Lakiery do włosów

Wella Shockwaves, Ultra Strong Power Hold Hairspray Lakier do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 89 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 16 kwietnia 2025 o 23:35
    lakier do włosów
    Ten lakier naprawdę robi robotę! Fryzura trzyma się cały dzień, nawet przy wilgoci i wietrze. Utrwalenie jest mocne, ale bez efektu sztywnych włosów. Nie skleja, nie zostawia białego osadu i łatwo się wyczesuje. Plus za przyjemny zapach. Jak za tę cenę – super opcja na co dzień
    Zalety:
    • działanie
  • 14 września 2019 o 12:00
    Bardzo trwały
    Używam go od niedawna, dlatego nie miałam okazji wypróbować go w sytuacji, w której potrzebuję naprawdę mocnego utrwalenia. Używam go jednak po każdym myciu i wysuszeniu włosów, które są bardzo podatne na wilgoć i odkształcanie. W tym przypadku sprawdził się bardzo dobrze :) Zaznaczam, że nie psikam tak długo, aby włosy były sztywne, jedynie chcę nadać im lekkiego usztywnienia. Polecam przy codziennym układaniu problematycznych włosów.
    • dobrze utrwala
    • ładnie pachnie
    Wady:
    • może trochę mało wydajny
  • 11 stycznia 2019 o 17:09
    Jest ok :)
    Kolejny produkt jaki miałam przyjemność testować dzięki wizażowi :) Niestety na moich włosach, które są długie, ciężkie i grube nie sprawdził się idealnie. Utrwalenie fryzury było chwilowe, musiałam je ponawiać aby fryzura trzymała się jak należy przez cały dzień. Lakier skleja włosy i jest mało wydajny jak dla mnie. Duży plus za bardzo ładny zapach.
    Zalety:
    Wady:
    • mało wydajny
    • skleja włosy
    • średnie utrwalenie
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 8 stycznia 2019 o 9:24
    Świetny!
    Lakierów do włosów Wella używam właściwie od zawsze - prawie zawsze z powodzeniem. Ten także był świetny! Świetnie utrwala fryzurę i efektem delikatnego połysku - nie przesadzonego, ale delikatnego. Nie skleja włosów i nie obciąża ich. Efekt zamierzony utrzymuje się przez cały dzień. Jest bardzo wydajny - do utrwalenia wystarcz niewielka ilość lakieru. Piękny zapach - jak cała seria - co rzadko się zdarza przy lakierach do włosów ;) Polecam!
    ajnatty
    4 stycznia 2019 o 12:47
    Taki sobie...
    Lakier jak lakier. Kojarzy mi się raczej z takim z kiosku za 5 zł... Włosy sztywne, posklejane, po czasie robi się biały śnieżek na włosach. Nie polecam

Zobacz także inne Lakiery do włosów