WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Bodyland.pl
E-Glamour.pl
notino.pl
Ziaja ananasowa odżywka do włosów z kofeiną

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 lutego 2025 o 19:23
    Dobra i szybka
    Konsystencja odżywki jest lekka i kremowa, co sprawia, że łatwo się rozprowadza i wnika w strukturę włosów. Nie obciąża ich, co jest dużym plusem, szczególnie dla osób z cienkimi i delikatnymi włosami. Już niewielka ilość produktu wystarcza, aby pokryć całe włosy, co czyni ją wydajną. Zapach odżywki to prawdziwy raj dla zmysłów. Soczysty, egzotyczny aromat ananasa wprowadza w wakacyjny nastrój i dodaje energii. Zapach utrzymuje się na włosach przez dłuższy czas, co jest miłym dodatkiem do codziennej pielęgnacji. Odżywka Ziaja Ananasowy trening skóry jest dostępna w poręcznej tubie, która jest wygodna w użyciu i idealna do zabrania w podróż. Jasna, kolorowa grafika z motywem ananasa przyciąga wzrok i wywołuje uśmiech na twarzy. Opakowanie jest solidne i zabezpiecza produkt przed przypadkowym wylaniem. Najważniejsze oczywiście jest jej działanie. Po kilku aplikacjach mogę śmiało powiedzieć, że efekty są naprawdę imponujące. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy są bardziej miękkie i nawilżone. Odżywka doskonale penetruje strukturę włosa, dostarczając mu niezbędnych składników odżywczych od nasady aż po same końce. Regularne stosowanie sprawiło, że moje włosy stały się widocznie wygładzone i mniej puszące się, co jest ogromnym plusem dla osób borykających się z efektem "siana" na głowie. Kofeina zawarta w odżywce działa stymulująco na cebulki włosów, co przyczyniło się do ich wzmocnienia i zmniejszenia wypadania. Włosy stały się mocniejsze i zdrowsze, co zauważyłam zwłaszcza podczas czesania i stylizacji. Kosmyki stały się bardziej zdyscyplinowane i łatwiejsze do ułożenia, co jest niezwykle ważne w codziennej pielęgnacji. Ogromnym atutem jest również zapach – egzotyczny aromat ananasa utrzymuje się na włosach przez dłuższy czas, co sprawia, że pielęgnacja staje się prawdziwą przyjemnością. Włosy są nie tylko pięknie pachnące, ale także miękkie w dotyku, co dodaje im zdrowego i lśniącego wyglądu.
    Atejka
    23 lutego 2025 o 21:35
    Ananasowa miękkość
    Odżywka zamknięta jest w prostą, żółtą tubkę z czarną zakrętką. Zatyczka nie zacina się i produkt z niej nie wypływa w nadmiarze. Grafika jest charakterystyczna dla marki Ziaja, czyli prosta i dobra w odbiorze, z czytelnymi napisami. Konsystencja odżywki jest gęsta, biała, kremowa. Bardzo dobrze rozprowadza się na włosach i ładnie pachnie. Mimo tego, że jest ona 'ananasowa' to ja go tam nie wyczuwam. Dla mnie zapach jest jak najbardziej owocowy i przyjemny, ale nie czuję tu ananasa w ogóle. Po zastosowaniu zapach nie zostaje jednak na długo na włosach, dosyć szybko znika. Jeśli chodzi o działanie to zdecydowanie od pierwszego użycia wyczuwalne jest 'zmiękczenie' włosów. Są one miększe, milsze w dotyku i bardzo dobrze się rozczesują. Po długotrwałym zastosowaniu mogę powiedzieć, że są bardziej nawilżone i odżywione. Zdecydowanie jest to pozycja warta zakupu. Wręcz powiedziałabym, że za tak niską cenę jest to wręcz must-have do przetestowania przez każdą włosomaniaczkę (i nie tylko).
    Zalety:
    • działanie nawilżające, zmiękczające, odżywiające
    Wady:
  • 15 listopada 2024 o 16:12
    Jak za taką cenę-świetna
    Bardzo lubię markę Ziaja, ale skupiam się głównie na produktach do ciała. Jeśli chodzi o tą serię ananasową, to wiem, że naprawdę zdobyła uznanie i zbiera raczej pozytywne opinie. Ucieszyłam się więc gdy dostałam tą odżywkę w prezencie. Spodziewałam się, że będzie to bardziej taka zwykła, codzienna można powiedzieć odżywka, która ułatwi rozczesywanie włosów i coś tam je zmiękczy. Okazało się jednak, że ona naprawdę pielęgnuje i to całkiem zauważalnie. Opakowana jest w uroczą tubeczkę wykonaną z miękkiego plastiku. Czarna zatyczka nie zacina się i nie trzeba się z nią siłować. Tubka ma żółty odcień i fajną ananasową grafikę- nie ma się do czego przyczepić. Jest to kremowa odżywka, dość gęsta co bardzo mi odpowiada. Ma biała barwę i przyjemny zapach. Faktycznie jest on ananasowy ale nie spożywczy czy przesłodzony. Jak dla mnie to taki kremowy ananas, bardzo przyjemny w odbiorze i aż szkoda, że tak szybko wietrzeje, ale też moje włosy nie są zbyt dobrym nośnikiem zapachów. Aplikuje ja tak, jak zaleca producent czyli na max 5 minut. Zawsze działa tak samo, nawet gdy nie mam czasu i spłukam ją chwilkę szybciej. Rozprowadza się bez problemu, nie jest oblepiająca i bardzo łatwo ją spłukać- to tyle w kwestii informacji technicznych. Moje włosy idą już śmiało w stronę niskiej porowatości ale ciągle lubię je rozpieszczać pielęgnacją która regeneruje i nawilża no bo co sobie będę żałować. Zauważyłam, że ta odżywka naprawdę świetnie zmiękcza włosy i delikatnie je dociąża. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam też, że delikatnie je nawilżyła. Nie mam problemu z rozczesywaniem włosów także i po tym produkcie rozczesuje mi się je naprawdę łatwo. Nie obciąża włosów, nie zauważyłam też by sprawiała, że włosy są jakieś oklapnięte a wręcz przeciwnie, mam wrażenie, że delikatnie je dociąża. Do plusów mogę jeszcze doliczyć to, że naprawdę niweluje puszenie i delikatnie dyscyplinuje włosy co szczególnie widze wtedy, gdy używam prostownicy. Nie zauważyłam w niej naprawdę żadnej wady! Uważam, że ciężko o lepszą odżywkę w tej cenie. Naprawdę pielęgnuje i poprawia wygląd włosów. Z tego względu na pewno kupie ją ponownie, no i serdecznie polecam-wiadomo.
