Kredki do oczu

Eveline Cosmetics Eyeliner Pencil Waterproof Kredka wodoodporna do oczu

Eveline Pencil Black Kredka Do Oczu Wodoodporna

• 26 stycznia 2024 o 12:04
    Jest ok ,ale
    Produkt jest okej, posiada piękny głęboki, czarny kolor. Piękną szate graficzną, nowoczesną, w barwach czerni i złota co przykuwa uwagę. Kredka zdaje test wodoodporności przynajmniej u mnie. Konsystencja przyjemna, miękka, pozwala łatwo i przyjemnie rozprowadzić się na oku. Cena również jest ok, trwałość tak jak i wodoodporność u mnie zdała test. Tylko końcówka nie jest zbyt precyzyjna moim zdaniem, taki mały minus, ale wracam do niej ponownie, często używam i jestem dosyć zadowolona chociaż wiem ,że stać tą markę na więcej.
  • 9 lutego 2023 o 4:00
    Kocham!
    Jest to zdecydowanie najlepsza kredka jaką do tej pory miałam! Zazwyczaj poprzednie były twarde i bardzo ciężko się nimi cokolwiek rysowało na powiece. Tutaj mamy naprawdę miękką formułę i nieziemsko czarny pigment. Na początku nie miałam problemu żeby rysować kreski bezpośrednio z opakowania jednak teraz jestem już na wykończeniu tej kredki i ciężko mi się takim ogryzkiem maluje jednak dzięki jej formule nie ma problemu z nałożeniem jej na pędzelek i namalowaniu kreski pędzelkiem. Na górnej powiece w formie kreski trzyma się naprawdę dobrze i nie mogę na to narzekać, natomiast na linii wodnej znika, transferuje się i rozmazuje więc tu może być problematyczna. Też minusem jest to, że ze względu na to że jest taka miękka to bardzo często trzeba temperować i przez to szybko znika.
    Zalety:
    • Intensywny kolor czerni
    • Trwałość na górnej powiece
    • Formuła
    Wady:
    • Bardzo mało wydajna
    • Na linii wodnej się rozmazuje i znika
    AnnNowa
    26 listopada 2021 o 23:40
    Dobra kredka
    Ta kredka ma wszystko co powinna mieć. Ma mocny pigment. Jest miękka, rozprowadza się jak masełko czy to na linii wodnej czy na powiece. Jest trwała, nie znika w ciągu dnia. Trochę mało wydajna, szybko jej ubywa ale jak za tą cenę wydaje mi się, że jest warta zakupu. Polecam
    Zalety:
    • pigment
    • miękka
    • łatwo się ją blenduje
    • trwała
    Wady:
    • szybko jej ubywa
  • 26 listopada 2021 o 22:10
    Lubię ją.
    Na codzień maluję cienkie kreski na górnych powiekach, szukałam trwałej kredki w dobrej cenie i znalazłam. Kredka trzyma się u mnie cały dzień na powiekach, ma ładny czarny pigment i bardzo fajnie się rozprowadza po powiece. Żeby narysować precyzyjną kreskę częstą ją temperuje przez co nie jest zbyt wydajna, ale niska cena to rekompensuje.
    • pigment
    • miękkość
    • trwałość
    Wady:
    • szybko ścierają się napisy z opakowania
    HonoSa
    11 sierpnia 2021 o 14:46
    Smolisty koszmarek dobry tylko na bal górnika
    Jeżeli sięgam po konturówki w kredce, to zazwyczaj jedynie do wykończenia makijażu oka wykonanego za pomocą eyelinera w pisaku lub drobnych poprawek makijażu w ciągu dnia. Wodoodporna kredka Eveline o obiecanej przez producenta, długotrwałej formule wydawała mi się odpowiednim do tego celu kosmetyku za przysłowiowy grosik. Czarny ołówek ze złotymi napisami kryje głęboko czarną kredkę, z którą- jak się okazało- miałam więcej problemów niż zabawy. Kosmetyk dość szybko zastyga, tworząc smolisto czarną, matowa linię. Niestety, kredka jest bardzo nieprecyzyjna, a próby jej zatemperowania skończyły się katastrofą. Próby naostrzenia ołówka przypomniały mi lekcje w pierwszych klasach szkoły podstawowej. Produkt nieprawdopodobnie się łamie i kruszy, uniemożliwiając naostrzenie czegoś choć przypominającego naostrzony rysik. Natomiast absolutnie całe dłonie był czarne jak smoła i kredkę zmyłam z nich dopiero kosmetykiem do usuwania makijażu wodoodpornego. Nie ma mowy o jakiejkolwiek precyzji, choć wierzę, że linia jest w stanie przetrwać nienaruszenie przez kilka godzin. Dla mnie to kosmetyk trudny we współpracy, dający niechlujny efekt i niewart wydanych pieniędzy. Koszmarek, który serdecznie odradzam!
    Zalety:
    • głęboki odcień czerni
    • disagn opakowania
    • niska cena
    Wady:
    • produkt nieprecyzyjny
    • bardzo trudno natemperować produkt i stworzyć jakąkolwiek elegancką linię
    • nieprawdopodobnie brudzi
    • niewydajna-kruszy się i łamie