WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Badger Lip & Body Balm Balsam do ust i ciała

emiie
    13 listopada 2012 o 15:14
    słaby
    Mam wersje imbirowo-cytrynową. Na początku byłam zachwycona tym balsamem. Smarowałam się nim na okrągło. Jednak kiedy pierwsze emocje opadły, zaczęłam dostrzegać coraz więcej wad. Po pierwsze opakowanie. Nie wiem czy tylko ja mam z tym problem, ale ciężko mi się je otwiera. O wiele fajniej było by gdyby był odkręcany. Po drugie konsystencja. Jak otwieram puszeczkę balsam jest dość twardy. Dopiero pod wpływem ciepła palcy zaczyna się jakby lekko roztapiać i można go nałożyć na usta, ale jest taki jak hmm..olejek. Nawet na ustach błyszczy jak błyszczyk. Zdecydowanie wolę nieco balsamową konsystencję ;-) Poza tym na opakowaniu pisze BALM - taka mała dygresja do producenta - patrząc na skład radziłabym zmienić nazwę na Oil, gdyż jest ona bardzo myląca. . Jeśli chodzi o wydajność to jest i to bardzo. Chociaż w moim przypadku - modlę się o jego wykończenie. No i jeszcze jedno - chyba najważniejsze - działanie. Nie zauważyłam absolutnej poprawy kondycji moich ust. Chociaż na początku smarowałam się nim non stop nie zrobił nic dobrego. Nie zaszkodził ale też nie pomógł. Nie pomaga z suchymi czy spierzchniętymi ustami. Na zimno jest zdecydowanie za lekki. Używam tego produktu od: 2ch miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 szt.
  • 21 lipca 2011 o 17:32
    Przyjemny
    Musze powiedzieć, że balsam jest naprawdę fajny. Nie jest to jakieś cudo ale spełnia swoje zadanie w 100%. Posiadam wersję mandarynkową Balsamik jest baaardzo wydajny. Ładnie nawilża, pachnie, wygląda. Wielki plus za to, że produkt jest ekologiczny. Starczy na bardzo długo. Ogólnie bardzo polecam. Używam tego produktu od: maja 2011? Ilość zużytych opakowań: zaczęte pierwsze
    Avu
    10 czerwca 2011 o 6:48
    bardzo fajny
    Posiadam ten balsam od pół roku i choć jest go naprawdę dużo to zużyłam już połowę. Mam wersję mandarynkową, zapach jest całkiem ok ale nie powiem żeby mnie zachwycił. Puszę niekiedy trudno otworzyć, nadruk z niej się nie ściera ale po kilku upadkach mi poodpryskiwał. Bardzo podoba mi się konsystencja balsamu natomiast smak... No cóż, lepiej nie oblizywać ust ;) Następnym razem kupię miętowy w sztyfcie :D Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w połowie
  • 8 lutego 2011 o 23:04
    całkiem spoko balsam
    Mam zapach "imbir cytryna" i muszę przyznać, że jeśli chodzi o woń - jest naprawdę rewelacyjna. Balsam ma taką troszkę dziwną - lekko wodnistą konsystencję. Ślicznie nabłyszcza usta i delikatnie je nawilża. Niestety z moimi suchymi skórkami sobie nie poradził, ale świetnie sprawuje się przy skórkach paznokci, przesuszonych łokciach lub płatkach nosa ( często miewam katar, wtedy Badger to czyste ukojenie :-)) Myślę, że skuszę się na jeszcze jeden Używam tego produktu od: kilku misięcy Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego słoiczka
    Awakme
    6 lutego 2011 o 23:00
    całkiem spoko :)
    Obecnie używam drugiego opakowania sObecnie używam drugiego opakowania o zapachu mięty. Poprzedni który właśnie mi się skończył był cytrynowo- imbirowy. Jak dla mnie balsam całkiem fajny. Dobrze natłuszcza i nawilża usta jednak robi to w taki delikatny sposób. Warstwa nałożona na usta jest taka jakby aksamitna. Kosmetyk w puszce ma zbitą konsystencję coś jak wazelina, jednak pod wpływem ciepła dłoni łatwo się rozpuszcza i fajnie go można nałożyć na usta. Ja w nim nie widzę żadnych negatywów. Zapach taki realistyczny dokładnie taki jak podaje producent tzn mięta pachnie miętowo i odświeżająco, natomiast w wersji cytrynowej czuć zarówno imbir jak i cytrynę. Plus to wielkie opakowanie kosmetyku jest naprawdę dużo, praktycznie aż po brzegi jest ta puszka nim napełniona. Jest bardzo wydajny. Sprawdza się zarówno na ustach jak i np na wysuszone dłonie czy stopy! Nie podrażnia, i jak dla mnie najważniejsze że jest on w pełni naturalny, co w przypadku smarowideł do ust staje się dla mnie kluczowe przy wyborze danego kosmetyku. Wiadomo że to co na ustach często się zjada podczas posiłku lub niechcący zlizuje, więc wolę wybierać tylko naturalne kosmetyki :) Opakowanie to metalowa puszeczka z sympatycznym zwierzątkiem. Puszka nie ściera się no mi się ta cytrynowa trochę obiła, ale przebywała ze mną różne podróże i wypady w góry. Jedynie może ona sprawić problemy z otwarciem jak się ma tłuste lub mokre dłonie i kosmetyku jest już połowa. Wtedy trudno się ją otwiera. Czy kupię ponownie? Nie wykluczam takiej możliwości chociaż teraz będę polować na wersję w sztyfcie :) Jednak ten Badgera polecam i pewno się na niego skuszę jeszcze :) Używam tego produktu od: prawie rok Ilość zużytych opakowań: jedno całe do końca zużyte i teraz jestem w trakcie drugiego

Zobacz także inne Balsamy do ust