    • rozsądna cena
    • przyjemny zapach
    • kremowa konsystencja
    • łatwo ją spłukać
    • zmiękcza i delikatnie nawilża
    • niweluje puszenie i dyscyplinuje
    Iwona_C
    2 października 2024 o 9:30
    Ziaja po raz kolejny mnie zaskoczyła i to bardzo pozytywnie.
    Kosmetyki od Ziaja kiedyś omijałam szerokim łukiem, przede wszystkim nie pasowało mi tutaj skład, ale marka dużo zrobiła w kierunku poprawy tego mankamentu i coraz częściej sięgam po ich produkty. Odżywkę do włosów znalazłam w boksie od Pure Beauty, nie pokładałam w niej zbyt wiele nadziei, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczona jej dobrym działaniem. Opakowanie jak na odżywkę jest niewielkie bo zawiera tylko 100 ml produktu, za to jest kolorowe i urocze. Tubka na żółty kolor z dużą grafiką owocu ananasa oraz niezbędnymi informacjami na temat produktu. Mamy tutaj wygodne zamykanie klik na którym można postawić opakowanie. Konsystencja jest gęsta, kremowa w białym kolorze. Zapach jest bardzo przyjemny, świeży z owocowymi nutami, mało wyczuwam tutaj aromat ananasa, Co jednak mi nie przeszkadza bo zapach jest naprawdę śliczny. Skład zawiera silikon, alantoinę, prowitaminę B5, hydrolizat glikozoaminoglikanów, kofeinę, ekstrakt z ananasa, glicerynę, inulinę, dodatki nabłyszczające, ułatwiające rozczesywanie włosów i zapobiegające ich plątaniu, zapach i delikatne konserwanty. Odżywkę należy nałożyć na umyte włosy i trzymać około 3 do 5 minut po tym czasie spłukać. A działanie w moim przypadku jest świetne i kosmetyk spełnia wszystkie obietnice producenta. Odżywka bez problemu się nakłada, nie spływa z włosów i łatwo z nich spłukuje. Nie kołtuni ich i ułatwia ich rozczesywanie. Sprawia że włosy są wygładzone, zdyscyplinowane, mięciutkie i bardzo przyjemne w dotyku. Nabierają ładnego połysku, są odporne na puszenie i elektryzowanie. Lekkie, z ładna objętością i odbite u nasady. Włosy po użyciu odżywki długo zachowują świeżość. Jedynym mankamentem jaki tu znalazłam to wydajność, co spowodowane jest mała pojemnością odzywki i faktem że mam długie włosy i na jedno zastosowanie sporo jej używam. A szkoda bo jest to bardzo dobry produkt. Jednak cena też nie jest jakaś wygórowana, w promocji ten kosmetyk można już zakupić za 6 - 8 zł. Podsumowując jest to bardzo ciekawa odzywka z przyjemnym zapachem, komfortowa w aplikacji i z dobrym działaniem. Wszystko mi się tu podoba, zakupie ponownie.
    Zalety:
    • przyjemny owocowy zapach
    • gęsta kremowa konsystencja
    • łatwo się aplikuje i bezproblemowo spłukuje
    • wygładza, zmiękcza, nawilża i wzmacnia włosy
    • nadaje im lekkości i ładnej objętości
    • dyscyplinuje, zapobiega puszeniu i elektryzowaniu
    • skład z wieloma czynnikami aktywnymi
    • atrakcyjna cena (szczególnie w promocji)
    • ładne i wygodne opakowanie
    Wady:
    • słaba wydajność
    KKaro98
    18 sierpnia 2024 o 22:52
    Świetnie działa na włosy i pięknie pachnie
    Ja i moje włosy pokochaliśmy tą odżywkę ????Nie spodziewałam się takiego efektu po jej użyciu, ale ona naprawdę zadziałała. Odżywka po użyciu nawilża, wygładza, odżywia. Dzięki niej są miękkie w dotyku, delikatne i oczywiście bardziej podatne na układanie. Chroni również nasze włosy przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Dodatkowo jest produktem vegańskim w 95% pochodzenia naturalnego.