Toniki i hydrolaty

EcoSpa Ekologiczny hydrolat lawendowy

Amina55
    3 sierpnia 2020 o 22:50
    Bardzo dobry
    Jest to trzeci hydrolat jaki wypróbowałam, i muszę powiedzieć że jak na razie najlepszy. Bardzo ładnie uspokaja wszelkie stany zapalne skóry, dobrze nawilża w połączeniu z kilkoma kroplami oleju malinowego lub marchewkowego. Pierwszy raz widzę działanie hydrolatu, kiedyś jak stosowałam to właściwie nie widziałam aż takiego pozytywnego efektu. Zapach nie powala, nie dla tych co spodziewają się zapachu lawendy. Czuć raczej coś roślinnego ale nie aromat lawendy. Buteleczka szklana z dobrym atomizerem. Cena bardzo konkurencyjna a co ważniejsze produkt spełnia obietnice producenta.
    Zalety:
    • Działa kojąco i wyciszajaco na zmiany trądzikowe
    • W połączeniu z olejkiem jest właściwe lepszy niż nie jeden krem
    • Dobra cena
    • Buteleczka szklana z dobrym atomizerem
    Wady:
    • Dostępność
  • 27 kwietnia 2020 o 22:20
    Mój kolega
    Polubiliśmy się od pierwszego użycia. Miałam wersję bez konserwantów, do przechowywania w lodówce. Także już tutaj pierwszy plusik, za stu procentową naturalność i to przyjemne uczucie, chłodnego odświeżenia. Używałam rano i wieczorem po kilka psiknięć, nie żałowałam sobie. Produkt jest zdatny do użytku przez dwa miesiące i mi mniej więcej na tyle wystarczył przy takim stosowaniu. Zapach jest typowo lawendowy, nie przeszkadza. Lawenda zdecydowanie uspokaja cerę, wycisza zmiany zapalne i lekko nawilża. Na pewno do niego wrócę.
    • proste, higieniczne opakowanie
    • uspokaja cerę
    • łagodzi zmiany zapalne
    • niezawodny atomizer
    Wady:
    • problem z dostępnością, wyłącznie u bezpośredniego źródła marki
  • 2 września 2019 o 4:16
    Bardzo przyjemny!
    Hydrolaty to dla mnie obowiązek w pielęgnacji, nie tylko dlatego, że przywracają naturalne ph - niektóre z nich mają wyjątkowe działanie, można je dostosować do cery! Wersja lawendowa od ecospa w minimalnym stopniu pachnie dla mnie lawendą, a bardziej słodkimi cukierkami. Trzymany w lodówce bosko odświeża, odpręża i koi. Po aplikacji nakładam krem wraz z olejkiem na jeszcze wilgotną skórę i pięknie się wchłania. Atomizer działa bez zarzutu, dozuje odpowiednią ilość produktu, ogromny plus za szklaną buteleczkę. Cena moim zdaniem adekwatna do jakości, bezpieczny skład. Warto pamiętać, że po otwarciu należy wykorzystać hydrolat w ciągu dwóch miesięcy! Z przyjemnością polecam, a sama chętnie będę sięgać po kolejne prdukty tej marki.
    Zalety:
    • bezpieczny skład
    • produkt na każdą kieszeń
    • szklana buteleczka z atomizerem
    • działanie (odpręża, odświeża, koi)
    Wady:
    • dostępność (internet)