WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 7 października 2024 o 16:43
    Patyczki kosmetyczne
    Patyczki kosmetyczne Cashmir Beauty to niezastąpiony produkt w każdej kosmetyczce. Wykonane z wysokiej jakości materiałów, są trwałe i delikatne, co sprawia, że idealnie nadają się do precyzyjnych zabiegów pielęgnacyjnych. Doskonale sprawdzają się do korekcji makijażu, aplikacji kosmetyków oraz dbania o paznokcie. Ich uniwersalność i wygodna forma sprawiają, że są niezwykle praktyczne. Zdecydowanie polecam dla każdego, kto ceni sobie skuteczność i jakość w pielęgnacji!
    Zalety:
    Wady:
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 25 września 2018 o 14:09
    Dobre
    Na zupełnie nieznaną mi wcześniej markę natrafiłam w małym sklepiku, potrzebowałam na już jakichś patyczków a były tylko 2 rodzaje, więc wzięłam te. W sumie to nie mam im nic do zarzucenia, to dobry produkt w niskiej cenie, jakością nie dobiegają od innych. OPAKOWANIE Patyczki możemy kupić w plastikowym pudełeczku albo w worku zamykanym na naklejkę. Ja posiadam akurat to drugie opakowanie. Woreczek uważam jest nieco bardziej praktyczny, a zawartość zawsze możemy przełożyć do pudełeczka. Foliowy woreczek jest ozdobiony mnóstwem różnokolorowych wzorów na czerwonym tle, które nie wiem dlaczego kojarzą mi się z tureckim dywanem. Naklejka niestety ma do siebie tą wadę, że szybko traci klej, a na domiar złego łatwo wysypać całą zawartość. PATYCZKI Patyczki to must have, który zawsze musi być u mnie w domu. Kupuje je często zmieniając jedynie marki. Te bardzo mi się spodobały, są solidnie wykonane, nie rozwarstwiają się, nie zostawiają włókien i nie . Końcówki są faktycznie miękkie i gładkie jak zapewnia producent. Niebieski patyczek wykonany z tworzywa jest trwały i nie łamie się. Idealnie sprawdzają sie do poprawek makijażowych (poprawa cieni, eyelonera, tuszu na powiecie i innych) i wszelkich zadań kosmetycznych jak poprawki przy malowaniu paznokci czy ich zmywaniu. Są wytrzymale, bawełna jest zbita, nie rozchodzi sie, idealnie wyprofilowane. W opakowaniu znajduje się aż 160 sztuk. Cena jest jak najbardziej korzystna, podobna do innych marek. PLUSY: + solidność wykonania + miękkość + stabilność patyczka + są wielozadaniowe - nadają sie do poprawek makijażowych, zmywania lakieru + są tanie MINUSY - słaba dostępność (widziałam tylko w 1 miejscu) - opakowanie-woreczek – naklejka szybko traci klej
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu