Szampony i odżywki dla mężczyzn

L'Oreal Professionnel Homme, Cover5' Koloryzacja włosów dla mężczyzn

L'Oreal Professionnel Homme Cover 5 Nr 4 Żel Do Koloryzacji Włosów 3X50Ml

• 3 marca 2019 o 8:57
    Rewelacyjny preparat do koloryzacji włosów.
    Używa od:próbka
    Preparat dedykowany dla mężczyzn Ale wypróbowałam go na sobie -kolor brąz. Kosmetyk jest dla mnie rewelacyjny. Wystarczy 5 minut żeby ukryć pierwsze siwe włosy i uzyskać naturalny kolor. Preparat nie śmierdzi jak inne szampony koloryzujace czy farby. Nie farbuje skóry głowy co jest ważne gdy włosy są rzadkie. Dla mnie Hit!
    Zalety:
    • Krótki czas koloryzacji, brak chemicznego zapachu, naturalny kolor.
    Wady:
    • Trochę za rzadka konsystencja.
    GoodBoy
    1 maja 2015 o 15:09
    fajny
    Dobry, tylko szkoda, że nie ma czarnego. Dla mnie bruneta stosuję więc najciemniejszy brąz w numerze 2 i też się sprawdza. Wella GRadual Tone daje lepszy kolor, ale jest mniej trwała farba schodzi już po tygodniu. Z kolei Loreal Cover pozwala na utrzymanie koloru przez ok 3 tygodnie. Produkt niezwykle wydajny. Do włosów 7cm na górze i 3cm bo bokach wystarczy 1/5 buteleczki, czyli 10ml i tyle samo utleniacza. Cała butelka na raz nie wiem dla kogo chyba jak ktoś ma włosy do podłogi ;) Stosowanie - za pierwszym razem posłuchałem się instrukcji i trzymałem 5min. Producent przestrzega przed dłuższym trzymaniem, jednak nie ma się tym co przejmować. Trzymając farbę przez 10-15min efekt jest znacznie lepszy i trwalszy. Nie ma się co bać, nie wychodzi inny kolor, tylko ciemniejszy mocniejszy i starczający na dłużej. Zapach to minus nie pachnie to ciekawie niewiele lepiej niż farby dla kobiet, jednak nie o doznania zapachowe ma tutaj chodzić. No i mogliby wprowadzić odcień dla brunetów. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 i będzie więcej
    oserep
    7 października 2012 o 15:59
    Genialny efekt naturalności
    Próbowane na moim tacie. Idealnie przyciemnia włosy. Całkowicie siwizny nie kryje ale może to i lepiej bo na samym początku niewiele osób się się zorientowało, że tata włosy farbował. Czas stosowania rewelacyjny. 5 minut i gotowe. Idealne dla niecierpliwca! Tata na początku był sceptyczny, ale teraz sam mnie gania do sklepu po tą farbę. Czasem w uszczypliwych żartach mówi, że to jedyna rzecz przez którą jego dzieci go odmładzają. ;) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: cztery całe opakowania
  • 21 lipca 2011 o 23:40
    Doskonaly
    Moj Pan ocenil go na doskonaly. Przyjemna aplikacja, nie smierdzaca, krotki czas trzymania, wlosy siwe zamaskowane, efekt bardzo naturalny, zadnych podejrzanych i sztucznych efektow. Jasny braz brudzi skore, dlatego radze posmarowac linie przy wlosach tlustym kremem. Swietna farba. Bardzo wydajna. Na krotkie wlosy mojego meza wystarczy 25ml farby plus tyle samo wody utlenionej. Za pierwszym razem przygotowalam mieszanke z calej butelki plus woda i 3/4 zostalo do wyrzucenia. Wyplukuje sie rownomiernie. Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania
  • 31 marca 2009 o 17:56
    Mężczyzna ocenił na 5*
    Super! Szukałam właśnie takiej koloryzacji do zneutralizowania przedwczesnych siwych włosów u mojego męża. I trafiłam wspaniale! Wychodzi naprawdę świetnie, nie daje jakiegoś dziwnego odcienia jak normalne farby, tylko faktycznie jak naturalny, myszowaty, kolor włosów. Siwe nie są zupełnie "zamalowane" ale nie widać ich wśród reszty, jakby znikają. Efekt jest supernaturalny, nikt się nie domyśli że było coś robione. Nie ma jakiegoś dziwnego odcienia w słońcu. Wszystko tylko w 5min, łatwe jak umycie głowy szamponem i nie śmierdzi przeraźliwie, co jest ważne wiedząc jak mężczyźni podchodzą do takich eksperymentów. No i wydajny- starczy pół buteleczki na krótkie włosy. Używaliśmy odcienia 6 - ciemny blond (mój mąż ma typowo mysi odcień ciemnego blondu/jasnego brązu) ale jak siwych przybyło przeszliśmy na 5-jasny brąz, który chyba nawet jeszcze naturalniej wychodzi. Aha, taka koloryzacja nadaje się dla osób posiadających do 50% siwków. Używam tego produktu od: kilka lat co miesiąc Ilość zużytych opakowań: duuuużo