Serum do włosów

BingoSpa Płynna keratyna 100%

BINGOSPA.EU
BingoSpa Płynna keratyna 100% - Smooth Keratin 100% Płynna keratyna 100% - Smooth Keratin 100%
Bingospa

• 2 lipca 2021 o 14:41
    Gdyby nie ten 'zapach'
    Kupiłam keratynę, by poprawić stan moich włosów. Ale jeśli chodzi o skuteczność, trzeba być cierpliwym, by doczekać się efektów. Jeśli chodzi o zapach, to utrzymuje się długo na włosach, ale ten zapach jest nieprzyjemny (zapach magi). Keratynę mieszam z szamponem albo odżywką lub maską, dzięki czemu zapach wydaje się być wtedy neutralny. W stosunku jakości do ceny, to moim zdaniem wypada średnio, mógł być tańszy.
    • Dobry aplikator
    • Długotrwałe czekanie na efekty
    • Cena +/-
  • 31 marca 2020 o 14:37
    Działa, ale zapach okropny
    Od zawsze borykałam się z cienkimi włosami. Wydaję dużo pieniędzy by jakoś z moim problem sobie poradzić, próbuje wszystkiego. W zeszłym miesiącu trafiłam na kreatynę z Bingospa. Zachęcona pozytywnymi opiniami postanowiłam ją zakupić. Nie do końca jednak mogłam zrozumieć krytykę za zapach, teraz rozumiem. Kreatyna spełniła moje oczekiwania, szczerze mówiąc pierwszy raz widzę pogrubienie moich włosów. Lepiej się układają, najlepszy efekt byłby gdybym stosował kosmetyk tak jak zaleca producent- na wilgotne włosy po umyciu, później wysuszyć. Ja niestety zrobiłam tak raz... Nie byłam w stanie znieść zapachu, robilo mi się niedobrze. Jednak zachęcona efektami na moich włosach postanowiłam używać jej dalej, wlałam jej część do odżywki bez spłukiwania elseve dream long, zapach odżywki jest przyjemny, więc niweluje brzydki zapach przyprawy do zupy, którą ma kreatyna. Mimo zapach daję 5 gdyż jak wspomniałam wcześniej DZIAŁA! A tego od niej oczekiwałam.
    Zalety:
    • Pobrania włosy
    • Włosy miłe w dotyku
    • Efekt lejących włosów
  • 2 marca 2019 o 19:59
    Zapach okropny, ale
    No właśnie ale... działanie jest ok. Ja stosuję wraz z odżywką do włosów raz na 4-5 myć. Włosy dzięki temu mniej się plączą, są bardziej proste i trochę grubsze. Mam bardzo cienkie włosy, więc każda różnica jest dla mnie na plus. Na pewno mniej wypadają po tym produkcie. Trochę przeszkadza mi dostępność do tego produktu, bo ja znalazłam to tylko na stronie bingospa jedynie.
    Zalety:
    • pogrubia włosy
    • lepiej się rozczesują
    kaczaka
    6 listopada 2018 o 17:24
    Włosowe sos
    Kosmetyk rewelacyjny! Stosuje płynną keratynę już drugi miesiąc i nie tylko ja ale i moje włosy się od niej uzależniły. Fakt faktem zapach nie zachęca ale efekt powala. Keratyna stosowana na wilgotnych włosach, i wysuszona ciepłym powietrzem za pomocą suszarki modelującej sprawia że nie tylko włosy są miękkie, ułożone i zdyscyplinowane, ale najważniejsze że wyglądają zdrowo. Lśnią i błyszczą niczym z klatki reklamowej. Jak dla mnie 100% keratyna to 100% zadowolenia.
    Zalety:
    • sprawia że włosy są ułożone i zdyscyplinowane
    • nadaje włosom blask
    • wyglądają zdrowo
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    ankch
    1 listopada 2018 o 19:09
    Dobry półprodukt
    Przy używaniu tego produktu trzeba być przygotowanym na to, że nie da efektów po jednym psiknięciu. Potrzeba cierpliwości by zauważyć efekty, ale warto się zmotywować do systematyczności i na nie czekać. Używam go jako półproduktu, przy nakładaniu odżywki lub olejku przed myciem albo dodatek do pielęgnacji po myciu bez spłukiwania. Wystarczy niewielka ilość systematycznie nakładana, aby włosy stały stały się mocniejsze, wygładzone i lekko dociążone. Nałożona keratyna po umyciu włosów sprawia, że wyglądają na zdrowsze, lepiej się układają, mniej puszą. Kombinować z keratyną można na różne sposoby, wszystko zależy od indywidualnej struktury i stanu włosów. Pachnie jak dodatek do zupy, i zapach utrzymuje się długo, nawet do następnego mycia potrafi być wyczuwalny przez inną osobę.. Ale nie jest on jakiś odrażający, więc raczej nie przeszkadza w używaniu produktu.