Mydła

Ziaja Pielęgnacyjny przysmak, Bąbelkowa pianka myjąca do ciała i dłoni `Truskawkowy puch - Marshmallow`

E-Glamour.pl
Ziaja Marshmallow Hands & Body Foam Wash mydło w płynie 250 ml dla kobiet
Ziaja Marshmallow bąbelkowa pianka myjąca do ciała i dłoni 250 ml

• 28 kwietnia 2025 o 19:24
    Truskawkowy puch jak z bajki
    Sama używam jej pod prysznicem do mycia ciała. Opakowanie zawiera 250ml produktu, a atomizer daje leciutką piankę o białym kolorze i cudownie, słodkim zapachu truskawek. Zaaplikowana na gąbkę - myjkę świetnie się rozprowadza po ciele. Produkt gęstnieje. Bardzo dobrze oczyszcza skórę ciała mimo tak lekkiej konsystencji. Wszystko dookoła włącznie ze mną za każdym jej użyciem cudownie pachnie. Łatwo się ją spłukuje. Po jej użyciu skóra ciała jest fajnie oczyszczona, ślicznie pachnąca i nie wysuszona.
    Zalety:
    • Cudownie pachnie, jest lekka
  • 22 marca 2025 o 11:15
    opinia
    Ziaja Bąbelkowa pianka myjąca Truskawkowy puch - Marshmallow to przyjemny kosmetyk o ładnym, słodkim zapachu truskawek i pianek marshmallow. Opakowanie jest estetyczne i dobrze się prezentuje na półce. Używałam jej głównie jako dodatkowego mydła do rąk, bo ma lekką, puszystą konsystencję i łatwo się rozprowadza. Zapach zostaje na skórze przez chwilę, co jest miłym dodatkiem. Jako żel pod prysznic też się sprawdza, ale raczej jako coś bardziej delikatnego niż mocno oczyszczającego. Cena jest przystępna, więc jeśli ktoś lubi słodkie, owocowe zapachy i lekkie formuły, to może być fajna opcja. Nie jest to kosmetyk niezbędny, ale jako mały umilacz – całkiem w porządku.
    Zalety:
    • ladny slodki zapach
    • urocze opakowanie
    • przyjemna w uzyciu
    • przystepna cena
    Wady:
    • zapach nie utrzymuje sie dlugo
    • myje bardzo delikatnie
  • 6 lutego 2025 o 13:46
    Ładny zapach i to wszystko..
    Dla mnie średnia, ładny zapach, ale nie czułam się po niej ,,czysta'', zapach też nie utrzymywał się na skórze po kąpieli. Ale jakość w stosunku do ceny jest okej, dlatego nie ma na co narzekać.
    Zalety:
    • ŁADNY ZAPACH
    • PRZYJEMNA KONSTYSTENCJA
    Wady:
    • MAŁO WYDAJNE
  • 30 grudnia 2024 o 20:35
    Produkt poprawny, ale bez szału
    Piankę otrzymałam w prezencie. Opakowanie to butelka z pompką. Po naciśnięciu produkt jest w formie białej pianki. Moim zdaniem ten zapach nie przypomina pianek marshmallow. Raczej jest to zapach słodkiej truskawki. Produkt można używać zarówno na dłonie jak i ciało. Ja używałam go podczas kąpieli całego ciała. Producent trochę przekoloryzowal konsystencję produktu określając ją jako bąbelkową co nie jest prawdą. Jest to zwykła lekka pianka. Piankę dobrze rozprowadza się na ciele, łatwo spłukuje, delikatnie oczyszcza ciało. Pianka nie wysusza skóry, a po użyciu pozostawia lekki zapach truskawek na ciele. Opakowanie 250 ml wystarcza na kilka użyć, jeśli używamy jej na całe ciało. Cena jest atrakcyjna biorąc pod uwagę wydajność produktu. Jest to produkt poprawny, ale szału nie ma. W przyszłości być może go kupię, ale jako piankę do mycia do rąk, bo w takiej firmie chyba najbardziej mi pasuje.
    Zalety:
    • uniwersalny zarówno do ciała jak i rąk,
    • łagodnie oczyszcza,
    • wydajna
    Wady:
    • to nie jest zapach pianek marshmallow,
    • konsystencja nie jest w formie bąbelek
  • 2 grudnia 2024 o 18:19
    Kosmetyk-zabawka
    Pianka pachnie bardzo intensywnie, mnie ten zapach się podoba, jednak dla niektórych może być zbyt chemiczny. Formuła puchu szybko znika w kontakcie z wodą, ciężko jest tym umyć coś więcej niż ręce. Ale najgorszym minusem jest według mnie to, że po umyciu ciała tym produktem wciąż czułam się brudna i czułam nawet zapach niedomytego dezodorantu. Niestety z tego powodu jestem bardzo rozczarowana, bo pozostałe aspekty oceniam na plus. Ładne opakowanie, ciekawa formuła i zapach to za mało, żebym mogła polecić ten produkt.