Oliwki do skórek i paznokci

Silcare Cuticle Oil Oliwka do paznokci i skórek (różne rodzaje)

Silcare

• 26 sierpnia 2022 o 22:17
    Dba o skorki
    Olejek zamowilam w drogerii internetowej, od razu go polubiłam. Dba o skórki wokół paznokcia, nawilża, zmiękcza. Wygodna aplikacja. Piękny zapach. Stosowany regularnie powoduje, że nasze paznokcie i skórki wygladaja na zadbane. Polecam spróbować
    Zalety:
    • Nawilzenie
    • Aplikacja
    Wady:
  • 27 kwietnia 2022 o 14:49
    Fajny produkt
    Oliwka występuje w wielu wariantach. Posiadam zapach vanilli o kolorze niebieskim. Zastosowanie pipety pomaga w aplikacji. Jest bardzo wydajna i pięknie pachnie. Nawilża. Ponadto można ją nabyć w atrakcyjnej cenie na stronie producenta.
  • 11 stycznia 2022 o 14:56
    Silcare oliwka do paznokci i skórek różne rodzaje
    Ja posiadam dwie oliwki tej marki jedną o pojemności 75 ml jest ona o zapachu truskawki pachnie obłędnie.opakiwanie szklana kuleczka z pipetka oliwka super nawilża i natłuszcza skórę wokół paznokci jak i płytkę paznokcia. Druga oliwka to pojemność 15 ml cudowny zapach wanilii kolor niebieski. Tak samo jak poprzednia oliwka buteleczka jest szklana z pipetka. Obie te odżywki nie barwią skóry.Cudownie pachną są mega wydajnie.
  • 3 września 2021 o 19:50
    Małe dzieło sztuki
    Zakupiłam wersję ,,Raspberry Light Pink". Kolor butelki jest różowy, a w niej zatopione są kwiaty, które po poruszaniu butelki pływają w różnych kierunkach. Wygląda to uroczo. Takie małe dzieło sztuki. Sporo jest tutaj wersji zapachowych z różnymi zatopionymi elementami. Zapach słodki, malinowy. Moja wcześniejsza oliwka do paznokci pachniała bardziej rozcieńczona syropową maliną. Ta pachnie silniej przez co zapach utrzymuje się na palcach. Olejek jest aplikowany za pomocą pipety. Kolor olejku jest przezroczysty. W składzie znajduje się parafina, olejek ze słodkich migdałów, olej z brzoskwini, zapach oraz pigmenty nadające odpowiedni odcień. O ile nie przepadam za parafiną w składzie kosmetyków, o tyle pozostały skład mi odpowiada. Palce są odpowiednio natłuszczone. Szybko się wchłania. Pojemność jest ogromna bo aż 75 ml. Należy ją zużyć w ciągu 24 miesięcy od daty produkcji. Aplikuje ją codziennie na noc, to produkt bardzo wydajny. Tania i dostępna w wielu sklepach Internetowych.
    Zalety:
    • Spora pojemność - aż 75 ml
    • Intensywny zapach
    • Szybkie wchłanianie się olejku, przy czym zapach zapach na palcach pozostaje
    • Ładny kolor butelki, w której zatopione są elementy pływające
    • Wygodna forma aplikacji pipetą
    • Wybór wielu wersji zapachowych
    • Długi termin daty ważności
  • 11 czerwca 2020 o 11:53
    Wersja bananowa
    Skusił mnie żółtawy kolor i intensywny, śliczny bananowy zapach. Baaardzo dobrze wpływa na kondycję skórek (i przez to oczywiście paznokci), skórki są odżywione, płytka mocno natłuszczona, a paznokcie rosną zdrowe i mocne! Zapach po prostu cudowny. Jedyne, czego odradzam to CODZIENNEGO użytku, gdy akurat mamy hybrydę/żel/akrylożel, który nie jest idealnie zrobiony, a nasza płytka ma słabą przyczepność (np. przez przepiłowanie) - płytka jest intensywnie natłuszczona, a skórki narastają, co źle to wpływa na trwałość stylizacji. Raczej do odnowy paznokci, gdy akurat nie mają na sobie tego typu specyfików albo do użytku zaraz po wykonaniu manicure