Szczoteczki soniczne

Vitammy Platinum, Soniczna szczoteczka do zębów

Vitammy ONYX
ELECTRO.PL
VITAMMY PLATINUM biało-złoty

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 2 czerwca 2024 o 11:01
    Duża zmiana na plus
    Wcześniej używałam zwykłej szczoteczki manualnej. Dentystka zaleciła mi zmianę na szczoteczkę soniczną, a ponieważ nie bylam przekonana nie chciałam wydawać na nią majątku. W Rossmanie akurat na promocji w oczy rzuciła mi się ta szczoteczka i tak jest już ze mną od 4 lat. Co za tym idzie jej wytrzymałość oceniam bardzo mocno na plus - używamy jej wspólnie z narzeczonym jedynie wymieniając główki i jak na razie działa bez zarzutu. Obecnie zauważyliśmy spadek w wytrzymałości baterii( wczesniej ok 3 tygodnie, obecnie bliżej 10 dni), ale po 4 latach to nadal naprawdę dobry wynik. Jeśli chodzi o samą szczoteczkę, jej zakup był jedną z najlepszych decyzji - zęby wydają się o wiele lepiej doczyszczone, zmniejszyła się też ilość krwawień z dziąseł. 5 trybów jakie posiada szczoteczkę pozwala na dostosowanie jej działania do obecnych potrzeb, co jest dużym plusem. Szczoteczka jest wodoodporna, co pozwala na mycie zębów np. pod prysznicem. Jest też naprawdę cicha w działaniu. Szczoteczka wyłącza się samoczynnie po 2 minutach. Ja jestem z tego zakupu bardzo zadowolona i polecam ją dosłownie wszystkim.
    Zalety:
    • lepsze oczyszczanie zębów
    • dokładne doczyszczanie przestrzeni międzyzębrowych
    • zmniejszenie krwawień dziąseł
  • 11 marca 2022 o 11:28
    Bardzo dobra!
    Szczoteczki używamy razem z chłopakiem od kilku miesięcy. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni - wcześniej korzystaliśmy ze szczoteczki elektrycznej i już do niej z pewnością nie wrócimy. Ta jest o niebo lepsza! Czuć dużą różnicę w myciu zębów, są one dokładniej oczyszczone. Szczoteczka powiadamia nas kiedy przejść do mycia kolejnej części szczęki (mamy po pół minuty na 1 z 4 partii zębów) co motywuje do mycia ich dokładniej i faktycznie przez te 2 minuty. Posiada również dużo trybów - zwykły, wybielający, masujący, delikatny i polerujący. Bardzo dobry produkt za przystępną cenę.
    Zalety:
    • skuteczność
    • czas pracy (nie trzeba jej często ładować)
    • liczba trybów pracy
    • odliczanie
    • wykonanie
    • jest cicha
    • ma fajne końcówki - mają dobry kształt i średniej miękkości włosie
    KAJAL K
    6 listopada 2021 o 16:38
    Fajnie było, ale się skończyło...
    Szczoteczkę oceniam bardzo dobrze mimo, ze ostatecznie po ok. 3 latach użytkowania się zepsula :( Funkcjonalnie jest to produkt na wysokim poziomie w bardzo dobrej cenie. W zestawie mamy kilka końcówek, dzięki czemu mogłam używac te jedna szczoteczkę razem z partnerem - każde z nas używało po prostu swojej końcówki :) Szczoteczka ma bardzo dużo programów i sterowanie stopniem natężenia wibracji. Programy jakie mamy to np. Wybielanie, masaż czy czyszczenie. Jeśli nie sterujemy programem to zmienia się on automatycznie w trakcie mycia i możemy w ten sposób przejsć przez wszystkie. Plastikowe przyciski czasem się przycinaly , ale to dopiero po długim czasie kliku lat używania. Akumulator wystarcza na długo - na jednym lądowaniu potrafiła działać kilka miesięcy. Ostatecznie popsuły się wibracje. Też zastanawia mnie, ze przy ostatniej wymianie końcówek nie wszystkie idealnie pasowały i wtedy tez wibracje zaczynały się powoli zacinac się by ostatecznie przestać działac całkowicie... Mimo wszystko polecam, bo żeby po niej na bardzo dobrze oczyszczone, zwykłą szczoteczka tego bym nie osiągnęła. Niestety aktualnie po usterce, bez wibracji szczoteczka jest za słaba i ciężko się jej używa... Zamierzam kupić jakaś szczoteczkę tej samej marki, ale dla odmiany wezmę pewnie inny model. AKTUALIZACJA RECENZJI: Po nieudanej próbie poszukiwań zamiennika zdecydowałam, że kupię tę szczoteczkę ponownie. zrozumiałam, że w tej cenie nie znajdę niczego równie dobrego.
    Zalety:
    • dokładnie oczyszcza zęby
    • korzystna cena
    • dobra jakość
    • dużo programów
    • kilka stopni natężenia wibracji
    Wady:
    • wibracje przestały działac po 3 latach
  • 19 września 2018 o 23:33
    szczoteczka
    Soniczna szczoteczka do zębów. Firmy Vitammy Platinum. Kupiłam ją w Rossmann. Kosztowała 179.99 zł. Pięć trybów działania, unikatowa główka z miękkim elementem masujqcym i powierzchnia do czyszczenia języka. Ma działać 45 dni na jednym lądowaniu. 48 000 wibracji na minutę. Ładny biało złoty wygląd szczoteczki. Lekka pięknie się prezentuje, a przede wszystkim świetnie czyści zęby. Czyści 2x dokładniej niż szczoteczka manualna,wodoodporna. Bateria litowo jonowa ładowarka indukcyjna. W komplecie 1 szczoteczka, 2 końcówki, ładowarka, instrukcja. 5 trybów działania -czyszczenie(clean) -wybielanie (White) -polerowanie (polish) -masaż (massage) -delikatny (sensitive) Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na zakup tej szczoteczki. Dzięki niej zęby są jeszcze czystsze, wydają się bielsze. Jest to też duża wygodna nie trzeba nią dużo się namachac. Pięknie wygląda, super czyści zęby udany zakup. Szczoteczka warta swojej ceny .
    Zalety:
    • pięknie wygląda
    • długo działa na jednym naładowaniu
    • poręczna
    • super czyści zęby
    • zęby są trochę bielsze
    Wady:
    • cena jest trochę wysoka lecz szczoteczka warta tej ceny