Szampony i odżywki dla mężczyzn

Avon Advance Techniques, Supreme Oils Duo Treatment Spray Nutri 5 Luksusowy odżywczy spray do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 27 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 sierpnia 2021 o 0:35
    Ten blask
    Ja bym bardziej nazwała to mgiełka która nadaje wiernego połysku i blasku Włosy wyglądają mega zdrowo Odżywia i nawilża włosy Produkt jest bardzo wydajny starcza na długo a cena 30zl jak na produkt do włosów to nie jest dużo Mogę wszystkim polecić Odżywka pomaga też w rozczesywaniu
  • 20 sierpnia 2021 o 0:11
    Warty uwagi
    Już po kilku użyciach mogę stwierdzić, iż to produkt godny uwagi. Spray znajduje się w poręcznej (plastikowej) buteleczce o pojemności 100ml. Ma bardzo przyjemny zapach. Używam go na wilgotne włosy. Dzięki temu rozczesywanie jest ułatwione. Rzeczywiście można liczyć również na lśniący efekt. Po zastosowaniu włosy nie są obciążone i sklejone, o ile nie przesadzi się z ilością. Po prostu, trzeba zachować umiar. Spray jest wydajny, nie przetłuszcza włosów. Cena umiarkowana. Jestem na tak.
    Zalety:
    • skuteczność
    orionio
    9 kwietnia 2021 o 19:01
    Lubię go!
    Jest to mój ulubiony spray do włosów. Moje włosy pod wypływem wilgoci kręcą się jak szalone, więc rozczesanie ich na mokro graniczy z cudem, a dzięki temu eliksirowi jest możliwe. Po aplikacji szczotka sunie po włosach niczym po gładkiej tafli, dlatego pokochałam go od pierwszego użycia i wracam do niego niezmiennie od kilku lat. Dodatkowy plus, to fakt, że wystarczy go niewielka ilość przez co nie obciąża on włosów. Pięknie pachnie i jest bardzo wydajny.
    • ułatwia rozczesywanie
    • widocznie poprawia wygląd włosów
  • 25 stycznia 2021 o 11:05
    Luksusowy odżywczy spray do włosów Nutri 5
    Moje włosy to jeden wielki problem, puszą się, kołtunią i nie lubią z większością olejków, które do tej pory powodowały obciążenie i przetłuszczenie. Do olejku z Avon podchodziłam trochę jak do jeża, ale jak zaczęłam używać to nie mogę przestać. Olejku używam po umyciu włosów (standard szampon/szampon/odżywka lub odżywka/szampon/odżywka), osuszam i psikam 3-4 razy (włosy długie), następnie suszę i już nie muszę używać prostownicy. Co zdecydowanie skraca czas i jestem w stanie umyć włosy rano przed pracą. Kolejny plus jest taki, że włosy wreszcie dają się rozczesać w kolejnym dniu po myciu. Nie zauważyłam również żeby zrobił mi się jakiś kołtun odkąd używam olejku. Włosy po zastosowaniu preparatu są błyszczące, ale nie tłuste i nie obciążone. Jestem zachwycona.
    Zalety:
    • wydajny,
    • nie skleja włosów
    • nie obciąża włosów
    • ułatwia rozczesywanie
    • po użyciu włosy są sypkie i nie puszą się
    • cena/jakość
    • opakowanie łatwe w użyciu
    • ładny i delikatny zapach, wyczuwalny raczej po użyciu niż później
  • 3 czerwca 2020 o 22:27
    Uzupełnienie odżywki spłukiwanej
    Opakowanie zawiera 100 ml produktu, ale mimo to produkt jest bardzo wydajny, ponieważ na jedną aplikację nie potrzeba go wiele (chociaż oczywiście zależy to od długości włosów). Butelka jest przezroczysta, dzięki czemu możemy kontrolować ilość produktu w środku. Możemy zobaczyć, że spray składa się z dwóch faz - jednej przezroczystej i wodnistej, oraz drugiej - lekko żółtej i bardziej olejowej. Przed użyciem należy wstrząsnąć opakowaniem, aby obie fazy ze sobą połączyć. Atomizer działa prawidłowo - nie potrzeba dużo siły, aby go nacisnąć, nie zacina się i nie psuje, a produkt wydobywa się z niego w postaci lekkiej mgiełki, a nie wypluwanego płynu. Plastikowa nakładka zabezpiecza atomizer przed przypadkowym naciśnięciem. Używam tego sprayu na wilgotne włosy po myciu, ale tylko jako uzupełnienie wcześnie zastosowanej odzywki spłukiwanej. Używany samodzielnie radzi sobie średnio. Wizualnie poprawia wygląd włosów, jednak nie wpływa realnie na ich kondycję. Używam go szczególnie wtedy, gdy chcę, żeby moje kosmyki ładniej wyglądały i bardziej błyszczały - i taki efekt zapewnia. Spray ułatwia rozczesywanie włosów po myciu, kosmyki są bardziej miękkie oraz nadaje im połysk. Szczególnie podoba mi się ten połysk, który nadaje włosom i uważam, że to jest jego największy plus. Zapach jest bardzo ładny. Ciężki i otulający, ale nie jest przytłaczający ani duszący. Da się w nim wyczuć nutę oleju z orzechów makadamia. Producent zaleca, żeby nakładać produkt od nasady włosów aż po końce. Osobiście nie polecam takiego rozwiązania, ponieważ kosmyki wyglądają wtedy na nieświeże i są sklejone. Trzeba nauczyć się z nim pracować, w jakiej ilości go nałożyć, ponieważ łatwo można z nim przesadzić.
    Zalety:
    • nadaje włosom połysk,
    • ułatwia rozczesywanie,
    • ładny zapach,
    • sprawnie działający atomizer,
    • wydajność.
    Wady:
    • zbyt słabe działanie w przypadku samodzielnego stosowania,
    • używany od nasady włosów powoduje, że kosmyki wyglądają nieświeżo i są sklejone.