Statystyki: + Dodaj produkt + Dodaj Look

Kategoria
Marka
Pojemność 385 ml
Cena 22,99 zł

Odżywka Nature Box ze 100% tłoczonym na zimno olejem z awokado. Dogłębnie odżywia i odbudowuje włosy od nasady po końce.

Bez silikonów, parabenów i sztucznych barwników.
96%* składników pochodzenia naturalnego.
Opakowanie wykonane w 25% z plastiku z recyklingu.

*w tym woda

Recenzje 154

Średnia ocena użytkowników: 4,4 /5
Więcej ocen Schowaj

1 /5

Nie kupi ponownie

• Zgodność z opisem producenta: 4

W porządku

Nie jest to może moja ulubiona odżywka, ale jest naprawdę w porządku. Odżywka zamknięta jest w butelce w zielonym kolorze. Całkiem fajnie się prezentuje, jest to coś innego na sklepowej półce.

Odżywka ma przyjemny zapach. Nie potrzeba jej dużo, aby pokryć włosy. Dobrze się rozprowadza. Po użyciu włosy są miękkie i wygładzone. Dość dobrze dociąża, aczkolwiek przy moich puszących się włosach, dociążenie mogłoby być lepsze. Nie zauważyłam natomiast obiecywanej przez producenta regeneracji.

Cena jest dość wysoka, ale często można kupić ją w promocji. Ogólnie ja raczej nie skuszę się na kolejne opakowanie, bo znam inne, lepsze produkty, aczkolwiek jest to całkiem dobra odżywka i mniej puszącym się włosom powinna się spodobać. Myślę jednak, że dla niskoporów może być zbyt treściwa.

Używa produktu od: 2 tygodnie

• Zapach: 4

Nawilża i wygładza

Odżywkę kupiłam za ok 9 zł na promocji w drogerii Rossmann. Po nałożeniu moje długie włosy są łatwiejsze do rozczesywania a dodatkowo miękkie i lśniące. Dzięki zawartości oleju z awocado,który jest tłoczony na zimno maska jest bogata w cenne witaminy i antyoksydanty. Produkt ma delikatny zapach i gęstą konsystencje która sprawia, że odżywka nie spływa z włosów. Warto dodać,że kosmetyki tej firmy w 98% są pochodzenia naturalnego a opakowania wykonane w 100% z plastiku pochodzącego z recyklingu.

3 /5

Kupiony w: Drogeria Natura

• Zgodność z opisem producenta: 3
  • Stosunek jakości do ceny: 2

Odżywcze awokado

Nature box regenerujaca odżywka do włosów z olejem awokado zamknięta w ładnej butli na klik ma bardzo ładny zapach jakby oliwka niewiem może trochę to awokado utrzymuję się na włosach jakiś czas nie długo odżywka jest gęstej białej konsystencji i łatwo się ją rozprowadza oraz dobrze zmywa daję ją od połowy włosów w dół trzeba też uważać na ilość produktu można włosy obciążyć trzymam ok 10 minut odżywka znacznie ułatwia rozczesywanie włosów są one dobrze odzywione i miekie w dotyku wyglądają ok jednak brakuje mi blasku na włosach czy regeneruje tego nie zauważyłam ale jest całkiem ok do kupienia w drogeria natura

Dobra odżywka

Odżywkę do włosów stosowałam łącznie z szamponem z serii. Cała seria charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem.

Opakowanie jest w przezroczystej butelce co zdecydowanie ułatwia kontrolę zużycia produktu.

Konsystencja bardzo dobrze się rozprowadza po włosach oraz dobrze się spłukuje.

Po zastosowaniu odżywki włosy są bardziej miękkie, łatwiej je roczesać. Włosy są odżywione i scalone.

Produkt wydajny.

• Opakowanie: 5

Działanie super, ale obciąża...

Odżywkę kupiłam w drogerii Rossmann skuszona dobrymi opiniami.
Moje włosy są trudne: gęste, ciężkie, sztywne, grube, suche, sianowate i zniszczone.

Szukałam czegoś co miało mi pomóc zregenerować włosy.

Odżywka jest zamknięta w plastikowej butelce charakterystycznej dla marki.
Ładnie delikatnie pachnie. Ma świetny, naturalny skład. Nie zawiera barwników, parabenów oraz ma wegańską formułę. Opakowanie z materiału recyklingowego, ogólnie marka stawia na eko- to mnie ogromnie cieszy i zachęca do kupowania.

Odżywek mamy do wyboru kilka rodzajów, a ja wybrałam tą jako naprawiacz moich włosów.

Odżywka jest bardzo gęsta, ciężko ją wycisnąć z butelki. Ładnie i szybko rozprowadza się na włosach i równie łatwo się spłukuje. Włosy po niej są faktycznie odżywione. Poprawiła się ich kondycja, zrobily się gładsze i zdrowiej wyglądają.

Niestety u mnie odżywka może być tylko stosowana poniżej czubka głowy. Nakładana na całość od czubka niestety mocno obciąża moje włosy. Powoduje, że są lepkawe i już na drugi dzień wyglądają na podtłuszczone.

Ale na pewno będę do niej wracać i używać od połowy, bo pięknie reperuje moje suche i rozdwojone końce.

Nie wie, czy kupi ponownie

Używa produktu od: rok lub dłużej

Kupiony w: Otrzymałam w prezencie

• Wydajność: 4
  • Zgodność z opisem producenta: 4
  • Zapach: 4
  • Stosunek jakości do ceny: 2

Jest w porządku

Tak jak w przypadku szamponu z tej samej serii, odżywka również dobrze się sprawdziła. Stosowałam od połowy włosów na końcówki i włosy po zmyciu wodą bardzo dobrze się rozczesywały, były gładkie.

