Patyczki higieniczne

Design produktu:
    Netili
    2 grudnia 2023 o 8:35
    Solidne
    Patyczki kosmetyczne kupuje zazwyczaj do poprawek makijażowych lub jak maluje paznokcie i muszę zmyć lakier ze skórek, patyczki te są dość solidnie wykonane, nie wyginają się, nie łamią na pół a końcówka się nie rozwarstwia ani nie odpada, ponad to nie pozostawia włókien za co duży plus, myślę że będę częściej do nich wracać, z mojej strony jak najbardziej polecam.
    Zalety:
    • Solidnie wykonane
    • Nie rozwarstwiają się
    • Nie pozostawiają włókien
    • Końcówka zostaje na swoim miejscu
    Wady:
  • 24 lipca 2022 o 20:41
    Ok
    Patyczki zamówiłam ze sklepu internetowego, czasami jak brakuje kilka złotych do darmowej wysyłki najczęściej wrzucam do koszyka właśnie patyczki, bo ich nigdy za wiele. Patyczki higieniczne stosuje do poprawek makijażu ale również do czyszczenia uszu. Wiem, że tak nie powinno się robić ale ważne, żeby nie wkładać zbyt mocno patyczek do środka ucha. Jakość wykonania jest dobra i tak jak do samego patyczka nie mam żadnych uwag. Bawełniana końcówka jest dobra jakościowo i nie zdażyło się aby się zsunęła.
    Zalety:
    • jakość wykonania
    • główki wykonane z bawełny
  • 25 kwietnia 2022 o 21:07
    Najlepsze jakie miałam w rękach
    Genialne patyczki. Naprawdę jakościowo przewyższają wszystkie inne marki. - są bardzo porządnie wykonane - nie rozwarstwiają się !!! - dobrze się ich używa Wad nie zauważyłam :)
  • 25 kwietnia 2022 o 21:05
    Świetne
    Bardzo dobre patyczki jakościowo, co prawda opakowanie wolę w pudełku ale czasem można kupić i przełożyć. Patyczki nie rozwarstwiaja się, oraz nie pozostawiają strzępków są miękkie i delikatne a zarazem nie wyginaja się.
  • 13 czerwca 2020 o 15:11
    Velvet Care
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Patyczki służą mi nie tylko do czyszczenia uszu ale również do poprawiania makijażu. (tuszu czy kreski). Kupiłam opakowanie 200 sztuk, które starczyło mi na bardzo długo. Wacik n patyczku przyjemny, miękki nie podrażniający. Uważam że patyczki spełniają swoje zadanie . Nie są to najtańsze patyczki ale są fajne.