściągnięcia. Dobrze oczyszcza skórę z pozostałości makijażu, nadmiaru sebum i innych zanieczyszczeń. Odpowiednio przygotowuje cerę do dalszych kroków pielęgnacyjnych. Pozostawia skórę nawilżoną, jedwabiście gładką, miękką w dotyku bez przesuszeń i bez podrażnień. Wykazuje działanie kojące i wyciszające niepożądane zmiany skórne. Na plus że jest łagodny dla oczu. Skoncentrowana i mocno pieniądza się formuła sprawia że produkt jest bardzo wydajny i nawet przy systematycznym codziennym stosowaniu wystarczy nam na wiele miesięcy. Cena w granicach 15 zł biorąc pod uwagę jakość i działanie jest jak najbardziej na miejscu. Podsumowując polubiłam się z tym produktem za jego lekkość, zapach, i delikatne ale dobre działanie myjące i oczyszczające skórę. Miło mi się z niej współpracuje. Zakupie ponownie.
    Zalety:
    • kremowo - żelowa konsystencja
    • intensywny kwiatowy zapach
    • dobrze się pieni jest bardzo wydajny
    • nie pozostawia po sobie uczucia ściągnięcia
    • odpowiednio oczyszcza cerę z pozostałości makijażu, nadmiaru sebum
    • pozostawia cerę nawilżoną, jedwabiście gładką, miękką w dotyku
    • koi i łagodzi niepożądane zmiany skórne
    • nie podrażnia skóry ani oczu, nie przesusza cery
    • skład w 94 % naturalny
    • śliczna grafika opakowania
  • 21 lutego 2024 o 9:03
    Dobry sprawdza się
    Dobry W porządku żel, domywa makijaż, nie szczypie, przeszkadza mi mocny zapach (po co to w ogóle perfumować?) skład nie jest idealny, ale przynajmniej nie wysusza skóry na wiór. Efekty nie są spektakularne ale spełnia swoją funkcje
  • 8 lutego 2024 o 9:44
    Jest super
    Bardzo fajny żel do twarzy. Pięknie pachnie, dobrze się pieni, skutecznie domywa zanieczyszczenia i resztki makijażu. Ma dobry skład. Jest bardzo wydajny. Kosztuje niewiele, zwłaszcza na promocji. Dla mnie bardzo dobry produkt.
  • 8 lutego 2024 o 9:41
    Delikatne mycie
    Kupiłam ten żel kiedyś w Biedrze w bardzo dobrej cenie:) Żel w różowej tubie z delikatnym kwiatowym designem takim trochę w japońskim stylu. Zapach delikatny i przyjemny choć migdałów jako takich nie wyczuwam:) Konsystencję ma kremową i choć nie pieni się mocno albo wcale to jednak mamy po użyciu wrażenie oczyszczonej buzi. No jakimś cudem to robi. Nie szczypał mnie w oczy , nie podrażnił ich. Zgodzę się ,że domywa resztki makijażu. Kupiłam go przypadkiem, bo w dobrej cenie i przy okazji , a w sumie w trudnym dla mojej cery okresie okazał się wybawieniem. Jest dedykowany do cery suchej, wrażliwej i naczynkowej i ja się pod tym podpisuję dwoma rękami. Pomimo działania oczyszczającego i zmywającego jest bardzo delikatny. Nie miałam uczucia ściągnięcia skóry, przesuszenia. Moja cera 47 wtedy z problemami trądziku różowatego , podrażniona po kuracji retinolem a też żel potrafił ją ukoić. Po zastosowaniu miałam uczucie komfortu na buzi po prostu. Żel używał również do mycia mój 13 letni syn, który również go sobie chwalił. Nie podrażniał, oczyszczał, nie zapychał i nie powodował pogorszenia stanu cery . Polecam Wam wypróbować bo to taki niepozorny kosmetyk, niedrogi, a jakością nie odbiegający od niektórych dermokosmetyków za miliony monet.