5 /5 HIT!

Najlepsza

Kupiłam te odżywkę skoszona pozytywnymi opiniami na wizażu. Opakowanie jest wygodne oraz można podejrzeć ile produktu nam zostało co dla mnie jest na duży +. Działanie odzywki uważam za najlepsze z drogeryjnych produktów. Włosy po nałożeniu odzywki pięknie pachną są odżywione zdrowsze i nie płaczą się. Zapach jest bardzo ładny i naturalny czuć dojrzałym awokado. Już stosowałam kilka produktów tej serii i uważam że są naprawdę dobre.

• Wydajność: 4
  • Zgodność z opisem producenta: 3

Bardzo dobra

Uwiedziona recenzjami postanowiłam ja kupić na promocji, wprawdzie nie oczekiwałam cudów ale to bardzo dobry i tani emolient.
Warto spróbować - czy wrócę? Moze :)

3 /5

Nie kupi ponownie

Kupiony w: Drogeria Natura

• Zgodność z opisem producenta: 2
  • Stosunek jakości do ceny: 3
  • Opakowanie: 5

Ładna butelka i przyjemny zapach to za mało jak na odżywkę

Odżywkę kupiłam po tym jak przeczytałam sporo pochlebnych recenzji na jej temat a były to recenzje tuż po testowaniu z Klubu Recenzentek.

Mam włosy farbowane od połowy głowy, długie, cienkie i tendencją do puszenia się na końcach. Poza tym moje włosy są przetłuszczające od nasady.

Butelka, w której znajduje się odżywka jest bardzo ładna. Soczyście zielona z ładną szatą graficzną i narysowanym awokado. Czarna zakrętka z zamknięciem na '' klik'' domyka całość ładnej szaty graficznej.
Zatyczka działa sprawnie, otwór jest wystarczający aby wydobyć gęstą jak śmietana odzywkę. Odżywka jest biała, kremowa i naprawdę ładnie pachnie. Bardzo uprzyjemnia to aplikację. Tym bardziej, że aż 96% składników ma pochodzenie naturalne więc taki piękny zapach to sama zdrowa przyjemność.

Odzywkę nakładam na umyte mokre włosy od połowy długości głowy i pozostawiam na 1/2 minuty. Po tym czasie spłukuję. Odżywka nie jest wydajna, jest gęsta i szybko znika z butelki. Spłukuje się dobrze i pozostawia ładny zapach na włosach.

Jako największą zaletę odżywki z awokado odnalazłam przy rozczesywaniu włosów. Rzeczywiście jest ono dużo łatwiejsze, włosy się nie plączą i są gładkie.
Niestety odżywka nie sprawdza się u mnie jako produkt, który panuje nad puszeniem się większej części włosów. Zaraz po wysuszeniu są fajne ale po całym dniu robi się sianko na głowie. Odżywka też nie zbyt specjalnie dodaje blasku włosom, są one tylko lekko błyszczące tak jak po każdym myciu szamponem. Nie ma wzmianki o tym, że odzywka nie jest przeznaczona dla włosów z tendencją do przetłuszczania tylko jest informacja, że odżywka pomaga naprawić suche końce czego nie robi. Niestety u mnie powoduje szybsze przetłuszczanie się skóry głowy.

Ogólnie tak jak napisałam w tytule. Ładna szata graficzna, piękny, naturalny zapach i ułatwienie rozczesywania to wszystkie zalety tego kosmetyku. U mnie się nie sprawdził.

Kupiony w: Otrzymałam w prezencie

Totalny hit!

Uwielbiam ten produkt, zarówno na prezent dla kogoś, jak i dla samej siebie.

Włosy są po niej odżywione i lejące. Sama odżywka jest bardzo treściwa i ma śliczny, naturalny zapach. Ma konsystencję balsamu do ciała, dzięki czemu nie jest zbyt rzadka, ale też nie jest za gęsta. Dobrze się rozprowadza na włosach.

Nie obciąża, co jest na ogromny plus. Włosy nie są ciężkie i tłuste, ale widać działanie produktu. Używam jej po prawie każdym myciu i widać kolosalną różnicę. Nie używam jej dużo, bo kiedy na początku nałożyłam jej więcej, włosy faktycznie były przetłuszczone. Nie popełniam już tego błędu.
Po dłuższym czasie stosowania zauważyłam też, że moje włosy nie elektryzują się, co też jest na duży plus.

Opakowanie jest genialne. Design i jakość opakowania umila mi jej używanie. Ani razu nie wypadła mi z rąk pod prysznicem, ani przez sekundę nie musiałam się siłować z butelką, by wydobyć produkt.

Sprawdza się każdemu, z kim o niej rozmawiałam. Polecam, polecam, polecam. Dzięki niej przestałam na chwilę obecną szukać nowych odżywek.

• Zapach: 3

Świetna drogeryjna odżywka

Odżywka ma roślinny zapach. Z drogeryjnych uważam, że jest jedną z najlepszych.

Mocno nabłyszcza, wygładza, ułatwia rozczesywanie, nie obciąża i jest wydajna.

Kupiony w: Drogeria Hebe

Bardzo przyjemna odżywka

Mam dość zniszczone włosy, są suche i sztywne.. Ta odżywka ładnie dbała o moje włoski pozostawiając je gładkimi. Nie odniosła sukcesów, jednak nie miałam takich oczekiwań mając takie włosy.. ZAPACH CUOWNY, od razu przyjemniej się używa!

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1