Wody toaletowe damskie

C-Thru Black Beauty EDT

C-THRU Black Beauty Woda Toaletowa 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 września 2022 o 12:19
    Mmmmm kuszący zapach nocy
    Wodę toaletową pierwszy raz kupiłam jako nastolatka Wtedy gdy dostałam tylko kieszonkowe na takie perfumy;p z górnej półki hee było mnie stać . Woda toaletowa C-thru jest zapakowana w plastikową tubę z przykrywa która się wogole tuby nie trzyma. Cała tuba obwinieta jest folią w takim samym kolorze jak flakonik wody toaletowej To jest dobre zabezpieczenie przynajmniej,wiedzimy że,nikt wcześniej jej nie używał i nie otwierał. Atomizer i rant wkoło niego jest srebrny. Flakonik jest z przezroczystego szkła w kolorze ombte z fioletu do przezroczystefo a na nim znajduje się biaka aplikacja monogram. W środku w flakonik na dnie są małe szklane kuleczki co czynii wodę bardziej wyjątkowa. Atomizer łatwo dozuje wodę toaletową. Zapach wody perfumowanej jest bardzo słodki i dość mocny. Czuć w nim nuty owocowe dodatkowo wyjątkowości dodaje im drzewo sandałowe i nuty przyprawowe Wyczuć w nim można również kompozycje kwiatowe jak orchidea Woda toaletowa idelana zarówno dla nastolatek jak i dla pań w podeszłym wieku . Ja stosuje ją o każdej porze roku. Ale na porze wiecz Zapach długo się utrzymuje. Ja preferuje butelkę wielkości 50 ml . Polecam bo za niska cenę można mieć naprawdę coś wyjątkowego
    Zalety:
    • Piękne opakowanie
    • Mocny intensywny zapach idrlany na wieczory
  • 24 grudnia 2020 o 10:54
    Bardzo lubię ten zapach
    Jest to bardzo stary zapach, kojarzy mi się z młodzieńczymi latami... Dostępny jest prawie w każdej drogerii za niewielką cenę... Słodki zmysłowy zapach, bardzo kobiecy i idealny do uzywania na wieczór, na noc... Falkonik śliczny, pływające perełki dają coś magicznego. Z całej linii perfum c-thru najchętniej sięgam po te. Przywołują mnie to najpiękniejszych wspomnień, gen zapach jest nie do zapomnienia... Pasuje do osoby młodej jak i starszej - bardzo uniwersalny, ale oryginalny
    Marburg
    10 listopada 2019 o 15:55
    Przyjemny na codzień, gdy alternatywy brak
    Zapachów od c-thru używam od kilku lat, i zasadniczo sięgam po nie zazwyczaj wtedy, gdy brakuje mi funduszy na coś lepszego. Nie należy do najtrwalszych, ale jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny to wypada raczej przyzwoicie. Ładna, szklana buteleczka z kuleczkami w środku uprzyjemnia użytkowanie. Nie pachnie jakoś strasznie kiczowato i tanio, ot zwykłe perfumy, którymi można się psiknąć rano i nie zostawiać za soba duszącej smugi na korytarzu lub w środkach komunikacji masowej :)
    Zalety:
    • cena, często można złapać na promocji w Rossmannie
    Wady:
    • średnio trwały, przez co szybko się kończy
    xKamiix
    24 września 2019 o 23:39
    Miłość od pierwszego niuchnięcia !
    Parę dobrych lat temu zobaczyłam te perfumy u kuzynki. Jako dziecko spodobało mi się opakowanie to i zechciałam powąchać. Po dłuższym czasie sobie przypomniałam o ich istnieniu i postanowiłam sprawdzić. Zapach jest naprawdę bardzo ładny, dość zdecydowany i mocny, ale nie narzucający się. Dla niektórych Pań może lepszy jako opcja wieczorowa, ale ja używam ich nie tylko wtedy. Można wyczuć zapach na ubraniach nawet następnego dnia. Używam od co najmniej 4 lat. Bardzo lubię do nich wracać.
    Zalety:
    • opakowanie -szklane, ładne, niewielkie ( zarówno 30ml jak i 50ml), nie zabiera dużo miejsca w torebce. Wytrzymuje upadki ( ale nie ręczę czy upadek na beton czy kafelki wytrzyma ???? )
    • cena - za taką trwałość nie uważam żeby był to majątek
    • dostępność - można bez problemu dostać je zarówno w rossmannie jak i czasami w biedronce na promocji :)
    • często są przecenione, wtedy 50ml wychodzi identycznie cenowo jak 30ml, dlatego czasem warto poczekać :)
    • szklana buteleczka spakowana jest w plastikowy pojemnik
    Wady:
    • jak dla mnie brak wad :)
  • 27 marca 2019 o 18:51
    Mój ulubiony zapach na co dzień
    Mój ulubiony zapach na co dzień. Nie jest może specjalnie trwały, ale w końcu to nie perfum. Łatwo dostępny i stosunkowo tani. Sprawdza się na dzień, na wieczór raczej zbyt ulotny. Dla mnie właściwie całoroczny.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • łatwo dostępny
    • tani
    Wady:
    • niespecjalnie trwały