Wody toaletowe damskie

Salvatore Ferragamo Incanto Bliss Woman Woda toaletowa 100 ml spray

• 8 marca 2019 o 16:19
    Co Autor miał na myśli?
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Słabo, slabiutko... Typowy bazarowy, bez płciowy zapach.. niczego. Pierwszy niuch recenzowanego pachnidła i do nozdrzy trafia lekko ostra, syntetyczna nuta, która kojarzy mi się z dezodorantami lat 90. Po lekkim uspokojeniu się nadchodzi czas na mdly zapach proszku do prania, po czym woń owa ulatnia się bezpowrotnie i nie czuć zupełnie nic. Nie wiem co Autor tego dzieła miał na myśli je tworząc :) Nic więcej o pachnidle napisać nie mogę gdyż po paru minutach znika z mej skóry. Chyba najgorszy wypust Ferragamo jaki dano mi było wachac.
    W perfumerii
    Keara
    5 lutego 2015 o 23:15
    I czuć prawdziwe szczęście...
    Moja przygoda z Incanto zaczęła się właśnie od tych perfum. Dla mnie to zapach ujmujący, anielski. Bardzo udana kompozycja kwiatowo- owocowa, przy tym bardzo orzeźwiająca, świeża. Incanto Bliss jest zapachem charakterystycznym, z tego względu nie przypadnie wszystkim do gustu. Zapach intensywny, przyciągający uwagę, ale również delikatny i nie narzucający się. Czuję w nich te błogość. Flakonik ma cudowny, oryginalny kształt. Bardzo dobrze się prezentuje i jest przesłodki. Lubię eleganckie flakoniki, ale również takie fikuśne jak ten. Trwałość jest niezła, przez kilka godzin intensywnie krążą koło właścicielki, później są bardziej subtelne, ale wciąż wyczuwalne. Dość wydajne. Używam tego produktu od: sześciu lat Ilość zużytych opakowań: dwa, 100 ml i 30 ml
  • 21 listopada 2012 o 15:46
    bezpieczny wybór na ciepłe dni
    Czy to Bliss czy to Shine, po pewnym czasie przestaję je rozróżniać. Perfumy dosłowne i mało odkrywcze. Ulotne i blisko trzymające się skóry. Po godznie od aplikacji zastanawiam się, czy ja w ogóle się czymś dziś psikałam? Zapach miły, różowy, nie rozwija się na skórze, raczej kwiatowy (choć nie doszukałam się e nim obiecywanej frezji) niż owocowy. Nie znalazłam w nim cytrusów czy zimnych, ozonowych czy trawiastych nut. Jest ciepły i kobiecy, nie można nim sobie zrobić krzywdy. Dla młodych dziewczyn szukających lekkiego kwiatowego zapachu na wiosnę / lato – może się sprawdzić. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 12 listopada 2011 o 23:40
    Najsłabszy z reszty zapachów
    Na pewno nie zdecyduję się na zakup tegoż pachnidła, dlatego że najzwyczajniej w świecie śmierdzi. Na ulicy gdyby ktoś się nim popsikał , to bym go nie wyczuła, a jeśli naewt bym wyczułą, to na pewno nie wiedziałabym co to za zapach. Nijakośc przebija przez ten zapach i brak pomysłu na niego. naprawdę ja rozumiem że są różne gusta, ale takiego czegoś to na rynek nei powinni wypuścic. Odradzam. Dodałam jedynie pół gwiazdki za ładne flakonik, bo naprawdę fajnie wygląda. Używam tego produktu od: nie uzywam Ilość zużytych opakowań: zadnego
  • 2 września 2011 o 12:41
    Nie dla mnie
    Perfumke dostałam w prezencie.Jak dla mnie Incanto to nie moja bajka.Zapach taki sobie ani nie brzydki ani nie powalający.Taki nijaki.Wole bardziej wyraziste zapachy.Mnie nie urzekł choć paru moim znajomym się spodobał.Buteleczka ładna,trwałość też przyzwoita ale nic więcej.Osobiście napewno go nie kupie. Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno