Kredki do brwi

Catrice Brow Comb Designer Pro Waterproof Marker do brwi

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 marca 2023 o 11:11
    Słaby marker o rudawym odcieniu
    Pisak z gąbczastymi ząbkami, które są dość grube przez co utrudnia to rysowanie cienkich włosków. Kolor 010 medium brown w świetle sztucznym wygląda na średni brąz, w świetle dziennym brwi wyglądają na rude. Łatwo przesadzić przez zacinający sie i bardzo nierówno dozujący aplikator. Jak niechcący ciapnie się coś na skórze to przy próbie usunięcia mocno się rozmazuje. Prób użycia było wiele: odwracanie, wstrząsanie, wyczesywanie grzebyczkiem - zawsze z marnym skutkiem, ostatecznie wylądował w koszu, bo po kilkunastu próbach przestał w ogóle zostawiać ślad. Utrzymywał się bardzo długo, bo często wieczorem miałam nawet problemy ze zmyciem, ale jak coś daje tak paskudny efekt to nawet trwałość produktu tego nie uratuje.
  • 8 września 2021 o 13:03
    Catrice, coś ty zrobił???!
    Marka Catrice miała świetny marker do brwi, ale nagle go wycofała i wypuściła w zamiast to coś... Ten marker to z kolei totalne nieporozumienie. Jest tak beznadziejny, że słów mi brakuje. Beznadziejny ma rysik, lepszy był ten pędzelek jak eyeliner w poprzedniku. Nie da się dorysować pojedynczych włosków, tylko robi grube, brzydkie plamy. Pigment ma tak słaby, że już po jednym użyciu przestaje on malować całkowicie. Szkoda zdrowia, pieniędzy i nie ma co wytwarzać kolejnego śmiecia.
  • 14 lipca 2021 o 8:51
    Bubel wszech czasów
    No dramatico! Zaraz po kupieniu byłam zachwycona - po kilku ruchach ręką miałam prawdziwe naturalne brwi (moje prawie nie istnieją). Poczułam, że znalazłam najlepsze rozwiązanie na mój problem - szybko, ładnie i bezproblemowo. Tylko,,, po pierwszym użyciu marker przestał malować. Przechowywałam go w dół, potem w górę, nic z tego - nie maluje. Próbowałam wiele razy i ... ląduje w śmietniku. Szkoda pieniędzy i środowiska!
  • 10 marca 2021 o 0:35
    Porażka
    Zachęcająco niska cena - pomyślałam, że spróbuje. Totalnie się rozczarowałam tym produktem. Po pierwsze - wypisało się już po 1 użyciu! Po drugie - nie tworzy to pojedynczych włosków w sensie takich potrójnych tylko robi jedną wielką smugę, którą musisz przejeżdżać co najmniej 10 razy, aby było coś widać, a już za tym dziesiątym razem wygląda to dramatycznie. Robi się gruz od tego pisaka. Kolor jeszcze jest okej, ale reszta porażka.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • wypisuje się po 1 użyciu
    • robi smugi
    • ledwo coś widać, trzeba przejechać dużo razy
    ajnatty
    19 lutego 2021 o 21:26
    Dramat
    Pisak kupiłam w promocji skuszona jego końcówką i niską ceną. Dane było mi się cieszyć tym produktem jeden dzień.... Na dzień kolejny po prostu przestał działać, a dodatkowo wylał się na dłoń. Nie mogłam domyć tego przez kilka dni. Sama końcówka dość precyzyjna, może ciut za gruba, ale sztywna i drapiąca. Produkt trwały, u mnie przy skórze tłustej się nie rozmazywał. Niestety, co z tego, skoro działa tylko jeden dzień?

Zobacz także inne Kredki do brwi